Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: با وجود نیاز به کار زیاد در زمینه مبارزه با مواد مخدر در جنوب این استان اما بیشتر امکانات در مناطقی بسیج شده که میزان شیوع مصرف مواد مخدر در آنها کمتر است.

به گزارش ایرنا، مجید خورشیدی روز چهارشنبه در نشست کمیته توسعه مشارکت های مردمی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر افزود: در جنوب استان بوشهر حضور و هماهنگی لازم در زمینه مبارزه بتا مواد مخدر وجود ندارد و این نشان از نیاز به کار بیشتر در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: نحوه مشارکت اجتماعی مبارزه با موادمخدر در جنوب این استان و بویژه در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیازمند ساماندهی است.
خورشیدی با تاکید بر ضرورت زیرساخت های مورد نیاز کمپ های ترک اعتیاد در استان بوشهر اظهار داشت: در محاسبه آب و برق این مراکز با تعرفه تجاری باید بازنگری صورت گیرد زیرا خدمات کمپ های ترک اعتیاد غیر انتفاعی است.
وی ادامه داد: در ارتباط با وضعیت ارائه خدمات درمانی به معتادان نیز باید همکاری بیشتر و موثرتری توسط دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد.
خورشیدی افزود: شهرداری های استان بوشهر نیز در پاسخ به مطالبات سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر و بویژه پوشش هزینه های آنها و تبلیغات محیطی باید همکاری بیشتری داشته باشند.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه نام این کمیته توسعه مشارکت اجتماعی در مبارزه با موادمخدر است باید از طریق فراخوان های عمومی زمینه مشارکت عموم مردم از طریق طرح و ایده های متنوع فراهم شود.
خورشیدی افزود: این فراخوان عمومی حتی اگر خروجی آن چهار ایده موفق باشد می تواند در زمینه مبارزه با موادمخدر کار ساز واقع شود.
وی گفت: در ارتباط با جمع آوری معتادان متجاهر نیز استان بوشهر تا رسیدن به شرایط ایده آل فاصله دارد و باید از سوی دستگاه های ذیربط تلاش بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
6043/7212

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مبارزه موادمخدر توزيع امكانات جنوب بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۲۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مصرف مخدر‌ ها در کشور به ۲۴ سال رسید

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: سن اعتیاد در ایران ۲۴ سال است این در حالی است که میانگین جهانی ۱۹ سال است. البته مواردی هست که کمتر از این سن هم مصرف مواد مخدر را شروع کرده باشند.

به گزارش مهر، اسکندر مؤمنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر صبح امروز در نشست خبری گفت: استفاده از ظرفیت خیرین، کمک از شرکت‌های دانش‌بنیان و تقدم اصل پیشگیری با اولویت آموزش و پرورش ۳ اصل ستاد مبارزه با مواد مخدر است.

وی افزود: هیچ دولتی به تنهایی نمی‌تواند در حوزه آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد موفق باشد و باید بخشی از کار مردمی اداره شود.

مؤمنی گفت: در ۲۰ سال گذشته تولید مواد مخدر در افغانستان ۵۰ برابر شد و دلیل آن هم حمایت آمریکا و حضورشان در این کشور بود؛ با حضور آمریکا در این کشور شاهد رشد تولید مواد مخدر صنعتی در افغانستان بودیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به سن اعتیاد در ایران گفت: سن اعتیاد در ایران ۲۴ سال است این در حالی است که میانگین جهانی ۱۹ سال است. البته مواردی هست که کمتر از این سن هم مصرف مواد مخدر را شروع کرده باشند اما ما میانگین را اعلام می‌کنیم.

وی ادامه داد: بنا بر اعلام سازمان ملل ۹۰ درصد کشفیات تریاک جهان، ۴۸ درصد هروئین جهان و ۲۶ درصد مورفین جهان را ایران انجام می‌دهد.

مؤمنی تصریح کرد: در یک سال گذشته ۱۳ مرکز نگهداری و بازپروری در ایران با ۹ هزار ظرفیت راه‌اندازی شد که ۴۸ درصد ظرفیت نگهداری و درمان را شاهد بودیم، از این ۱۳ مرکز ۶ مرکز در تهران است.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: ۱۹ هزار میلیارد تومان در سال گذشته ضربه به بنیادهای مالی قاچاقچیان را داشته‌ایم که نسبت به سال گذشته ۴۸ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های ما افزایش کارگاه‌های تولید مواد مخدر صنعتی در افغانستان است که مواد اولیه آن پیش‌سازها هست که پیش‌سازها به خودی خود ممنوعیت ندارند چون در خیلی از کارهای شیمیایی استفاده می‌شوند.

مؤمنی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا آشپزخانه‌های تولید موادمخدر صنعتی در ایران افزایش داشته است، تصریح کرد: با اقدامات خوبی که در سال‌های گذشته داشته‌ایم و ضربه‌های سنگینی که به کارگاه‌های تولید مواد مخدر صنعتی وارد شده است باید بگویم شاهد سیر نزولی آشپزخانه‌های تولید مواد صنعتی و سیر صعودی این کارگاه‌ها در افغانستان بوده‌ایم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه نهادهای پلیسی علاقه مند هستند تمام واحدهای ارائه خدمات کاهش آسیب اعتیاد جمع شوند و خدمات در اردوگاه‌های درمان اعتیاد متمرکز شود، افزود: یکی از کمک‌های اساسی ما مراکز درمان اقامتی و سرپایی مثل dicها و mmtها هستند که ما از زحمات آنها تشکر می‌کنیم. نه در سیاست‌های ما و نه در سیاست‌های بقیه دستگاه‌ها جمع‌آوری آنها نیست.

مؤمنی درباره بیمه معتادان بی‌بضاعت گفت: این موضوع در چند سال اخیر با پیگیری‌های صورت گرفته در بودجه سال قرار گرفته و جذب می‌شود. همیشه سقف پیشنهادی بودجه توسط دستگاه‌ها با محقق شدن آن فاصله‌ای دارد، اما این آمادگی وجود دارد که میزان آن برای سال‌های بعد افزایش پیدا کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کشف ۲ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در فهرج
  • کشف ۵۶ کیلو حشیش از یک‌ منزل
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ نفر از معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • دستگیری زوج سوداگر مرگ
  • زوج افیونی در دام پلیس مبارزه با مواد مخدر مازندران
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • سن مصرف مخدر‌ ها در کشور به ۲۴ سال رسید
  • جشنواره شعر نفس پاک فراخوان داد
  • دستور جدید رئیسی به دستگاه‌های اطلاعاتی کشور
  • دستور جدید رئیسی به دستگاه های اطلاعاتی کشور