Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، کیامرث حاجی زاده امروز چهارشنبه 26 دی ماه در کارگروه امنیت و انتظامات استان که با حضور مدیران دستگاه های اجرایی استان در اداره کل مدیریت بحران خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: 40درصد از عوامل ایجاد کننده بحران ها در استان به صورت خوشبینانه مربوط به سوء تدبیرها و سوءمدیریتها بوده و 60درصد دیگر به خاطر کمبودها، تحریم ها و مشکلات کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان توضیح داد: وقتی پیوست های زیست محیطی برای پروژه های ملی و منطقه در استان خوزستان رعایت نمیشود پیش آمدِ آن بحرانهایی است که از سال 95 به بعد گریبانگیر خوزستان شدند.

وی ادامه داد: در هیچ کجای دنیا تالابی را که هم جنبه حیاتی از نظر اکولوژی دارد و هم از نظر اقتصادی محل معیشت مردم یک منطقه است را خشک نمی کنند.

حاجی زاده بیان کرد: کارهای غیرکارشناسی و غلطی که برای استخراج نفت روی تالاب هورالعظیم صورت گرفت موجب شد این تالاب به کانون ریزگردها تبدیل شود هر چند که در این دولت چه در زمان استاندار قبلی و چه در زمان استاندار فعلی مساله تالاب را بمنظور آبگیری برای برون رفت از این معضل به جد پیگیری کردیم و الان نیز بر پر شدن حوضچه های چهار و پنج تاکید بسیاری داریم.

وی با اشاره به آتشسوزی تالاب هورالعظیم در تابستان سال جاری، بیان کرد: به خاطر رعایت نشدن مسایل زیست محیطی  در بخش عراقی مانند سدسازیها روی دجله و فرات نیز تالاب هور العظیم دچار آتشسوزی شد.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به جلساتی که با مسئولان کشور عراق برای حل مشکل بخش عراقی هورالعظیم در عراق برگزار شد، ادامه داد: ما اهل گفت وگو با همه دنیا هستیم ولی در برخی موقعیت ها نباید از حق سلامت مردم گذشت، آتش سوزی هورالعظیم نارضایتی و مشکلات بسیاری را برای مردم استان ایجاد کرد و به بحران مضاعفی برای استان تبدیل شد.

وی گفت: تا آخرین روزهای خاموش سازی تالاب، هزینه ها و هماهنگی هایی بسیاری شد و به موجب این عملیاتها دستگاه های مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی، اورژانس، هلال احمر و ... با همه امکانات خود وارد میدان شدند.

حاجی زاده یادآور شد: انتظار می رود همه دستگاه ها روی سلامت و جان انسان ها حساس باشند و در این باره تعلل نورزند و مدیران دستگاه های اجرایی بدانند یک تصمیم نادرست یا تصمیم دیر هنگام میتواند مشکلاتی جبران ناپذیر را با خود به همراه داشته باشد.

وی گفت: از مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران انتظار می رود در جلسات شورای مدیریت بحران و کارگروه های چهارده گانه که به طور منظم برگزار می شوند، شرکت کنند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان تاکید کرد: وقتی اعلام آماده باش صورت میگیرد مدیران دستگاه های امدادی، عملیاتی، خدماتی، نظامی، انتظامی، فرمانداران و بخشداران نباید از منطقه خودشان خارج شوند و خروج انها هنگام آماده باش به هیچ وجه پذیرفته نیست. برای بند بند اخطاریه ها و آماده باش ها مدیران موظف به پاسخگویی هستند.

وی ادامه داد: برای آبگیری در حوضچه چهار و پنج هورالعظیم لازم است جلسه کارشناسی میان سازمان آب و برق، محیط زیست و مرزبانی تشکیل گردد. همچنین وضعیت تالاب عراق بررسی شود.

حاجی زاده تاکید کرد: رهاسازی آب باید کاملا برنامه ریزی شده باشد  و آب سدها باید به درستی مدیریت شود.

