Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، بعد از روابط جنجالی جاستین بیبر ظاهرا رابطه او با هیلی بالدوین جدی بوده و آن دو ازدواج کرده اند و در فکر راه اندازی یک برند پوشاک به نام خود هستند. او در تائید ازدواجش نوشته همسر جذاب من و ظاهرا این دو در کانادا در یک مراسم مخفیانه با هم ازدواج کرده اند و بیبر سعی دارد اسم برند خود را جاستین هایلی بگذارد و باید دید ایم دو ستاره چگونه زندگی خود را سپری کرده و آیا ازدواج عاشقانه آن ها دوام دارد یا خیر… 

برند پوشاک جاستین بیبر و نامزدش

پس از ماه‌ها شایعه درباره رابطه جاستین بیبر و هایلی بالدوین، بالأخره این زوج خبر ازدواج خود را تأیید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هایلی بالدوین، مدل مشهور آمریکایی به تازگی نام خانوادگی خود در صفحه اینستاگرامش را از “بالدوین” به “بیبر” تغییر داده است. همچنین جاستیر بیبر نیز پستی را با کپشن “همسر من جذاب است” به اشتراک گذاشته که اینها مهر تأییدی بر ازدواج این دو چهره مشهور است.

جاستین بیبر ۲۴ ساله در پستی دیگر در مورد همسرش نوشته است: “هایلی! من عاشق همه چیز تو هستم. تمام قلب من برای توست و تو همیشه برای من در اولویت خواهی بود”

جاستین بیبر و همسرش هایلی بالدوین

جاستین بیبر و نامزدش هایلی اسم برند جاستین بیبر و نامزدش هایلی

وب‌ سایت تی‌ام‌زد اعلام کرده است که جاستین بیبر و هایلی بالدوین ازدواج خود را ماه گذشته به طور مخفیانه در یک مراسم مختصر و کوتاه در کانادا جشن گرفته‌ اند.

تی‌ام‌زد همچنین اعلام کرده که جاستین بیبر قصد راه‌اندازی برند مشترک با همسرش را دارد و می‌ خواهد در زمینه تولید پوشاک فعالیت کند. به گفته تی‌ ام‌ زد، بیبر می‌ خواهد اسم برند را “جاستین-هایلی” بگذارد.

جاستین بیبر و هایلی بالدوین

جاستین بیبر

هایلی بالدوین مدل ۲۱ ساله آمریکایی است که ۱۵٫۴ میلیون طرفدار در اینستاگرام دارد و همسرش جاستین بیبر با بیش از ۱۰۰ میلیون فالور جزو محبوب‌‌ ترین‌های اینستاگرام به شمار می‌ رود.

جاستین بیبر و همسرش

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کانادا ازدواج قلب برند پارس نامزدش پوشاک راه اندازی پارس نیوز جاستین بیبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی فرصتی برای نظام پوشاک است

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمجید امامی رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با اشاره به تصویب سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی گفت: بر اساس پیمایش‌ها و داده‌های مرکز آمار ایران (تا پایان سال ۱۴۰۱) بیشترین مصارف فرهنگی خانوار ایران حدود ۵/‏۵‬ درصد است. طبعاً باید نظام فرهنگی کشور این دغدغه را داشته باشد. چراکه حوزه پوشاک و ملزوماتش مرتبط با نظام فرهنگی کشور است زیرا پوشاک و لباس جزو نیازهای اساسی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: حدود ۵/۵ درصد از هزینه و مصارف فرهنگی خانواده ایرانی پوشاک است؛ اما نظام فرهنگی نه تنها در سال‌های گذشته بلکه در یک قرن گذشته که دولت مدرن در ایران مستقر بوده است، اساساً نگاه فرهنگی‌اش به این موضوع کمتر بوده است.

رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در ادامه گفت: سال ۸۵ قانون ساماندهی مد و لباس به تصویب رسید و دبیرخانه‌ای در این باره به تأیید دولت وقت، در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شکل گرفت. اما اقدامی که اخیراً در شورای عالی انقلاب فرهنگی ذیل سند مهندسی فرهنگی کشور انجام شد، جامع‌ترین، زنجیره‌وارترین و کامل‌ترین متن راهبردی و اقدامات برای بیش از بیست دستگاه است که توانسته به صورت قانونمند، دقیق و علمی مسأله ساماندهی پوشاک را در کشور مورد نظر قرار دهد.

وی افزود: اگر ایرانی بپوشیم و شاخص‌های فرهنگی، دینی و شرعی و اسلامی خودمان را در عرصه پوشش، تولید، توزیع، مصرف و انتخاب و ذائقه ارتقا دهیم، حتماً بسیاری از چالش‌های امروز که در نظم فرهنگی به ویژه در میان نسل نوجوان وجود دارد، شاهد نخواهیم بود.

امامی گفت: در سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی به عنوان یک فرصت به نظام پوشاک نگاه شده است یعنی فقط به تولید توجه نشده بلکه به مصرف کننده و حقوق فرهنگی مصرف کننده و حتی به زنجیره پوشاک از مواد اولیه تا طراحی و توزیع پوشاک توجه شده است. در این سند شاهد هدفگذاری کمی هستیم و امیدواریم بیش از ۳۰ درصد پوشاک مصرف مردم کشور به ویژندهای متعهد، متخصص، بومی و ایرانی متصل شود. واردات پوشاک دوخته شده بر اساس تصمیم گیری‌هایی که از سال‌های قبل بوده ممنوع است؛ زیرا می‌توانیم نیاز داخلی را رفع کنیم. البته در عرصه طراحی باید نگاه انفعالی را تبدیل به نگاه فعالی کنیم.

رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در پایان گفت: امیدواریم با سند ساماندهی سبک پوشش ایرانی اسلامی که در آن مد به عنوان سبک پایداری و ذائقه پایداری از پوشش مورد توجه قرار گرفته است، بتوانیم مصرف بزرگ، اتفاق و پدیده بزرگ فرهنگی را در کشور با نگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی و متخصصان و با حمایت تولیدکنندگان و اصناف ساماندهی کنیم.

کد خبر 6081925 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ناکامی قاچاقچی پوشاک در رودبار
  • سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی فرصتی برای نظام پوشاک است
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • پرسپولیس برترین برند ورزشی ایران است
  • همکاری ازکی‌وام و بانی‌مد؛ تسهیل خرید اعتباری برای کاربران
  • « ایتا » کانال فروشگاه پوشاک را به علت انتشار تصویر «چهره» زنان بست
  • تصاویر HMD Pulse لو رفت؛ موبایلی که باید نوکیا نام می‌گرفت
  • متصدی سلاح «زنگار» مقصر شناخته شد/ ۱۸ ماه زندان
  • چیزی کم ندارم فقط به دنبال همدم بودم ! | انگار جای زن و مرد در زندگی ما عوض شده است
  • داستان غم‌انگیز زنی که تنها همدم می‌خواست اما همسرش به دنبال پولش بود