Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، در ادامه موضع‌گیری‌های واشنگتن علیه برنامه موشکی ایران، این‌بار یک مقام ارشد دولتی آمریکا اعلام کرد که سامانه‌های موشکی آمریکایی مستقر در قاره اروپا، با هدف مقابله با تهدیدات تهران هستند.

یک مقام ارشد دولتی آمریکا شامگاه چهارشنبه طی ویدئو کنفرانسی در بررسی برنامه پدافند موشکی آمریکا برای سال 2019، گفت: «توانمندی‌های موشکی ما در وهله اول، جلوتر از تهدیدات کشورهای سرکش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال، نیروهایی که ما در اروپا مستقر کرده‌ایم با هدف مقابله با تهدیدات فرامنطقه‌ای ایران است».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» دیگر مقام آمریکایی – که نام او نیز افشا نشد – در این کنفرانس ادعا کرد که برنامه پدافند موشکی جدید واشنگتن با هدف مقابله با تسحلیات موشکی جدید ایران مانند موشک‌های کروز، مافوق صوت و بالستیک ایران است.

در بخش دیگری از این کنفرانس، مقامات آمریکایی به تشریح برنامه موشکی سال 2019 خود در تقابل با دیگر کشورها پرداخته و تصریح کردند: «ایالات متحده هنوز هم برای مقابله با حمله اتمی (احتمالی) روسیه یا چین، به بازدارندگی اتمی توسل می‌جوید».

این در حالی است که «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا دو روز پیش در صفحه شخصی توئیتر خود با مطرح کردن ادعاهای تکراری علیه ایران، مدعی شده بود که پرتاب ماهواره‌ای تهران در تناقض با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل بوده و این عمل جمهوری اسلامی نشان می‌دهد که به‌دنبال دستیابی به توانمندی موشکی برای حمله به اروپا و غرب آسیا هستند.

ایران اعلام کرده که پرتاپ ماهواره فقط مصارف علمی دارد. روز سه‌شنبه (25 دی ماه) سازمان فضایی ایران از پرتاب ماهواره «پیام» ساخت دانشگاه امیرکبیر به فضا، توسط موشک ماهواره‌بر «سیمرغ» خبر داد. 

اطلاعیه شماره ۵ سازمان فضایی ایران در خصوص پرتاب این ماهواره می‌گوید: «پیام در سحرگاه روز ۲۵ دیماه ۱۳۹۷ ماهواره پیام توسط پرتابگر سیمرغ به فضا پرتاب شد که مطابق گزارش های اولیه و داده های دریافتی در این پرتاب، دستیابی به سرعت مداری لازم محقق نشد و ماهواره به درستی در مدار تزریق نشد» (جزئیات بیشتر).

ادعاهای رژیم آمریکا در حالی است که در قطعنامه مذکور شورای امنیت، هیچ محدودیتی برای برنامه فضایی ایران در نظر نگرفته و بند مرتبط با برنامه موشکی آن نیز غیرالزام‌آور بوده و به موشک‌های طراحی شده برای داشتن قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای، محدود است.

تلاش آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تهدیدآمیز جلوه دادن برنامه فضایی ایران در حالی است که به نوشته روزنامه «نیویورک‌تایمز» حتی جامعه اطلاعاتی و نظامی آمریکا هم موضع پامپئو را قبول نداشته و برنامه فضایی ایران را تهدید نمی‌داند.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) تصاویر ماهواره‌ای از سامانه بارشی بزرگ در جنوب ایران

۷ استان بوشهر، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان و یزد تحت تاثیر سامانه بارشی قرار گرفتند.

تاکنون ٢٤ مورد عملیات امدادی انجام شد و امدادگران به ٢٠٨ نفر متاثر از سیل و آب‎گرفتگی امدادرسانی کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کاروان جدید ماهواره های « استارلینک » به مدار زمین رفتند
  • واکنش جدید آمریکا و اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران
  • طرح گروه ۷ برای محدود کردن برنامه موشکی و پهپادی ایران
  • آماده بودن تعدادی از ماهواره‌ها برای پرتاب
  • واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران/ زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم
  • مشاور امنیت ملی آمریکا: تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال می‌کنیم
  • کدام دستاوردها و تجهیزات دفاعی در رژه روز ارتش به نمایش درآمد؟
  • سامانه‌های راداری،موشکی و جنگال نیروی پدافند هوایی به نمایش درآمد
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران
  • (ویدئو) تصاویر ماهواره‌ای از سامانه بارشی بزرگ در جنوب ایران