وی با اشاره به این که بارندگی های اخیر در جلگه خوزستان بی سابقه بوده است، گفت: میزان بارندگی در دزفول 363میلیمتر، بستان 205 میلیمتر، اهواز 248، مسجدسلیمان345، رامهرمز232، آبادان12، ماهشهر 296، امیدیه300، ایذه478، حسینیه 691، دهدز471، باغملک383، هندیجان379، شوش363، گتوند322، هویزه250، آغاجاری260 گزارش شده است. لذا با توجه به این شرایط انتظار می رودشهرداریها پای کار باشند.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: با توجه به بارندگی امروز در اهواز، بازدیدی از  منطقه کیانشهر  داشتم چرا که پیش بینی میشد با این حجم بارندگی این منطقه و دیگر مناطق دچار آبگرفتگی شوند که لازم است پمپهای مکش فعال شوند.

وی تاکید کرد: در خصوص آبگرفتگی معابر در برخی شهرهای استان به خوبی عمل نشده است.

حاجی زاده ادامه داد: مدیریت بحران در شهر اهواز با مشکل رو به رو است و می توان گفت شهردای اهواز حتی به اندازه یک ناحیه از یک منطقه تهران امکانات ندارد و متاسفانه حتی سالن چندمنظوره مدیریت بحران اهواز پس از تحویل به شهرداری به فرهنگسرا تبدیل شد البته شهرداری قول داده است 2سالن چند منظوره یکی در شرق و یکی در غرب اهواز احداث کند.

وی افزود: سه زمین به منظور ایجاد سکونتگاه اضطراری در خروجی های اهواز نیز در اختیار هلال احمر قرار داده شده است که همچنان منتظر ارایه طرح آن از سوی هلال احمر هستیم.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان، اهواز را مستعد حوادث بزرگ دانست و گفت: اهواز روی گسل زلزله جوان و فعال واقع شده است، همچنین فاصله گوریه با اهواز دقیقا مانند فاصله ازگله با سرپل ذهاب است که این مساله یک هشدار محسوب می شود.

وی وجود مساحت بالای بافت فرسوده در اهواز و وجود حاشیه نشینی در این شهر را از جمله عوامل ایجاد کننده بحران خواند و گفت: برخی مناطق حاشیه ای به علت ساخت و سازهای غیرمجاز حتی با یک زمین لرزه پنج ریشتری تخریب می شوند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اهواز مدیریت بحران خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۴۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه شماره ۵ هیات استانی بررسی مرحله دوم انتخابات

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دبیرخانه هیات بررسی تبلیغات استان خوزستان اطلاعیه شماره ۵ مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۴۰۳ صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است:


به آگاهی نامزد‌های محترم مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی می‌رساند: در راستای برگزاری مرحله دوم انتخابات و براساس ماده ۷۴ قانون انتخابات مذکور، فهرست و مشخصات کامل امکانات نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی "موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری" که عرفا می‌توان از آنها برای تبلیغات عمومی در انتخابات استفاده کرد، در اختیار فرمانداری‌های مرکز انتخابیه آبادان و رامهرمز قرار داده شده است؛ بنابراین نامزد‌های محترم یا نمایندگان قانونی آنها می‌توانند به منظور ثبت درخواست استفاده از این امکانات و کسب اطلاعات بیشتر، از روز سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه تا روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه در ساعت‌های اداری به فرمانداری‌های یادشده مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • ۸ مصدوم در سه حادثه در کارون و اهواز
  • مدیریت متفاوت در قرمز و آبی‌های اهواز؛ یکی دخالت می‌کند، یکی حمایت!
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • سرمایه‌گذاری در کرمان سرعت می‌گیرد
  • معاون قوه قضاییه : با مشکلات و بحران هایی روبرو بوده و هستیم
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • اطلاعیه شماره ۵ هیات استانی بررسی مرحله دوم انتخابات
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • کمک تهران به بلوچستان | چگونه آتش نشانان تهرانی به سیل زدگان چابهار کمک می‌کنند؟
  • امنیت و ایمنی اراضی کوره معک باید در دستور کار قرار گیرد