Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود شالویی روز چهارشنبه در تماس تلفنی خبرنگار ایرنا با وی افزود: گمانه زنی ها در باره رفتنم از مازندران صحت ندارد، ولی از یک هفته پیش احساس کسالت داشتم که بعد مشخص شد به آنفلوانزا متبلا شدم.
شالویی که صدایش هنگام صحبت کردن پشت تلفن حاکی از جدی بودن بیماری و درگیر بودن شدید ریه اش به خاطر آنفلوانزا بود، گفت: البته مشکلات مالی با توجه به وضعیتی که در باره اعتبارات فصل پنجم رخ داده ، وجود داشته و دارد ولی اجازه ندادیم در این مدت باعث توقف کارها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی توضیح داد: طی 6 ماه گذشته که به مازندران آمدم با وجود مشکلات مالی پیش آمده با همکاری تمامی مدیران و کارکنان مجموعه ارشاد استان اجازه ندادیم خللی در برنامه ها و کارها ایجاد شود و پیگیر هستیم تا این مشکل به طور کامل و قانونی رفع شود.
شالویی به برگزاری جشنواره نامه ای به امام رضا (ع)، جشنواره موسیقی ' لیلم '، جشنواره تاتر استان و جشن پیامبر مهربانی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و گفت: تمامی این برنامه ها را طبق تقویم و پیش بینی و برنامه ریزی های صورت گرفته اجرا کردیم.
وی از برگزاری جشن روز خبرنگار به صورت ویژه در سال جاری در مازندران به عنوان بخش دیگری از فعالیت های انجام شده با وجود مشکلات مالی اشاره کرد و افزود: امسال بر خلاف سال های گذشته 10 تا 15 برنامه و جشن به این مناسبت داشتیم و برنامه های دیگر هم در حال پیگیری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اعلام این که در مدت 6 ماه حضورش 44 ماموریت به شهرستان های استان داشت ، اظهار داشت: در این مدت همچنین 74 جلسه و نشست هم در استان داشتم و دو تفاهمنامه مهم با دستگاههای دیگر امضا کردیم که نتایج خوبی به دنبال داشته است.
وی توضیح داد: یکی از تفاهمنامه ها سه جانبه با طرفیت دانشگاه مازندران و بنیاد سعدی بود و تفاهمنامه دوم هم با آموزش و پرورش مازندران است که بر اساس آن مدیریت آموزش های فرهنگی و هنری به ارشاد محول شد و اولین نتیجه این تفاهمنامه هم تشکیل ارکستر دانش آموزی بود که در حال آماده شدن برای اجرا در دهه مبارک فجر است.
شالویی دیدار و گفت و گو با هنرمندان و تشکل ها و انجمن های هنری را هم از دیگر فعالیت های 6 ماهه اش برشمرد و با رد ادعای متوقف شدن کارها در ارشاد به خاطر مشکلات مالی باقی مانده از قبل، گفت: در این مدت 10 جلسه در بابل، هفت بار در آمل و چند بار در رامسر، نوشهر، بهشهر، محمودآباد، بابلسر و قائمشهر با هنرمندان نشست برگزار کردیم و پیگیر مسایل و مشکلاتشان شدیم و درد دل های آنها را شنیدیم.
وی از برگزاری ' اپرای عروسکی عاشواریی ' در بابل به عنوان یکی از مهم ترین اقدامات فرهنگی هنری در ماهها گذشته یاد کرد و افزود: تشکیل دبیرخانه جشنواره بین المللی فیلم وارش در مازندران هم اقدام دیگری بود که با استقبال بسیار خوب بین المللی، ملی و منطقه ای مواجه شد.
** تلاش برای حل مشکلات با حمایت استاندار
شالویی در باره چگونگی حل تنگنای مالی ناشی از مشکلات ایجاد شده در دوره قبل برای اعتبارات فصل پنجم، گفت: تلاش هایم برای حل این مشکل به صورت فشرده از طریق استاندار جدید مازندران و مسئولان وزارتخانه ادامه دارد و امیدوار کننده است.
وی توضیح داد: سه شنبه دو هفته پیش در سفر استانی جناب حسین زادگان به غرب مازندران و ملاقات عمومی و افتتاح یک نمایشگاه فرهنگی در نوشهر بودم و فردای آن روز نشست اختصاصی با استاندار داشتم و مشکلات را مطرح کردم .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: آقای حسین زادگان در آن نشست به صورت جدی برای حل مشکل اعلام حمایت کرد و تاکید بر این داشت که باید کارها را به صورت جدی ادامه دهیم.
وی افزود: استاندار همچنین دستور تشکیل کمیته تعاملی را داد و به مبادی ذیربط هم اعلام کرد تا هر چه سریع تر مشکل اعتبارات فصل پنجم را حل کنند تا اثرگذاری بر فعالیت اداره کل و زیرمجموعه های آن و به طور کلی کارهای فرهنگی و هنری نداشته باشد.
شالویی که از دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با خبرنگار ایرنا صحبت می کرد، همچنین گفت که با وجود نقاهت و کسالت، پیگیر کارها به صورت جدی است .
وی توضیح داد: امروز در وزارتخانه جلسه ای با حضور ذیحسابی کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ذیحساب و مدیر مالی امور استان ها، معاون امور اداری و مالی وزارتخانه و معاون حقوقی داشتیم تا مشکلاتی را بر سر راه فصل پنج داشتیم برداشته شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تاکید بر این که پیگیری برای حل مشکلات یکی از وظایف مدیران است، گفت: احتمالا نقاهت ناشی از بیماری آنفلوانزا از یک سو و حضور در پایتخت برای پیگیری حل مشکلات شاید سبب شده برخی این گمانه زنی را مطرح کنند که اینجانب قصد ترک مازندران را دارم ولی واقعیت این است که چنین چیزی اصلا مطرح نبوده و نیست.
شالویی که متولد سال 45 در شهرستان ایذه استان خوزستان است، تیر ماه امسال جای احد جاودانی مدیرکل بومی را در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندرن گرفت.
وی علاوه بر تحصیل علوم حوزوی ، تحصیلات عالی دانشگاهی در رشته ادیان و عرفان تطبیقی دارد و نویسنده کتاب ' مولانا و وحدت ادیان ' و ' من مسلمانم ' است .
شالویی سوابق اجرایی چون مدیرکلی آموزش و توسعه فعالیت‌های هنری وزارت ارشاد ، ریاست مرکز برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت ارشاد ، عضویت هیات مدیره صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران، عضویت کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش ، عضویت در شورای برنامه‌ریزی درسی و مدیریت گروه فرهنگ و هنر دانشگاه جامع علمی و کاربردی ، مدیرکلی هنرهای تجسمی وزارت ارشاد ، مدیرکلی ارشاد استان اصفهان و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در صربستان را هم در کارنامه دارد.
موضوع بروز مشکل مالی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از چند ماه پیش زمزمه محافل فرهنگی و هنری بود ولی از 2 ماه پیش به سوژه رسانه ای تبدیل شد.
بعضی از رسانه های محلی طی چند هفته گذشته از مسدود شدن حساب این اداره کل به خاطر آنچه که تخلف هزینه کرد در دوره های قبل نامیدند از سوی سازمان بازرسی خبر دادند ولی مدیران مجموعه این خبر را رد کرده و اعلام کردند که حساب اداره کل مسدود نشده و پرداختی ها در صورت وجود بودجه، روال گذشته را طی می کند.
غیبت چند روزه شالویی در محل کار که اکنون مشخص شده است به خاطر ابتلا به آنفلوانزا بوده سبب شد تا این گمانه زنی در محافل فرهنگی و هنری مازندران قوت بگیرد که این مدیرکل غیربومی چمدانش را بسته و از استان رفته است . برخی حتی تا آنجا پیش رفتند که اعلام کردند شالویی قرار است دوباره به عنوان رایزن فرهنگی به آفریقا عزیمت کند.
1654
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اسلامی ایران پایتخت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۳۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت در جامعه دینی بدون بستر فرهنگ ممکن نیست

