Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، از پنج روز پیش تاکنون با هر بار عبور از مقابل استانداری یزد در میدان امام حسین (ع)، شاهد اجتماع جمعی از معلمان حمایتی طرح خرید خدمات آموزشی هستیم، معلمانی که انگار صدای آنها به گوش مسئولان نمی‌رسد.

این معلمان اکنون ۹ ماه است حقوقشان که رقمی ناچیز است را دریافت نکرده‌اند و هر بار پیگیری‌های اداری آنها نیز بی‌نتیجه بوده بر این اساس کلاس‌های درس را تعطیل کرده‌اند و به جای کلاس در مقابل استانداری، دفتر امام جمعه و آموزش و پرورش یزد اجتماع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همراهی جمعی از دانش‌آموزان و والدین آنها با معلمان حمایتی

امروز و در پنجمین روز از این اجتماع، حتی جمعی از دانش‌آموزان و والدین آنها نیز معلمان را همراهی کردند و با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار پرداخت حقوق معوقه معلمان شدند.

مسئولان اعم از استانی و وزارتی، هر بار معلمان را با وعده‌ای راهی خانه‌های خود کرده‌اند اما اتفاق جدی در روند رفع مشکلات آنها رخ نداده است.

وعده معاون وزیر آموزش و پرورش هنوز عملی نشده است

معاون وزیر آموزش و پرورش هم که یکشنبه هفته جاری در یزد حضور یافت و در شورای آموزش و پرورش استان شرکت کرد، در این جلسه قول حل مشکلات این معلمان را داد و گفت: این مشکل تا پایان هفته حل می‌شود.

عبدالرسول عمادی در هنگام خروج از استانداری یزد نیز به معلمان قول واریز حقوق آنها را داده بود اما امروز به عنوان آخرین روز کاری هفته در آموزش و پرورش، باز هم اتفاقی نیفتاد.

معلمان طرح خرید خدمات آموزشی بر اساس قانون به واسطه یک شرکت خدمات خود را به آموزش و پرورش ارائه می‌دهند.

گرچه در زمان به کارگیری به ۸۰ درصد آنها قول استخدام داده شده بود که به نظر می‌رسد با وجود نیروهای فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان، این قول بی‌اساس باشد، اما آنها اکنون توقع استخدام یا شرایط شغلی همسان با دیگر معلمان را ندارند بلکه آنها تنها خواهان پرداخت حقوق معوقه خود هستند.ما همه این شرایط و قوانین این شغل پذیرفته‌ایم اما اینکه همین حقوق ناچیز که در بهترین حالت و بهترین شرایط به ۸۰۰ هزار تومان می‌رسد، ۹ ماه پرداخت نشود، واقعا غیرمنصفانه است

یکی از معلمان شاغل در قالب این طرح به خبرنگار مهر گفت: ما با پذیرش قوانین این کار و شرایط غیرمنصفانه این شغل به کار گرفته شدیم شرایطی که حتی بیمه و حقوق ما را در ۱۳ روز تعطیلی مدارس در ایام نوروز قطع می‌کرد و در تابستان‌ها نیز هیچ حقوق و بیمه‌ای نداشتیم.

مرضیه دهقانی عنوان کرد: ما همه این شرایط پذیرفته‌ایم اما اینکه همین حقوق ناچیز که در بهترین حالت و بهترین شرایط به ۸۰۰ هزار تومان می‌رسد، ۹ ماه پرداخت نشود، واقعا غیرمنصفانه است.

وی افزود: همکاران من هیچ انگیزه‌ای برای کار ندارند و متاسفانه ضربه این کار به دانش آموزان می‌خورد، ما هم صبوری کردیم و ۹ ماه بدون حقوق در کلاس‌های درس حاضر شدیم اما شرایط زندگی برای ما نیز دشوار است و باید پیگیر حق و حقوق خود باشیم.

مسئولان یزد اعتنایی به مشکلات ما نمی‌کنند

دهقانی خاطرنشان کرد: والدین دانش‌آموزان هم درک خوبی از مشکلات ما دارند و امروز ما را همراهی کردند اما مسئولان یزد در همین حد نیز به ما اعتنا نکرده‌اند.

اغلب این معلمان از بی‌اعتنایی مسئولان به این مشکل گلایه دارند و به‌رغم اینکه امام جمعه یزد نیز از مسئولان خواستار پیگیری جدی این موضوع شدند، هنوز هیچ اقدامی برای آنها نشده است.

استاندار یزد در مورد مشکل معلمان حمایتی اظهار داشت: مشکل از آنجا آغاز می‌شود که شرکت‌ها یا افراد فاقد توانایی مالی لازم برای اجرای این طرح انتخاب می‌شوند.

ضعف از شرکت‌های واسط فاقد توانایی مالی است

محمدعلی طالبی عنوان کرد: شرکت‌ها و افرادی باید به کار گرفته شوند که آنقدر توانایی مالی داشته باشند که اگر دولت به دلایلی نتوانست پرداختی داشته باشد، حداقل چند ماه از طریق شرکت‌ها حق و حقوق معلمان پرداخت شود.

وی افزود: این شرکت‌ها اکنون تنها یک واسطه هستند و پولی را از دولت دریافت می‌کنند و بین عده‌ای تقسیم می‌کنند.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: این روند سبب شده هر روز شاهد حضور معلمان این طرح و اجتماع آنها در مقابل استانداری و ادارات دیگر باشیم.

وی بیان کرد: ما نیز پیگیری‌های خود را انجام داده‌ایم و امیدواریم هر چه سریع‌تر حق و حقوق این معلمان پرداخت شود.

