Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@21:45:24 GMT

القحطانی همچنان آزاد است

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۰۳۷۹۶

القحطانی همچنان آزاد است

منابع آگاه عربی و غربی اعلام کرد: باوجود عزل «سعود القحطانی» به علت دست داشتن در قتل «جمال خاشقجی» وی همچنان آزاد و در دیوان پادشاهی از نفوذ برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از القدس العربی، منابع غربی، عربی و عربستانی مرتبط با دیوان پادشاهی عربستان اعلام کردند که «سعود القحطانی» مشاور دیوان پادشاهی که از سمتش به علت ارتباط در قتل «جمال خاشقجی» روزنامه نگار منتقد عربستان عزل شد، همچنان از نفوذ در دایره نزدیک به «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان برخوردارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع اطلاعاتی در منطقه در گزارشی اعلام کردند که القحطانی  بر قتل خاشقجی نظارت دادشته است. وی از طریق اسکایب دستور مرگ وی را داده است، همین مسئله باعث شد تا در اواخر اکتبر از سمت خود عزل شود. داده دستور مرگ وی از طریق اسکایب از سمتش عزل شد.

 

یک مسئول عالی رتبه سعودی در همان زمان گفته است که عزل وی "یک تصمیم سیاسی به دلیل کوتاهی در انجام وظیفه" است که به وقوع قتل منجر شد. پس از چند هفته، وزارت خزانه داری آمریکا تحریم هایی را بر قحطانی به دلیل نقشش در قتل اعمال کرد.

اما شش مقام مسئول دیگر به رویترز اعلام کردند که القحطانی همچنان در دیوان پادشاهی است.

 

دو مقام دیگر از آنها گفتند که همچنان وی با ولیعهد عربستان در ارتباط است و سه نفر دیگر اعلام کردند که وی همچنان به یک گروه کوچک از روزنامه نگاران سعودی آموزش می دهد تا درباره سیاست های این کشور چه باید بنویسند.

القحطانی تا زمان اخراجش رئیس مرکز رسانه ای ویژه دیوان پادشاهی بود. وی مسئول واحد رسانه الکترونیکی بود که مسئول حفاظت از این کشور است. رویکرد رسمی را درباره مسایل مختلف از جمله درگیری با قطر تا امنیت و حقوق بشر را دیکته می کرد.

 

این مقامات اعلام کردند: مصونیتی که القحطانی از آن برخوردار است، به نظر می رسد خطر تضعیف تعهدات عربستان در بازجویی مسئولان را ایجاد می کند. زیرا القحطانی بازوی راست ولیعهد است.

منابع آگاه در دولت سعودی اعلام کردند: تاکنون ولیعهد جایگزینی رسمی برای وی انتخاب نکرده است.

 

پنج مقامات سعودی که خواستند نامشان فاش نشود، اعلام کردند: قحطانی به طور مکرر در دیوان پادشاهی دیده شده است. این درحالی است که هیچ عنوانی برای وی تعریف نشده است.

یکی از منابع خارجی اعلام کرد: وی همچنان حضور دارد و آزاد است. ولیعهد هنوز به او متعهد است و به نظر نمی رسد که برای قربانی کردن وی آماده باشد.

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور به گلستان حسن روحانی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی روز پرستار افتتاح پروژه تودیع و معارفه اصفهان روحانی جمال خاشقجی القحطانی عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکلاسی سابق پوتین به ریاست دیوان عالی روسیه رسید

شورای فدراسیون روسیه یا به عبارتی همان مجلس اعلای پارلمان روسیه در نشست روز چهارشنبه خود به اتفاق آرا به انتصاب ایرینا پودنوسوا به عنوان رئیس دیوان عالی این کشور رأی داد.

به گزارش یورونیوز، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه هفته گذشته خانم پودنوسوا ۷۰ ساله را برای این سمت معرفی کرد.

ایرینا پودنوسوا، در سال ۱۹۷۵ میلادی به همراه ولادیمیر پوتین از دانشگاه دولتی لنینگراد فارغ التحصیل شد. او که از سال ۲۰۲۰ میلادی در دیوان عالی روسیه حضور داشته است، در ماه ژوئیه همان سال به عنوان معاون رئیس دیوان در این نهاد قضایی منصوب شد.

پس از درگذشت ویاچسلاو لبدف ۸۰ ساله، رئیس قبلی دیوان عالی روسیه در تاریخ ۲۳ فوریه ۲۰۲۴ (۴ اسفند)، پست ریاست دیوان خالی شد. نا گفته نماند که آقای لبدف از سال ۱۹۸۹ این سمت را بر عهده داشت.

در روسیه دوره‌های ریاست بر دیوان عالی قضایی در بازه‌های زمانی شش ساله تعریف شده است.

خانم پودنوسوا در روز اول آوریل و تنها پس از مشورتی ده دقیقه‌ای، از سوی هیات از قضات برای این پست ریاست معرفی شد.

دمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه و رئیس حزب روسیه متحد، در حال ادای احترام به پیکر ویاچسلاو لبدف در تاریخ ۲۸ فوریه ۲۰۲۴آسوشیتدپرس

دیوان عالی روسیه

دیوان عالی روسیه، به عنوان بالاترین و آخرین مرجع قضایی در پرونده‌هایی است که در دیگر دادگاه‌های روسیه به نتیجه نرسیده‌اند و شامل ۱۷۰ قاضی است که توسط هیاتی ۱۳ نفره از قضات ارشد نظارت می‌شود.

با وجود آن‌که این دیوان قدرت به چالش کشیدن احکام ریاست جمهوری و لوایح پارلمانی را در دادگاه قانون اساسی دارد، اما همچون یک نهاد تشریفاتی عمل می‌کند.

از احکام جنجالی‌تر آن می‌توان به افراطی دانستن «جنبش بین‌المللی دگرباشان جنسی» اشاره کرد. این دیوان همچنین قوانین جدید سانسور را با قانون اساسی منطبق دانسته و دستور به انحلال یکی از قدیمی‌ترین گروه‌های حامی حقوق بشر روسیه تحت عنوان گروه مموریال داده است.

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (1 اردیبهشت)
  • همدلی نیاکی‌ها و اسکی‌های لاریجان با آیین سنتی ورف چال؛ روزی که زنان پادشاهی می‌کنند
  • همدلی نیاکی‌ها و اسکی‌ها لاریجان با آیین سنتی ورف چال؛ روزی که زنان پادشاهی می‌کنند
  • نگرانی رژیم صهیونیستی از حکم بازداشت نتانیاهو
  • نگرانی در اسرائیل از حکم بازداشت بین المللی برای نتانیاهو
  • رسیدگی به تخلفات اداری در دیوان عدالت اداری چگونه انجام می شود؟
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (30 فروردین)
  • همکلاسی سابق پوتین به ریاست دیوان عالی روسیه رسید
  • تاکید امیر قطر و بن سلمان بر لزوم آتش‌بس در غزه
  • تاکید امیرقطر و ولیعهد عربستان سعودی بر جلوگیری از تنش در منطقه