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست پیرامون تبیین شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» گفت: فرهنگ، یک امر ضروری است. پیشرفت در جامعه دینی هم با قرائت دینی و اسلامی و نهضت امام خمینی (ره) اساسا بدون بستر فرهنگ امکان ایجاد ندارد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و اقتصاد پیرامون تبیین شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در نمایشگاه قرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست اسماعیلی -وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی- با تبریک ایام ماه مبارک رمضان و فرارسیدن ولادت امام حسن مجتبی (ع) و آغاز سال نو شمسی و بهار طبیعت که جشن و سرور دوچندانی را نصیب مردم عزیز کشورمان کرده است، ابراز امیدواری کرد که همه مردم ایران از این مواهب و برکات و خیرات بهره‌مند باشند.

وی با اشاره به شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» اظهار کرد: این نامگذاری از سوی رهبر معظم انقلاب پیشینه‌ای دارد و مبتنی بر نظریه‌ای است. ما در جمهوری اسلامی رهبر حکیم و فرزانه‌ای را در راس نظام اسلامی داریم که با اشراف کامل و آسیب شناسی دقیق سالیان سال است که روی حل عقب ماندگی‌ها و مشکلات اقتصادی تمرکز کرده‌اند. شعار سال یکی از راهبردهای اساسی کشور در سال پیش‌رو است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه شاید برخی معتقد باشند که شعار سال یک شعار اقتصادی است و بایستی همه تمهیدات از حوزه اقتصاد برای تحققش فراهم شود، تصریح کرد: این یک اشتباه راهبردی در فهم نوع اندیشه سیاسی و دینی با پشتوانه نظام اسلامی است.