کد خبر 4515340

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری یزد وزارت آموزش و پرورش یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۴۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین کف و سقف مزد کارگران و حقوق کارمندان / چه کسانی بالاتر از سقف دریافت می‌کنند؟

به گزارش خبرآنلاین ،قواعد تعیین شده در قالب حداقل دستمزد مصوبه قانون کار، مشمول همه کارگران دائمی، موقت و فصلی است و باید طبق همین مصوبه، دستمزد و مزایای او به نسبت مدت کارکرد پرداخت شود. برای کارمندان دولت و شاغلان مشمول قانون خدمات کشوری نیز چنین قواعدی اجرا می‌شود و حداقل‌ها باید به همه مشمولان اعطا شود.

همشهری در خبری نوشت:همه کارگران دارای قرارداد دائم و موقت مشمول قانون کار که دارای یک سال سابقه کار شده‌اند یا یک سال از دریافت آخرین پایه آنها در همان کارگاه گذشته است، فارغ از اینکه حق سنوات یا مزایای پایان کار خود را تسویه کرده باشند یا خیر، مشمول دریافت پایه سنوات مصوب (۲۱۰ هزار تومانی در سال ۱۴۰۳) هستند و این رقم باید به مزد مبنای آنها اضافه شود.

البته مقررات مربوط به پایه سنوات شامل حال دانش آموزان و دانشجویانی که در ایام تعطیلات تابستانی در سال ۱۴۰۳ به‌طور موقت در کارگاه‌ها شاغل می‌شوند، نخواهد شد.

نکته دیگر اینکه طبق قانون، کارگرانی که در بیش از یک کارگاه شاغل هستند، باید تا سقف ۷ برابر حداقل مزد، حق بیمه بپردازند و در همین رویه، سقف پرداختی به کارگران مشمول قانون کار شاغل نیز تا ۷ برابر حداقل مزد یعنی حدود ۵۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ مجاز است.

این موضوع الزاماً باید در مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی و شرکت‌های غیردولتی وابسته به صندوق‌های بیمه‌ای و بازنشستگی اجرا شود؛ اما کارگاه‌های بخش خصوصی مشمول قانون کار می‌توانند ضمن اجرای مصوبه مزد، با تأیید وزارت کار، به کارگران خود مزد بیش از ۵۰ میلیون تومان نیز بپردازند.

سقف سازی برای حقوق کارمندان

در بخش دولتی و کارکنان مشمول قانون خدمات کشوری نیز که کف حداقل حقوق ۱۰ میلیون تومان تعیین شده، سقف حقوق قابل پرداخت به عمده کارکنان دولت معادل ۷ برابر حداقل حقوق یعنی ۷۰ میلیون تومان تعیین شده است.

البته حداقل حقوق دریافتی کارمندان شاغل در دستگاه‌های دولتی و دستگاه‌های مشمول قانون خدمات کشوری با احتساب مزایا، به حدود ۱۲ میلیون و ۶۷۰ هزار تومان می‌رسد؛ اما در محاسبه سقف حقوق مجاز، حداقل حقوق بدون احتساب مزایا مدنظر قرار می‌گیرد و خالص پرداخت حقوق به دولتی‌ها تا سقف ۷۰ میلیون تومان مجاز است.

طبق ابلاغیه حقوق ۱۴۰۳، سقف خالص پرداختی متوسط ماهانه در طول سال جاری برای همه مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری، نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات، سازمان انرژی اتمی، کارکنان کشوری و لشکری، قضات و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و بازنشستگان و مستمری‌بگیران صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری ۷۰ میلیون تومان بوده و پرداخت مازاد بر این رقم تحت هر عنوان ممنوع است و قاعدتاً کارمندی در دستگاه‌های اشاره شده نمی‌توانند دریافتی مازاد بر ۷۰ میلیون تومان داشته باشند.

البته طبق قانون خدمات کشوری و ابلاغیه حقوق ۱۴۰۳، کارانه گروه پزشکی و فوق‌العاده خاص پزشکان شاغل در سازمان پزشکی قانونی، حق اشعه پرتوکاران سازمان انرژی اتمی، حق‌التألیف و حق داوری پایان‌نامه‌های اعضای هیأت علمی، حق مطب پزشکان تمام‌وقت و اعضای هیأت علمی بالینی تمام‌وقت و بیمه بازنشستگی ایثارگران از سقف ۷۰ میلیون تومان مستثنا است.

با این حساب، اگر کارمندان دولت در هر یک از دسته‌های بالا قرار بگیرند، پرداخت بالاتر از ۷۰ میلیون تومان به آنها در سرفصل‌های برشمرده شده، مجاز خواهد بود.

کد خبر ۸۴۵۳۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897052

دیگر خبرها

  • تعیین کف و سقف مزد کارگران و حقوق کارمندان / چه کسانی بالاتر از سقف دریافت می‌کنند؟
  • چالشهای آنلاین شدن ویزای شنگن
  • تعیین کف و سقف مزد کارگران و حقوق کارمندان | چه کسانی بالاتر از سقف دریافت می‌کنند؟
  • توزیع یک هزار و ۸۴۰ تن کود یارانه‌ای در شهرستان چالدران در سال ۱۴۰۲
  • درخواست حق اولاد برای خانم های شاغل
  • ‌زمان دقیق واریز حقوق فروردین ۱۴۰۳ فرهنگیان
  • توزیع حدود هشت هزار تن کود یارانه‌ای در شهرستان میاندوآب در سال ۱۴۰۲
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • زمان واریز حقوق فروردین ۱۴۰۳ فرهنگیان 
  • قوانینی که باید درباره هبه کردن بدانید