Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، دکتر شیرزاد رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان مرکزی، گزارش کاملی از نحوه تأمین پرتقال طرح تنظیم بازار میوه روزهای پایانی سال ارایه نمود. معاون وزیر جهادکشاورزی ضمن تأکید بر تأمین کامل میزان 30 هزار تن پرتقال تامسون مصوب کمیته راهبردی اظهار داشت: با توجه به اعلام نیاز استانها این مقدار پرتقال تأمین شده حدود بیست درصد بیشتر از سرجمع تقاضای مناطق مختلف کشور - بمیزان ۲۶۷۵۰ تن - بوده است که حمل آنها طبق برنامه‌ریزی دقیق انجام شده از روز 27 دیماه به مقصد 22 استان کشور آغاز خواهدشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شیرزاد در پاسخ به پرسش خبرنگار پیرامون چگونگی ساماندهی ناوگان حمل و نقل محموله‌های پرتقال طرح تنظیم بازار از مبدأ استان مازندران تصریح کرد: از طریق اخذ استعلام بها و تعیین تعرفه حمل و نقل جاده ای و پس از برگزاری مناقصه عمومی ، انجمن صنفی کامیونداران استان مازندران به عنوان پیمانکار اصلی جهت حمل محموله‌های پرتقال شمال انتخاب شده ، در عین حال مذاکرات لازم با شرکت جهاد نصر و تعدادی از شرکتهای معتبر حمل و نقل به عمل آمده تا در ایام پرترافیک و زمان پیک حمل و نقل، از ناوگان تحت پوشش آنها نیز بمنظور تأمین کامیونهای مورد نیاز با همان تعرفه مصوب استفاده بهینه بعمل آید.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: حمل محموله پرتقال بطور کامل با کامیونهای یخچالدار صورت گرفته و روزانه حدود 50 الی70 دستگاه کامیون ، هر یک با میانگین ظرفیت 20 تن، کار انتقال حدود 30 هزار تن پرتقال تامسون را بمدت حدود یک ماه برعهده خواهند داشت. مسئول اجرای طرح تنظیم بازار میوه ۹۸-۹۷ کشور در خصوص پراکنش توزیع و ذخیره‌سازی پرتقال در استانهای مختلف گفت : استانهایی نظیر تهران ، اصفهان ، آذربایجان‌های غربی و شرقی ، البرز و خراسان رضوی بترتیب از 4500 تا 1500 تن حائز رتبه‌های اول تا ششم در این زمینه هستند.

رئیس هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در ارتباط با فرآیند تأمین و آماده سازی پرتقالهای طرح تنظیم بازار تصریح کرد: اتحادیه شرکت‌های تعاونی باغداران ایران با همکاری اتحادیه باغداران مرکبات استان مازندران و اتحادیه سراسری تعاون روستایی وکشاورزی ایران وظیفه اصلی تأمین و توزیع پرتقالها را برعهده داشته که پس از مراحل اولیه خرید ، در 13 شهرستان استان مازاندران و در 134 مرکز سورتینگ ، اقدام به ذخیره‌سازی جهت حمل به نقاط متعدد کشور نموده‌اند.

دکتر شیرزاد خاطرنشان کرد: این پرتقالها پس از درجه‌بندی (سورت) ، واکس و بسته‌بندی از محل سورتینگ ها با نظارت سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرسی IGI و در حضور نماینده اتحادیه تعاونی روستایی استان‌های مقصد بارگیری و حمل خواهند شد. دکتر شیرزاد در زمینه کیفیت و اندازه پرتقالهای تامسون اعلام داشت: براساس مصوبه کمیته ملی راهبردی تنظیم بازار میوه ، سایز پرتقالهای تامسون از 190 الی 300 گرم با 10 گرم تلرانس تعیین گردیده که بحول و قوه الهی و با توجه به شرایط اقلیمی مناسب سال جاری در استان مازندران از کیفیت مطلوبی برخوردار خواهند بود. شیرزاد همچنین در ارتباط با تأمین پرتقال والنسیای جنوب نیز عنوان کرد: انشاءا.. طی هفته آینده ضمن برگزاری جلسه ویژه کمیته ملی راهبردی و اتخاذ تصمیم در خصوص جزئیات نحوه تأمین حدود 10 هزار تن پرتقال جنوب ، عملیات اجرایی آن نیز آغاز خواهد شد.

شایان ذکر است بموجب ابلاغیه وزیر محترم جهاد کشاورزی و مطابق تصمیمات "کمیته ملی راهبردی طرح تنظیم بازار میوه" مقرر است میزان ۳۰ هزار تن پرتقال تامسون شمال و ۱۰ هزار تن والنسیای جنوب با ۲۰ درصد ذخیره احتیاطی توسط شبکه تعاونی‌های روستایی و کشاورزی کشور و با مدیریت اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ، تأمین و در روزهای پایانی سال با نظارت کمیته‌های راهبردی استانی توزیع شوند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها پرتغال جهاد کشاورزی بازار میوه بازار میوه ایران سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۴۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

رئیس مجلس گفت: مسئولیت کمبود و گرانی دارو بر عهده سه دستگاه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بانک مرکزی بوده و قطعاً بانک مرکزی در تأمین ارز دارو تأخیر داشته است.

به گزارش مشرق، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در تذکری با استناد به ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با اشاره به اینکه موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است، گفت:آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماه برای اصلاح وضعیت داد.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.

وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفرهای خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.

قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز که باعث اشکالات توزیع دارو شد، محرز است

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.

رئیس قوه مقننه همچنین تصریح کرد: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست
  • فروش آنلاین میوه و تره‌بار در میادین پایتخت
  • جزییات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار
  • نحوه خرید آنلاین از میادین میوه و تره بار شهرداری تشریح شد | امکان بازگرداندن میوه و سبزیجات بی کیفیت
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • متوسط سن بازنشستگی به ۴۰ سال رسید/ ارسال پیامک تعداد روز‌های اشتغال به بیمه‌شدگان
  • تخصیص ارز محموله‌های برنج در انتظار تأیید بانک مرکزی