Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، کیامرث حاجی‌زاده مدیرکل مدیریت بحران خوزستان امروز در کارگروه امنیت و انتظامات استان که با حضوران مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در اداره کل مدیریت بحران خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: ۶۰ درصد از علل ایجاد بحران در خوزستان ناشی از کمبودها، تحریم‌ها و مابقی نیز به علت سوءتدبیر و سوء‌مدیریت در سطح استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: پیشامد رعایت نکردن پیوست‌های زیست محیطی جهت پروژه‌های ملی و منطقه‌ای در خوزستان، بحران‌هایی است که از سال ۹۵ تاکنون گریبان خوزستان را گرفته‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان عنوان کرد: خشک کردن تالابی که از جنبه حیاتی به عبارتی اکولوژی و از نظر اقتصادی محل معیشت مردم منطقه است، در هیچ جای دنیا وجود ندارد.

وی با اشاره به تبدیل شدن تالاب هورالعظیم به کانون ریزگرد‌ها به علت اقدامات غیرکارشناسی و غلط برای استخراج نفت، ادامه داد: در این دولت تالاب هورالعظیم با هدف آبگیری برای برون رفت از معضل فعلی جدی مورد پیگیری است و تاکید بسیاری بر پر شدن حوضچه‌های چهار و پنج وجود دارد.

حاجی‌زاده به آتش سوریه تالاب هورالعظیم در تابستان امسال اشاره کرد و افزود: این آتش سوزی به دلیل عدم رعایت مسائل زیست محیطی در بخش عراقی آن نظیر سدسازی‌ها بر روی دجله و فرات اتفاق افتاده است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به برگزاری جلسات گفت: وگو با عراق در خاک این کشور اظهار داشت: آتش سوزی هورالعظیم سبب نارضایتی و وقوع مشکلات بسیار برای مردم خوزستان شده و به بحران مضاعفی برای استان تبدیل شده است.

وی بر حضور مدیرات دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران در جلسات شورای مدیریت بحران و کارگروه‌های چهارده گانه برای برقراری نظم و برنامه ریزی شرکت کنند.

حاجی‌زاده با اشاره به موارد اعلام آماده باش و عدم خروج مدیران دستگاه امدادی، عملیاتی، خدماتی، نظامی، انتظامی، فرمانداران و بخشداران از منطقه خود، افزود: خروج آن‌ها هنگام آماده باش به هیچ وجه پذیرفته نیست، برای بند بند اخطاریه‌ها و آماده باش‌ها مدیران موظف به پاسخگویی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به ضرورت برگزاری جلسات کارشناسی با هدف آبگیری در حوضچه چهار و پنج تالاب هورالعظیم بین سازمان آب و برق، محیط زیست و مرزبانی، بیان کرد: رهاسازی آب باید کاملا برنامه ریزی شده و آب سد‌ها باید به درستی مدیریت شود.

وی با اشاره به این‌که بارندگی‌ها اخیر در جلگه خوزستان بی سابقه بوده است گفت: با توجه به این شرایط انتظار است شهرداری‌ها پای کار باشند، درباره آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان به خوبی عمل نشده است.

حاجی‌زاده با بیان اینکه مدیریت بحران در شهر اهواز با مشکل رو‌به‌رو است، گفت: شهردای اهواز حتی به اندازه یک ناحیه از یک منطقه تهران امکانات ندارد و متاسفانه حتی سالن چندمنظوره مدیریت بحران اهواز پس از تحویل به شهرداری به فرهنگسرا تبدیل شد که شهرداری قول داده دو سالن چند منظوره یکی در شرق و یکی در غرب اهواز احداث کند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: سه زمین با هدف ایجاد سکونتگاه اضطراری در خروجی‌های اهواز نیز در اختیار هلال احمر قرار داده شده است که همچنان منتظر ارایه طرح آن از سوی هلال احمر هستیم.

حاجی زاده اهواز را مستعد حوادث بزرگ برشمرد و گفت: اهواز روی گسل زلزله جوان و فعال واقع شده است و فاصله گوریه با اهواز دقیقا مانند فاصله ازگله با سرپل ذهاب است که این مساله یک هشدار محسوب می‌شود.

وی وجود مساحت بالای بافت فرسوده در اهواز و وجود حاشیه‌نشینی در این شهر را از جمله عوامل ایجاد کننده بحران خواند و گفت: برخی مناطق حاشیه‌ای به علت ساخت و ساز‌های غیرمجاز حتی با یک زمین لرزه پنج ریشتری تخریب می‌شوند.

انتهای پیام/پ

رسیدگی به وضعیت هورالعظیم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۸۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایی از خوزستان زیبا+فیلم

استان خوزستان با تمدن ۹۰۰۰ ساله و طبیعت بی‌نظیر خود، یکی از پرطرفدارترین استان‌های جنوبی کشورمان است. شهرهای این استان جنوب غربی کشورمان، با مردم خونگرم و جاذبه‌های تاریخی و طبیعی خود، هر ساله به خصوص در بهار و پاییز میزبان مسافران از سرتاسر کشورمان هستند.

 اهواز مرکز استان خوزستان، آبان، ایذه، اندیمشک، دزفول، شوش، شوشتر، خرمشهر، مسجد سلیمان، بهبهان، رامهرمز، باغملک و ... شهرهای این استان بزرگ کشورمان هستند که هر یک دیدنی‌ها و جذابیت‌های خاص خود را دارند.

 برای تماشای دیدنی های خوزستان باید برنامه چند روزه برای سفر به این شهر در نظر بگیرید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • آبگیری یک کانون مهم گرد و غبار بر اثر بارندگی‌های اخیر | آب به جازموریان رسید
  • مدیریت متفاوت در قرمز و آبی‌های اهواز؛ یکی دخالت می‌کند، یکی حمایت!
  • نمایی از خوزستان زیبا+فیلم
  • اسناد مالکیت ۵ تالاب استان خوزستان صادر شد
  • اصلاح سند سد «دز» در راستای حفظ حقوق بیت‌المال
  • صدور اسناد مالکیت پنج تالاب و ۲ رودخانه خوزستان
  • اسناد مالکیت ۳۸۶ هزار هکتار تالاب در خوزستان اهدا شد