Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمجید صدری، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با انتشار سه پست جداگانه در توئیتر خود از نتایج بررسی میزان مصرف دیتای کاربران نوشت. او در قسمتی از متن خود به رشد ۴۰۰ درصدی استفاده از ترافیک داخل توسط کاربران شرکت مخابرات ایران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدری در توییتر نوشت:

«طبق آمار ثبت‌شده و برآورد مصرف دیتای مشتریان شرکت مخابرات ایران، در اواخر دی‌ماه ۹۷، ۶۱ درصد رشد نسبت به زمان مشابه سال ۹۶ داشتیم که رشد قابل‌توجهی برای این حوزه مهم مخابراتی است. #ارتباطی_فراگیر

نتایج بررسی‌های ترافیک در همین زمان نشان می‌دهد در بخش مصرف دیتای بین‌الملل در یک سال اخیر، ۵۵ درصد رشد داشتیم. #ارتباطی_فراگیر

در همین بازه زمانی کاربران اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران ۴۰۰ درصد بیشتر از سال گذشته از ترافیک داخل استفاده کرده‌اند که توجه به بهره‌مندی از پتانسیل بومی و ملی را نشان می‌دهد که همسو با رویکرد وزیر محترم ارتباطات و تلاش‌های ایشان در این مسیر است. #ارتباطی_فراگیر»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت مخابرات توئیتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود

 اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود
  • اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود
  • بیش از 22 هزار خانوار یزدی تا شهریور ماه به فیبرنوری متصل می شوند
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما
  • با واتساپ بدون اینترنت ، فایل منتقل کنید
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود