Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی ۶ ماهه نخست سال ۹۷ نشان میدهد که در این مدت بیش از ۵۱۸ تن ظروف نمونه گیری خون از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است.

بر اساس واردات این ظروف نمونه گیری خون به کشور ۳ میلیون و ۸۲۳ هزار و ۱۲ دلار ارز از کشور خارج شد که معادل ریالی آن بالغ بر ۱۶ میلیارد و ۱۶۶ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۹۴۴ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش حاکی از آن است که ظروف نمونه گیری خون از ۸ کشور جهان از جمله چین، آلمان تایلند، ترکیه و ... وارد ایران شده است.

بنا بر آمار منتشره از سوی گمرک بیشترین واردات ظروف نمونه گیری خون از کشور چین به ارزش دلاری یک میلیون و ۴۴ هزار و ۹۶۱ دلار بوده است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تجارت جهان ایران واردات ارز آلمان ترکیه چین دلار ارز گمرک واردات نمونه گیری خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۶۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در روند ترخیص داروها از گمرک/ دپوی سه ماهه سرُم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد پیکان‌پور گفت: در سال ۱۴۰۲، جهت تأمین بهتر داروهای بیماران خاص، ضمن افزایش حمایت‌ها در جهت داخلی سازی تولید این محصولات، رایزنی‌هایی گسترده‌ای با شرکت‌های بین المللی دارویی به منظور تسهیل تأمین داروهای بیماران خاص انجام شد.

وی افزود: سال گذشته با هماهنگی و رایزنی‌های صورت گرفته با مدیران عامل شرکت‌های بین المللی به منظور تسهیل تأمین داروهای بیماران خاص نظیر برخی از فاکتورهای خونی، داروهای شیمی درمانی، داروهای پیوند، انسولین‌های قلمی و داروهای ام اس، هماهنگی‌های فشرده‌ای صورت گرفت.

پیکان‌پور ادامه داد: همچنین به منظور ترخیص کالاهای دچار کمبودِ مانند کتامین، پروپوفول، IVIG و سرم باقی مانده در گمرکات کشور نیز هماهنگی‌های مناسبی با این نهاد صورت گرفته و خوشبختانه روند ترخیص با سرعت بیشتری محقق شد.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، در مورد تأمین سرُم در سال ۱۴۰۲ نیز تصریح کرد: با افزایش ظرفیت تولید، افتتاح خطوط جدید تولید سرُم و واردات همزمان سرُم، وضعیت تأمین این اقلام به نسبت مدت مشابه بهبود چشمگیری یافت و همزمان با گرمای تیر و مرداد سال گذشته، ایام اربعین حسینی و دو پیک شیوع آنفلوانزا و سوش های جدید کرونا، نه تنها کشور دچار کمبود سرم‌های تزریقی نشد بلکه در حال حاضر دپو قریب به سه ماه از سرم در کشور موجود است.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۰ ماهانه ۹ تا ۱۱ میلیون سرُم مصرف شده بود که طی یک سال گذشته ۲۴۳.۵ میلیون سرُم تأمین و در آبان ۱۴۰۲ رکورد تأمین ۲۶ میلیون در ماه شکسته شد.

کد خبر 6078418 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۴درصدی ارزش صادرات از گمرک جلفا
  • پشت‌پرده واردات ۶۰۰ هزار لپ‌تاپ به ایران
  • چشم انداز روشن صادرات در خراسان شمالی
  • عوارض گمرکی کالا‌های وارداتی منتشر شد+جدول
  • عوارض واردات خودرو در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • عوارض ۲۵ قلم کالای وارداتی شامل گوشت و خودرو ابلاغ شد
  • ماجرای آب‌گرفتگی موزه ظروف سعدآباد چه بود؟
  • تسریع در روند ترخیص داروها از گمرک/ دپوی سه ماهه سرُم
  • ماجرای آب‌گرفتگی موزه ظروف سعدآباد
  • آخرین آمار ذخیره‌سازی ۲۲۰ نمونه خون بند ناف در استان مرکزی ارائه شد