Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - مدیرکل فرودگاه گیلان همزمان با پنجاهمین سال تاسیس فرودگاه سردارجنگل رشت و در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی گفت : توسعه سطوح پروازی و تکیه بر توان داخلی دستاورد انقلاب است.

غلامرضا کریم آقایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دستاورد انقلاب اسلامی برای صنعت حمل و نقل هوایی گیلان را می توان در دو بخش منابع نیروی انسانی و تجهیزات و سامانه های کمک ناوبری دسته بندی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: اگر تا سال 1357 کارشناسان خارجی در واحدهای مراقبت پرواز فرودگاه های کشور مشغول بکار بودند ولی امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران ، شاهد حضور کارشناسان داخلی در واحدهای عملیات هوانوردی فرودگاه ها از جمله فرودگاه سردار جنگل رشت هستیم .
وی اضافه کرد: همچنین توسعه سطوح پروازی، احداث ترمینال پروازهای داخلی، ساختمان عملیاتی و اداری و داشتن تجهیزات و سامانه های کمک ناوبری برای نشست و برخاست پروازها همچون DVOR, ILS و DME که از پیشرفته ترین دستگاه های کمک ناوبری هستند در زمره دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
کریم آقایی در بخش دیگری از سخنانش از تکمیل و بهره برداری سه پروژه زیرساختی با اعتبار 200 میلیارد ریال در ماه های آتی خبر داد.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر سه پروژه شامل 45 هزار متر مربع محوطه سازی روبروی ترمینال داخلی، احداث مخزن 500 متر مکعبی آب شرب و نصب سیستم کمک ناوبری DVOR/DME و چراغ های روشنایی تقرب دقیق پرواز در دست اجراست که حدود 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تلاش می شود تا چهار ماه دیگر به بهره برداری برسد.
کریم آقایی فرصت های سرمایه گذاری در فرودگاه های کشور را در دو بخش هوانوردی و غیر هوانوردی دسته بندی کرد و گفت: در بخش هوانوردی می توان به افزایش پروازهای داخلی و خارجی توسط شرکت های هواپیمایی مختلف و تاسیس باشگاه خلبانی و راه اندازی تاکسی هوایی اشاره کرد.
کریم آقایی راه اندازی ترمینال تشریفاتی( CIP)، اجاره غرفه ها و فضاهای تبلیغاتی، برگزاری نمایشگاه در سالن پشتیبانی پروازهای خارجی، احداث مجتمع تفریحی، تجاری و فرهنگی را بخشی از امکان سرمایه گذاری غیرهوانوردی عنوان کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: فرودگاه سردار جنگل رشت به منظور توسعه حمل و نقل هوایی در استان گیلان و متناسب با طرح جامع خود پیشنهاد 160 هکتار از اراضی اطراف فرودگاه سردار جنگل رشت را به استانداری داده که پس از بحث و بررسی در معاونت عمرانی استانداری گیلان و کمیسیون ماده 5 شهرداری رشت مورد تصویب قرار گرفت و تملک آن مستلزم تخصیص اعتبار است.
کریم آقایی افزود: از آنجاییکه شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران بصورت درآمد هزینه ای مدیریت می شود و وظیفه ذاتی شرکت در خصوص توسعه فرودگاه صرفا در اراضی تملکی صورت می پذیرد که این موضوع در فرودگاه سردار جنگل رشت در 10 سال گذشته بالغ بر 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری در راستای توسعه و بهسازی فرودگاه انجام گرفته و می طلبد نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تعیین ردیف اعتباری، در چند سال بتوانند نسبت به تملک این اراضی مساعدت کنند.
در حال حاضر فرودگاه سردار جنگل رشت با داشتن حدود 100 سورتی پرواز برنامه ای در هفته به مقاصد داخلی مشهد،اهواز، عسلویه، تهران، شیراز، بندرعباس، کیش، اصفهان و تبریز و پروازهای عتبات، حج، ترکیه، گرجستان بصورت فصلی و غیربرنامه ای خدمات فرودگاهی ارائه می دهد و با توجه به زیرساخت های موجود، ظرفیت پذیرش حداقل روزانه 40 سورتی پرواز در مسیرهای داخلی و خارجی وجود دارد که در صورت درخواست شرکت های هواپیمایی برای پذیرش پرواز آمادگی دارد.
فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت با علامت اختصاری ( OIGG) در کتاب هوانوردی دنیا به ثبت رسیده؛ تأسیس فرودگاه رشت به سال 1347 خورشیدی بازمی‌گردد؛ این فرودگاه از لحاظ دسترسی شهری در شهر رشت یکی از برترین فرودگاه‌های ایران است و در رتبه 12 از نظر آمار پروازی می باشد.
فرودگاه رشت دارای موقعیت ارتباطی ممتاز حاشیه دریای کاسپین و در مسیر کریدور شمال - جنوب و در سومین شهر گردشگرپذیر ایران (رشت) واقع شده است. این فرودگاه در هفت کیلومتری جاده رشت به انزلی و 15 کیلومتری منطقه آزاد انزلی واقع شده و مساحت کل آن به 220 هکتار می رسد؛ ارتفاع آن 40 پا پایین تر از آب های آزاد است و به سیستم های کمک ناوبری دقیق و ارتباطی با هفت طرح تقرب و آماده ارائه خدمات فرودگاهی بصورت شبانه روزی است.
1881 / 2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد توسعه سطوح پروازي چهلمين سال انقلاب گيلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • برقراری پرواز عسلویه - شهرکرد و بالعکس
  • راه‌اندازی چهارمین قطار قم_مشهد با تکیه بر توان تولید داخل
  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • با نگاه منصفانه می‌توان جمله به‌قله نزدیک می‌شویم رهبر انقلاب را بهتر درک کرد
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ سه شنبه چهارم اردیبهشت