Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی دهنوی روز چهارشنبه در همایش ملی آموزش سبز، حفظ محیط زیست و ارتقای سرمایه های اجتماعی تالار لقمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: روزانه 400 تُن انواع پسماندهای پلاستیکی در شهر اصفهان تولید می شود که برای خرید تجهیزات مورد نیاز جهت استحصال گازوئیل و بنزین از این مواد سه سرمایه گذار اعلام آمادگی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: هدفگذاری ما این است که تا شهریور سال آینده خط استحصال گازوئیل و بنزین از پسماندهای پلاستیکی در این سازمان به بهره برداری برسد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه پسماندهای پلاستیکی شهر اصفهان 52 درصد پسماند شهر را تشکیل می دهد، اضافه کرد: با راه اندازی این خط تولید که برای اولین بار در کشور انجام خواهد شد میزان پسماندهای پلاستیکی شهر اصفهان به 15 درصد کاهش می یابد.
دهنوی میزان تولید پسماند در شهر اصفهان در شبانه روز را یک هزار تن اعلام کرد و گفت: بطور میانگین پسماند تولید شده در شبانه روز توسط هر شهروند اصفهانی 320 گرم است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه روزانه 15 تُن پسماند در کارخانه بازیافت این سازمان تفکیک می شود، اظهارداشت: 600 تُن پسماند مواد عالی و غذایی در این شهر تولید می شود که از این میزان تنها 120 تن به کود تولید می شود.
وی میزان پسماند عفونی شهر اصفهان در شبانه روز را 15 تُن اعلام و تصریح کرد: طبق قانون مسئولیت امحای این مواد با تولید کننده است اما به دلیل وجود مراکز بهداشتی و درمانی متعدد در این شهر، شهرداری به این موضوع ورود کرد و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی اصفهان پروژه ای را برای جمع آوری و امحای آن تعریف کرد.
دهنوی با اشاره به اینکه علاوه بر مراکز درمانی و مطب ها، بخشی از پسماندهای عفونی و پزشکی در منازل تولید می شود، بیان کرد: براساس این طرح، سیفتی باکس هایی ( صندوق های ایمنی ) در اختیار شهروندان قرار می گیرد تا پسماندهای پزشکی و عفونی خود را در آن قرار و به ماموران سازمان تحویل دهند.
وی ادامه داد: اکنون این پروژه در سه منطقه شهرداری اصفهان آغاز شده است و قرار است تا پایان سال جاری در همه نواحی شهرداری اصفهان به اجرا درآید.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان هزینه اجرای این طرح را 40 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سلامتی شهروندان برای شهرداری از اهمیت بالایی برخوردار است و هزینه کردن در این زمینه را سرمایه گذاری می دانیم.
وی بااشاره به اینکه برخی از افراد سودجو با خرید نان خشک اقدام به مواد غذایی تقلبی کرده اند، تصریح کرد: به رغم اینکه از محل فروش نان خشک ماهانه 10میلیارد ریال برای سازمان پسماند شهرداری اصفهان سودآوری داشت اما برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی از فروش نان خشک به متقاضیان خودداری کردیم.
دهنوی توزیع کارتن پلاست ها در مدارس و دانشگاهها را از دیگر اقدام این سازمان برای حفظ محیط زیست اعلام کرد و افزود: 10 هزار عدد کارتن پلاست برای توزیع در مدارس و دانشگاههای شهر اصفهان خریداری شده است.
وی راه اندازی پردیس نمایشگاهی مدیریت پسماند شهرداری اصفهان را از دیگر برنامه های این سازمان اعلام کرد و افزود: برای این منظور قطعه زمینی در اختیار این سازمان قرار گرفته و برای راه اندازی آن تفاهمنامه ای با آموزش و پرورش استان منعقد شده است.
همایش ملی آموزش سبز، حفظ محیط زیست و ارتقای سرمایه های اجتماعی روز چهارشنبه به همت آموزش و پرورش ناحیه سه اصفهان در سالن لقمان دانشگاه علوم پزشکی این شهر برگزار شد.
در این همایش 2 روزه از 300 مقاله رسیده به این همایش 152 مقاله بصورت سخنرانی و پوستر ارائه می شود.
2093/6026/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها آموزش و پرورش استان اصفهان بنزین سرمایه مراکز درمانی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۲۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماند‌ها تهیه شد

ایرج حشمتیبه مناسبت هفته زمین اظهارکرد: با توجه به نامگذاری روز زمین پاک در سال ۱۴۰۳ با شعار «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» به استقبال این روز رفتیم و به منظور اشاعه فرهنگ محیط زیستی برنامه‌هایی در قالب هفته زمین پاک مدنظر قرار دادیم. 

وی در ادامه گفت: سعی داریم با مکاتبه و فراخوان کلیه دستگاه‌های دولتی به منظور گرامیداشت و اجرای برنامه‌های مختلف در این روز، شرکت در برنامه‌های تلویزیونی، ساخت تیزر و همراهی با خبرنگاران در قالب بازدید‌های یک‌روزه در آگاهی‌بخشی به کلیه آحاد جامعه و دستگاه‌های ستادی و استانی به منظور حفظ محیط زیست قدم تاثیرگذاری برداریم.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: مطابق آمار‌های جهانی استفاده از پلاستیک‌ها از ۱.۵ میلیون تن در سال ۱۹۵۰ به ۲۳۲ میلیون تن در سال ۲۰۱۰ رسیده است و با برآورد ۴ درصدی افزایش میزان سالیانه آنها، قطعا نگرانی برای محیط زیست وجود دارد. 

وی با اشاره به اینکه میکروپلاستیک‌ها به دلیل وجود مواد شیمیایی مضر و قابلیت جذب، انتشار آلاینده‌های آلی پایدار به عنوان تهدیدی برای کیفیت آب و اکوسیستم‌ها تلقی می‌شوند، ادامه داد: پلاستیک‌ها با توجه به منبع تولید به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می‌شوند و تجمع آنها در سیستم‌های آبی بسیار آسیب‌زاست.

حشمتی اضافه کرد: انواع مختلف بیوپلاستیک‌ها که شامل پلاستیک‌های سلولزی، پلی استر‌های آلیفاتیک، پلی لاکتیک اسید و رزین‌های پلی آمید می‌شوند نیز جزو مخاطرات انسان‌ساخت برای زمین هستند.

وی یادآور شد: حدود ۲۰ میلیون پسماند عادی (شهری و روستایی) و ۴۵ میلیون تن پسماند کشاورزی در سال در سطح کشور تولید می‌شود همچنین تولید ۱۱ میلیون تن پسماند صنعتی و ویژه، ۴۰۰ هزار تن پسماند عفونی سالیانه گزارش شده است. با این مقادیر تولید پسماند در کشور و عدم رعایت ملاحظات دفع اصولی آنها تصور زمین پاک مقدور نخواهد بود.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: ایجاد و گسترش سامانه جامع محیط زیست برای رصد نقل و انتقال پسماند‌ها و مدیریت صحیح آنها از اصلی‌ترین سیاست‌های ما در معاونت است. ابزار‌های برخط نظارت بر حسن انجام تکالیف تولیدکنندگان مطمئنا کمک راهبردی به سازمان خواهد کرد همچنین طی دو سال اخیر ۲۹ جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند برگزار و تکالیف دستگاه‌های اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌های مدیریت پسماند در آن بررسی و تصمیم گیری شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، حشمتی تاکید کرد: رسیدگی به بیش از ۱۰ هزار درخواست در سامانه نقل و انتقال پسماند‌ها نشانگر جدیت سازمان در این بخش است. احصاء و پیگیری وظایف دستگاه‌ها در قانون مدیریت پسماندها، تدوین پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها، درخواست اصلاح مواد ۱۲ و ۳۶ آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماندها، تدوین و پیگیری انجام آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی و سایر موارد در دست اقدام از عملکرد‌های این حوزه در سال پیش است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • ویدیو کامنت| ایران دهمین کشور تولیدکننده پسماند پلاستیکی
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»
  • هر فرد می تواند سفیر محیط زیست باشد/ اعمال فرهنگ‌سازی راه حلی برای حفظ محیط‌زیست
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماند‌ها تهیه شد
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • محیط زیست و پسماند از مهم‌ترین چالش‌های امروزی بشر است
  • محیط زیست و پسماند از مهم‌ترین چالش های امروزی بشر است