Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد از ایجاد ۸۲ هزار فرصت شغلی در ۹ ماهه سال جاری توسط کمیته امداد خبر داد و گفت: ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بیکار کشور از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، حجت‌الله عبدالملکی در حاشیه سفر به استان چهارمحال و بختیاری در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به خدمات کمیته امداد در طول ۴۰ سال گذشته در زمینه کاهش فقر گفت: بر اساس گزارش‌ها و برآوردها، سال ۵۶ ضریب جینی (فاصله طبقاتی) حدود ۵۰ درصد بوده که در سال ۹۶ این فاصله به ۳۶ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان فقر مطلق در سال ۵۶ حدود ۴۶ درصد بوده که با فعالیت‌های کمیته امداد و بهزیستی و پوشش کامل دهک‌های پایین جامعه، این میزان به حداقل رسیده است.

عبدالملکی با اشاره به اینکه در ۴۰ سال گذشته وضعیت رفاهی مردم به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است، ادامه داد: بخشی از این دستاورد‌ها محصول سیاست‌های کلان کشور و بخشی دیگر محصول برنامه‌های ویژه فقرزدایی و محرومیت‌زدایی است. مهم‌ترین و تاثیرگذارترین دستگاهی که در حوزه برنامه فقرزدایی وارد عمل شده کمیته امداد است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد تاکید کرد: یکی از این خدمات کمیته امداد پرداخت کمک معیشت است که در طول سال‌های گذشته میزان آن چند برابر شده و خانواده‌های زیادی از فقر مطلق خارج شده‌اند.

عبدالملکی افزود: شاید مهم‌ترین خدمت کمیته امداد در حوزه اشتغال بوده که منجر به خودکفایی و خروج از پوشش حمایتی و ایجاد فرصت برای حمایت از سایر نیازمندان است.

وی بیان کرد: تاکنون یک میلیون و ۵۰۰ هزار طرح اقتصادی و ۳۰۰ هزار فعالیت کاریابی توسط کمیته امداد انجام شده و ۷۰۰ هزار خانواده خودکفا و از حمایت این نهاد خارج شده‌اند.

عبدالملکی گفت: ۹۰۰ هزار نفر از افراد بیکار در کشور میزان تحت حمایت کمیته امداد هستند و این نهاد موظف است به ۵۰۰ هزار نفر بیکاری که که تحت حمایت امداد نیستند هم خدماتی ارائه کند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به اینکه سالانه ۱۷۰ هزار فرصت شغلی بر اساس برنامه شش ساله امداد ایجاد می‌شود، افزود: سال گذشته این هدف محقق شد و در ۹ ماهه نخست امسال هم ۸۲ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است. اگر نظام بانکی و تشکیلات دولتی همکاری لازم را داشته باشند، تا پایان سال به هدف برنامه می‌رسیم.

عبدالملکی با بیان اینکه در استان چهارمحال و بختیاری در ۹ ماهه نخست سال جاری حدود هزار فرصت شغلی ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: تا پایان سال این میزان به ۲ برابر افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عبدالملکی اشتغال خودکفایی فرصت شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار

به گزارش خبرنگار مهر، فرشته امین، مدیر کل اداره مهارت دانشگاه و دبیر علمی دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران امروز در نشست خبری دومین نمایشگاه کار این دانشگاه اظهار کرد: انتخاب و جذب و استخدام نیروی انسانی متعهد و باانگیزه، چالش اساسی سازمان‌ها به شمار می‌آید، همچنین از دغدغه دانشجویان می‌توان به ارتباط رشته تحصیلی دانشجویان با شغل خود اشاره کرد، پس نمایشگاه بازار کار، انتخاب هوشمندانه بازار کار را در بین دانشجویان ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: بیش از ۱۰ هزار دانشجو و فارغ‌التحصیل در اولین نمایشگاه بازار کار دانشگاه تهران که سال گذشته برگزار شد، حضور داشتند. با ارزیابی‌های انجام شده متوجه شدیم که درصد خوبی از رضایت دو سویه بین دانشجویان و صنایع در قالب استخدام، کارآموزی، حمایت از پایان نامه‌ها و ... وجود داشته است.

امین تصریح کرد: امیدواریم امسال بتوانیم برنامه‌های مفرح‌تر و شادتری در نمایشگاه بازار کار دانشگاه تهران داشته باشیم. نه تنها این نمایشگاه فرصتی را برای جذب نیروی استخدامی به وجود آورد، بلکه ایجاد کنسرسیوم‌های بین سازمان‌ها برای تبادل نیروی انسانی و دانش یکی از اهداف ما بود؛ بنابراین امسال روی این موضوع تمرکز بیشتری خواهیم داشت و شعار خود را هم بر آن اساس انتخاب کردیم.

وی گفت: ارائه تنوع رشته و فرصت‌های شغلی شرط مهم دانشگاه تهران برای سازمان‌های مختلف در نمایشگاه بازار کار است، وظیفه دانشگاه تهران هم حمایت از فارغ‌التحصیلان و دانشجویان جویای بازار کار است تا با نیازمندی سازمان‌ها و صنایع آشنا شوند.

امین ادامه داد: سال گذشته بیش از ۱۰ هزار دانشجو از ۳ روز نمایشگاه بازدید کردند و از ۵ هزار رزومه به صنایع و شرکت‌ها توانستیم برای ۴۹۰ دانشجوی رشته‌های فنی و علوم انسانی از قبیل حسابداری و مدیریت فرصت شغلی فراهم کنیم.

امین گفت: از امروز درگاه سامانه باز و کارجویان و کارفرمایان می‌توانند ثبت‌نام کنند، ملاک ما این است که سازمان‌هایی که می‌توانند فرصت‌های شغلی متنوعی ارایه دهند حضور داشته باشند از این رو از طیف وسیع تری از سازمان‌ها در این نمایشگاه استفاده کردیم.

کد خبر 6085356

دیگر خبرها

  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • فرصت یک‌ماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال
  • برگزاری رویداد گامی نو ویژه دانش آموزان هنرستانی در هرمزگان
  • تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران
  • حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری
  • ثبت۳۱۷هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی