Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریار- جانشین فرمانده ناجا گفت: ادامه معافیت افراد غایب بالای ۸ سال به مصلحت کشور نیست.به گزارش بلاغ،سردار ایوب سلیمانی بعد از ظهر چهارشنبه در همایش مدیران، فرماندهان و روسای فرماندهی انتظامی غرب استان تهران طی سخنانی گفت: در طی سال های گذشته پدیده ای تحت عنوان فروش سربازی مطرح شد و تبعیض و بی عدالتی را در جامعه گسترش داد، با آن موافق نیستیم، اما امروز در استان ها گزارشی داشتیم، که عده ای از افراد در استان ها غایب از سربازی هستند، که اگر در سن کنونی خود یعنی ۴۰ سالگی مایل به سربازی نیز باشند، توانایی آن را ندارند، با زن و بچه به خدمت سربازی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین فرمانده ناجا گفت: پیشنهادی داشتیم، که برای این افراد فکری شود، که تا آن موقع برای غیبت های بیش از ۸ سال بود، که افراد با رنج سن ۳۰ الی ۴۰ سال که برای امور پادگانی پیر حساب می شوند، بتوانند در قبال دریافت کارت پایان خدمت هزینه ای پرداخت کنند، تا این هزینه برای توسعه وضعیت سربازان موجود و وضع معیشت آن ها به کار رود و این امر به یک عادت تبدیل شد و برخی معتقدند، بحث مادی این امر جذابیت داشته است.

سلیمانی با بیان این که نیروی انتظامی نفعی از نظر مادی از سربازان غایب نمی برد، گفت: تکرار این امر طی چند سال سبب بدآموزی در کشور شده است و عده ای انگیزه خود را برای اعزام به سربازی از دست داده اند و به همین دلیل نامه داده شده که ادامه این وضعیت به نفع کشور و نظام وظیفه کشور نیست، ستاد کل نیز این امر را تایید کرد، که از سال آینده موضوع معافیت کسانی که ۸ سال و بیشتر غایب بودند، حذف شود، البته امروز نیز گزارشی داشتم، کخ برخی افراد در درون و بیرون مجلس در حال تلاش برای تمدید این طرح برای سال آینده هستند.

وی گفت: ستاد کل روی این تصمیم ایستاده است، مگر این که مصالحی باشد و یا مجلس به جمع بندی هایی برسد و ستاد کل را قانع کند، که البته بعید می دانم و به نظر ما ادامه این وضعیت به مصالح کشور نیست.

کاهش ۵۰ درصدی جرائم خشن در کشور

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در گذشته تمرکز ما روی جرائم خشن مانند زورگیری ها، تجاورها، قتل، آدم ربایی و ... بود، گفت: این جرائم در سال های گذشته بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته است و امروز مجموعه جرائم خشن تحت کنترل پلیس است، به عنوان مثال امسال نسبت به سال گذشته شاهد کاهش ۶۰درصدی سرقت میلحانه از بانک ها بودیم و این نصاب مهمی بود، که به دست آمد.

سرقت های خرد در سال جاری افزایش یافته است

وی افزود: امروز موضوعات دیگری غیر از این برای اولویت های ما تعیین شده است، ما در طول یک دهه گذشته با همکاری سایر سازمان ها موفق شدیم، تلفات جاده ای را ۴۵ درصد، یعنی حدود ۱۱ هزار نفر کاهش دهیم و از ۲۷ هزار نفر در سال ۸۵ به ۱۶ هزار نفر در ابتدای سال گذشته برسانیم، اما متاسفانه به دلیل افزایش بیش از ۲ برابری خودرو، گسترش جاده ها و عدم توسعه امکانات ما متناسب با این توسعه ها در حال حاضر روند کاهشی متوقف شده است و ما نگرانیم، که اگر فکر اساسی نکنیم، در آینده با افزایش تلفات مواجه شویم.

جانشین فرمانده ناجا تلفات ۱۶ هزار نفری را رقمی بزرگ برای کشور ما دانست و گفت: در سال آینده با یک برنامه ضربتی در پی آن هستیم، که بتوانیم، درصد قابل توجهی از تلفات رانندگی را کاهش دهیم.