اسماعیلی تصریح کرد: رهبر عزیز انقلاب در مورد فرهنگ این تعبیر را دارند: «فرهنگ مثل هواست.» با این نگاه، فرهنگ دیگر یک امر ثانوی نیست. فرهنگ، یک امر ضروری است. در ایران اسلامی با اندیشه دینی تا حوزه فرهنگ ارتقا لازم را پیدا نکند امکان پیشرفت وجود ندارد. پیشرفت در جامعه دینی با قرائت دینی و اسلامی و نهضت امام خمینی (ره) اساسا بدون بستر فرهنگ امکان ایجاد ندارد.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که در کشور سال‌های زیادی است وجود دارد این است که به یکپارچگی توجه نشده است. ما با مشکل تفکرات وارداتی روبرو بودیم که سنخ همنشینی را درک نمی‌کردند و جدا می‌کردند. مثلا مسئول مهمی در کشور داشتیم که می‌گفت حوزه فرهنگ به دولت ربطی ندارد، دست، ولی فقیه است. این اشتباهی راهبردی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه فرهنگ یک امر مقدم و پیشینی است که سایه دارد و زیر سایه فرهنگ توحیدی است، اضافه کرد: برای مثال در بخش مسکن، پیوست فرهنگی، اجتماعی و نگاه متعالی رعایت نشده و باعث شده به اختناق و جدایی در خانواده‌ها منجر شود. رهبر معظم انقلاب همواره تاکید دارند که همه کارهای اقتصادی پیوست فرهنگی می‌خواهد.

اسماعیلی با بیان اینکه امروز بهترین فرصت برای جامعه ایرانی اسلامی است که در مسیر حرکت ۴۵ ساله خود در این نقطه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب یک شخصیت فاخر فرهنگی است. رئیس دولت آیت‌الله رئیسی یک شخصیت فرهنگی، فاخر و اندیشمند و وابسته به یک مکتب فکری است که در این جایگاه قرار گرفته است. گاهی این گرد و خاک و هجمه‌های رسانه‌ای نمی‌گذارد تفکر دینی، توحیدی مبتنی بر حل مسائل کشور دیده شود. اکنون یک نگاه عمل‌گرانه برای حل مردم کشور قرار دارد.

وی ابراز کرد: در دولت مردمی تلاش‌مان این است که بتوانیم این توازن را ایجاد کنیم و به باور برسیم اگر قرار است شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» در کشور اتفاق بیفتد بدون اصلاح انگاره‌های ذهنی و حل مساله الگوی مردم از طریق فرهنگی، بدون بازگشت آموزه‌های اصیل دینی در حوزه اقتصاد اسلامی که منبعث از نگاه توحیدی است امکان رشد وجود ندارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در عمل لازم است به این مساله توجه کنیم که حوزه فرهنگ در دولت و در نظام حکمرانی کشور به عنوان یک مساله اصلی و پیشینی و با اولویت به عنوان یک چتر بر سر همه فعالیت‌ها دیده شود تا امکان رشد و تعالی کشور فراهم شود.

اسماعیلی تاکید کرد: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مقوله فرهنگ صرفا به عنوان حوزه انتزاعی و نمادین نگاه نمی‌کنیم، بلکه فرهنگ به حوزه انضمامی تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: تقویت اقتصاد فرهنگ یکی از پنج سرفصل اصلی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. حتما باید حوزه فرهنگ را از این نگاه کلان که بعضی وقت‌ها دست نیافتنی نشان داده می‌شود خارج کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: ما امروز از فرهنگ و هنر غنی ایرانی می‌توانیم ارتباطات وسیع فرهنگی ایجاد کنیم. دین اسلام در بسیاری از کشورهای شرق آسیا توسط تجار و بازرگانان ایرانی ایجاد شده است. برخلاف حوزه غرب که با جنگ و درگیری بوده در حوزه شرق کاملا نرم جلو رفتیم. امروز جمهوری اسامی مشروعیت بالایی در حوزه فرهنگی خود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش راهبری هنرمندان در تحقق شعار سال
  • جایزه شعر و ادبیات محلی به نام حیدرعلی طالب‌پور بروجنی پایه‌گذاری می‌شود
  • اهمیت فرهنگ و هنر در ترویج ارزش‌های اسلامی
  • جلسه شصتم شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار شد
  • هنرمندان در تحقق شعار سال باید پیش‌رونده و پیش‌برنده باشند
  • نمایندگی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی در خارج از کشور گسترش می‌یابد
  • جایگاه نخست لرستان در افزایش کانون‌ فرهنگی هنری مساجد در کشور
  • اصلاح انگاره‌های ذهنی و فرهنگی لازمه تحقق جهش تولید است
  • پیشرفت در جامعه دینی بدون بستر فرهنگ ممکن نیست
  • تقویت بنیه فرهنگی در شهرستان‌های لرستان