Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، از نیمه آبان‌ماه امسال با اجرایی شدن قانون منع بکارگیری بازنشستگان، سازمان‌ها و دستگاه‌های مشمول قانون موظف بودند به فعالیت افراد بازنشسته‌ای که دعوت به کار شده بودند، پایان دهند. اما در این بین برخی افراد در نهایت با رایزنی و دریافت موافقت‌نامه‌هایی توانستند در سمت خود باقی بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین مهدی تاج - رئیس فدراسیون فوتبال - از جمله افرادی بود که ماندن یا رفتن وی به دلیل بازنشستگی و از سویی نظر کنفدراسیون آسیا در این رابطه با حواشی همراه بود. ولی در نهایت وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد که "به دلایلی وی در فدراسیون ماندنی است".

این در حالی است که پرس‌وجو درباره ماجرای رئیس فدراسیون فوتبال از جمشید انصاری - رئیس سازمان اداری و استخدامی و معاون رئیس‌جمهور - با توضیحاتی همراه بود.

انصاری درباره دلایل ماندن تاج با بیان این‌که در رابطه با ماندن وی در فدراسیون از سوی وزارت ورزش و جوانان از سازمان اداری و استخدامی سوالی نشد، گفت: این در حالی است که مسئولیت اجرای قانون با مسئولین دستگاه‌هاست و در سازمان اداری و استخدامی ضوابط اجرای آن را تعیین و اعلام می‌کنیم.

وی ادامه داد: پیگیری آنچه در حوزه وزارت ورزش و جوانان است، مربوط به خود وزارتخانه است، چرا که آنها خودشان شرایط افراد فعال در وزارتخانه‌ها را تطبیق می‌دهند  و در مورد ایشان هم من اصلا نمی‌دانم بازنشسته است یا خیر. چرا که پرونده پرسنلی افراد دست ما نیست و در دستگاه اجرایی است.

معاون رئیس جمهور گفت: باید از همان مسئولان در وزارت ورزش و جوانان سوال شود که اگر دلایل قانونی وجود داشته که این شخص مشمول قانون نمی‌شده است،‌ را توضیح دهند که اگر هم مشمول قانون می‌شود باید در مورد او اجرایی شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی در مورد این‌که سازمان اداری و استخدامی پیگیری در مورد ماندن تاج در فدراسیون فوتبال داشته است؟ اظهار کرد: خیر؛ در مورد هیچ کسی پیگیری نکردیم، فقط نامه رسمی زدیم کسانی که مشمول قانون هستند را اعلام کنند و در ادامه اجرای آن را هم پیگیری خواهیم کرد؛ بنابراین دستگاه‌ها باید متناسب با پرونده‌هایی که دارند در مورد آن اطلاع‌رسانی کنند.

ماجرای تاج در فدراسیون فوتبال از این قرار است که طبق قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها اون نیز مشمول قانون شد و باید فدراسیون را ترک می‌کرد و البته این موضوع پیش از این از سوی سازمان اداری و استخدامی مورد تاکید قرار گرفته و اعلام کرده بود که دلیلی برای ماندن تاج وجود ندارد و او نیز باید به عنوان یک بازنشسته شاغل، از فدراسیون خارج شود؛ چراکه  قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها شامل موسسات عمومی غیردولتی نیز می‌شود و تمامی فدراسیون‌ها از جمله فدراسیون فوتبال را نیز در بر می گیرد و هیچ استثنایی در این رابطه وجود ندارد؛ از این رو فدراسیون فوتبال هیچ تفاوتی با سایر سازمان‌های هم‌رده خود ندارد و اگر رئیس فدراسیون مشمول استثنائات این قانون(جانبازی بالای ۵۰ درصد، سه سال اسارت یا فرزند شهید نیست)، نیست، حتما باید پست خود را ترک کند.

اما فدراسیون فوتبال بهانه دیگری برای عدم خروج تاج داشت، مبنی بر اینکه از نظر فیفا دولت‌ها حق دخالت در امور فوتبال را ندارند و در صورت رفتن رئیس فدراسیون در اجرای قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها، فوتبال ایران تعلیق خواهد شد.

اما این موضوع از سوی دولت و مجلس پذیرفته نبود و توضیح دادند که دولت هیچ دخالتی در این قانون ندارد و قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها مصوبه مجلس است و قانونگذار، اجرای آن را ضروری می‌داند؛ از این رو دولت دخالتی در امور فوتبال نخواهد داشت و بنابراین فیفا نیز نمی‌تواند در این رابطه واکنشی داشته باشد، پس جایی برای رایزنی باقی نمی‌ماند.

با این حال ظاهرا قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها نتوانست برای فدراسیون فوتبال اجرا شود و به نحوی دور خورد و طولی نکشید که وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد که تاج با استفاده از "قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران" ماندگار شده است.

طبق این ماده دستگاه‌های موضوع ماده ۲ (نهادها و سازمان‌ها) مکلف هستند حسب درخواست جانبازان و آزادگانی که قبل از تصویب این قانون در خدمت دستگاه بود و قطع همکاری کرده‌اند، صرفا برای یک بار نسبت به اعاده به خدمت آنها اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: مهدي تاج قانون منع بکارگیری بازنشستگان فدراسيون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۳۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود

به گزارش ورزش سه، مصطفی زارعی رییس دپارتمان مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال درباره شرایط مالکیت جدید سرخابی‌ها صحبت کرد: فکر می‌کنم این بیماری ۴۰ ساله درمان شده و امیدوار هستیم اتفاقات خوبی در آینده برای این دو باشگاه بیفتد. ما الان در وزارت اقتصاد این جلسه را برگزار می‌کنیم و شأن برگزاری این جلسه، نشان می‌دهد که قرار است اتفاق بزرگی در ورزش و اقتصاد بیفتد. ورزش ۲ درصد تولید ناخالص کشورهای پیشرفته را به خود اختصاص می‌دهد که همسایه‌های ما برنامه‌شان برای ۳ سال آتی رسیدن به ۳ درصد است. این ورزش به عنوان یک صنعت پولساز و اقتصادی، جایگاهش را در دنیا پیدا کرده و جمهوری اسلامی هم می‌خواهد به این سمت و سو حرکت کند.

وی افزود: آغاز این حرکت واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی است. این مهمترین دغدغه‌های ما برای این دو باشگاه است که حل شد. من تمام مدارک را ارسال کردم و خوشبختانه در مورد این موضوع حرف و حدیثی باقی نمانده. انشالله باشگاه‌ها تلاش کنند تا دیگر مشکلات هم برطرف شود.

زارعی خاطرنشان کرد: اینکه هر دو باشگاه در این نقطه کنونی واگذار شده، نشان دهنده عزم جدی ماست که نه تنها در راستای حل کردن مشکل مجوز بوده، بلکه یک نگاه روبه جلو بوده. اگر یک باشگاه هم حل می‌شد از نگاه AFC مشکل حل می‌شد ولی این اتفاق میمون رخ داد که هر دو باشگاه واگذار شوند. امسال سال پایانی برای سهام این دو باشگاه است و انشالله این آغازی باشد که سرعت پیشرفت ما را بیشتر کند. جا دارد از همه همکاران در فدراسیون فوتبال و اعضای هیأت رییسه و آقای تاج تشکر کنم که بسیار پیگیر بودند به این نقطه برسیم. در تمام مدت ایام تعطیلات عید که باید به تعطیلات بگذرد، امسال این شرایط وجود نداشت و همواره در تلاش برای رایزنی بودند تا این اتفاق رخ بدهد.

او ادامه داد: در این چند سال که من حضور دارم، هر مدیری که به خصوصی سازی می‌آمد اولین جلسه‌اش را با فدراسیون فوتبال برگزار می‌کرد و فدراسیون دغدغه انتقال آن را داشت که حالا این مشکل شده و جای تشکر دارد. امروز که این مشکل حل می‌شود، وزارت ورزش به دنبال برطرف کردن مشکل دیگری است و امروز ما یک جلسه ۴ ساعته با مسئولان شرکت توسعه داشتیم تا استادیوم آزادی هم یک تکان اساسی را تجربه کند. همه ما متوجه اهمیت و اثرات اجتماعی و اقتصادی فوتبال نزد مردم شده‌ایم که من بسیار خرسندم که در این مسیر نقش کوچکی داشتم.

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • آموزش‌های ورزشی و پیامدهای قانونی ناشی از تعلل
  • بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی استان بوشهر فعال است
  • توضیح بانک صادرات درباره دلایل خرید بخشی از سهام پرسپولیس
  • افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ چه شد؟
  • ارسال نامه سازمان خصوصی سازی به رئیس فدراسیون فوتبال +تصویر
  • ارسال نامه سازمان خصوصی سازی به رئیس فدراسیون فوتبال
  • ارسال نامه سازمان خصوصی‌سازی به رئیس فدراسیون فوتبال