وی از کنترل سالیانه ۳ تا ۵ درصدی سرقت ها در کشور خبر داد و افزود: اما امسال به دلیل مسائل اجتماعی و اقتصادی شاهد افزایش سرقت های خرد مواجه بودیم و معتقدیم اگر اقدام جامع و قاطعی نداشته باشیم، در آینده با مشکل مواجه شویم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۷۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، گفت: استان مرکزی در زمینه پزشکی ظرفیت‌های علمی و تجهیزات درمانی خوبی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی عصر امروز در نشست با عوامل دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته سلامت، با اشاره به طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک، اظهار داشت: طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک از 20 سال گذشته با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد تومان آغاز شد و اکنون بعد از گذشت 20 سال بیش از هزار و 400 میلیارد تومان در این طرح هزینه شده و هنوز برای اتمام پروژه نیازمند اعتباراتی است.

وی افزود: پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) به عنوان یک طرح بزرگ ملی، دغدغه حوزه بهداشت و درمان استان است و در دولت سیزدهم اقدامات موثری در جهت جذب اعتبارات برای تکمیل این طرح انجام شد اما تاخیر در تکمیل این طرح سبب فرسودگی بسیاری از بخش‌ها شد که این مهم هدر رفت سرمایه ملی را به دنبال دارد، بنابراین متولیان امر باید تمام تلاش خود را بکار بگیرند تا این طرح عظیم ملی در اسرع وقت تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در ارتباط با کادرسازی و تربیت نیروی انسانی ماهر گفت: منشاء تحول در هر جامعه‌ای نیروی انسانی است و متولیان امر وظیفه دارند با سرمایه‌گذاری در این بخش زمینه توسعه و تحول کشور را فراهم کنند، چرا که نیروی انسانی تحصیل کرده و کارآمد، مهم‌ترین عامل پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور به شمار می‌رود.

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: وجود نیروهای پاکدست، دلسوز، کاردان و انقلابی می‌تواند شتاب بخش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی باشد، بنابراین مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشند، توسعه علمی، فناوری و پژوهشی بهداشت و درمان باید در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور جدی گرفته شود تا جمهوری اسلامی ایران در آینده‌ای نزدیک حرف‌های بسیاری در حوزه بهداشت و درمان در جامعه جهانی داشته باشد.

وی با تاکید بر راه اندازی دانشکده داروسازی در استان بیان کرد: استان مرکزی در زمینه پزشکی ظرفیت‌های علمی و تجهیزات درمانی خوبی دارد بنابراین باید راه‌اندازی دانشکده داروسازی در راستای تکامل زنجیره درمان استان در دستور کار قرار گیرد. همچنین با وجود فعالیت بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک به عنوان قطب درمان بیماری سرطان غرب کشور و بهره‌برداری از طرح توسعه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) لازم است راه اندازی دانشکده داروسازی با هدف تسریع در درمان بیماران مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی افزود: با توجه به توسعه بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک نیز لازم است معاونت پیشگیری، تحقیقاتی و بانک اطلاعاتی در این مجموعه درمانی ایجاد شود، همچنین لازم است بیمارستان آیت‌الله خوانساری با مراکز درمان سرطان بین‌المللی دنیا ارتباط برقرار کند و برای تامین نیروی انسانی این بیمارستان هم تلاش شود.

وی با اشاره به کمبود جمعیت جوان در استان مرکزی بیان کرد: استان مرکزی با جمعیت یک میلیون و 400 هزار نفری، از استان‌های پیر کشور است و اگر با این روند حرکت کنیم تا 10 سال آینده به وضعیت بحرانی می‌رسیم و نگرانی‌های زیادی در این خصوص وجود دارد بنابراین باید نرخ زاد و ولد در استان مرکزی به 2 و 3 درصد برسد تا کمبود جمعیت موجود استان جبران شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • سکانس‌هایی از فیلم مصلحت
  • بارش‌های جنوب کشور در تابستان هم ادامه خواهد داشت
  • دادستان کل کشور : طرح «نور» فراجا با برنامه ریزی‌های صورت گرفته ادامه پیدا خواهد کرد / بیشتر افراد با یک تذکر بازگشته‌اند و با تنبه و تعهد مرخص شده‌اند
  • احتمال بالای غیبت کینگزلی کومان در یورو 2024
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • ادامه بارش باران بهاری تا چهارشنبه در همدان 
  • معافیت کالا‌های صادراتی ایران از دریافت گواهینامه کیفیت در کشور‌های مقصد
  • نامه به شورای نگهبان درباره معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال