Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - ایرنا - مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی(مهرانه) استان زنجان گفت: از ابتدای آغاز به کار این انجمن ( سال 85) تا کنون 6 هزار و 600 پرونده برای بیماران سرطانی در این استان تشکیل و خدمات مورد نیاز به آنان ارائه شده است.

اصغر وثوق روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 120هزار خیر در استان ماهانه هفت میلیارد ریال به این انجمن کمک می کنند که نشان دهنده نوعدوستی و مشارکت روز افزون مردمی در کارهای خیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: بر این اساس در دنیای مدرن کنونی کار خیر از انفرادی به جمعی تسری یافته و این انجمن استفاده از توان مردمی را مورد توجه قرار داده است.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی(مهرانه) استان زنجان ادامه داد: عموم مردم به این مهم توجه داشته باشند که شفافیت اساس فعالیت های این انجمن بوده و همه ساله عملکرد مالی 20 صفحه ای خود را در سایت مهرانه دردید عموم می گذارد.
وی بیان کرد: یکی از افتخارات مهم این انجمن است که در یک مرکز پزشکی و فرهنگی از بیمار هزینه ای دریافت نمی شود و این در حالی است که انجمن ریالی بودجه دولتی ندارد و منابع آن از محل کمک های مردمی و خیران است.
وثوق افزود: طی ماه گذشته نیز به 53 بیمار به ارزش بیش از 304 میلیون تومان در مرکز رادیوتراپی مهرانه خدمات رایگان دریافت کردند و علاوه بر آن 57 نفر از بیماران نیز از خدمات مرکز مشاوره کلینیک تخصصی مهرانه بهره‌مند شده‌اند.
وی اظهار داشت: طی مدت یاد شده 150 نفر در درمانگاه کموتراپی جهت بهره‌مندی از خدمات شیمی درمانی و 271 نفر نیز از خدمات آزمایشگاه فوق تخصصی مهرانه بهره‌مند شده اند.
مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی(مهرانه) استان زنجان خاطرنشان کرد: 879 نفرروز بیمار مبتلا به سرطان در محل مهمانسرای مهرانه زنجان پذیرش شده‌اند که ارزش ریالی این اسکان، بیش از 791 میلیون ریال بوده است.
به گزارش ایرنا، مرکز تشخیصی درمانی تخصصی سرطان و رادیوتراپی مهرانه برای تامین نیازهای درمانی بیماران مبتلا به سرطان، در زمینی به مساحت 18 هزارو 900 مترمربع طراحی و احداث و از این وسعت، 12 هزار مترمربع به فضاهای تحقیقاتی، آموزش و پیشگیری، تشخیصی و درمانی و همچنین 1800 مترمربع نیز به فضای اقامتی (مهمانسرا) اختصاص داده شده است.
مجموعه انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان ( مهرانه ) از سال 85 تاسیس شده و مرکز رادیوتراپی آن سال 93 آغاز به کار کرده است.
9646/6085

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مهرانه راديوتراپي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۹۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه جدیدترین دستاورد‌های درمان سرطان‌های دستگاه ادراری

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زرگر رئیس کمیته اجرایی بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران از ارائه جدیدترین یافته‌های علمی پژوهشگران در زمینه‌های سرطان‌های دستگاه ادراری، پیوند کلیه، ناباروری مردان و…، با حضور متخصصان ایرانی و نیز استادان جامعه اورولوژی اروپا که قرار است به صورت ویدئو کنفرانس در این کنگره حضور یابند طی روز‌های ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) خبر داد.

وی با اشاره به اینکه جامعه اورولوژی ایران متشکل از هفت انجمن علمی تخصصی است، افزود: انجمن یوروآنکولوژی که در زمینه بررسی و تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری و تناسلی به فعالیت می‌پردازد، انجمن اندویورولوژی و لاپاراسکوپی در حوزه جراحی‌های کم تهاجمی اورولوژی و نیز انجمن پیوند کلیه در این کنگره جدیدترین دستاورد‌های خود را ارائه خواهند کرد.

زرگر ادامه داد: با توجه به اهمیت مسئله ناباروری مردان، انجمن آندرولوژی در این حوزه به تحقیق می‌پردازد که جدیدترین دستاورد‌های آن در کنگره امسال جامعه اورولوژی ایران به متخصصان این رشته ارائه می‌شود.

زرگر با اشاره به اینکه بازسازی آسیب‌های سیستم ادراری بر اثر تصادفات و یا به صورت ناهنجاری‌های مادرزادی در حوزه تخصصی انجمن جراحی ترمیمی اورولوژی است، یادآور شد: از آنجا که با توجه به پیشرفت‌های علمی صورت گرفته در حوزه علوم پزشکی طی سال‌های اخیر رشته‌های پزشکی به زیر شاخه‌های تخصصی متعددی تقسیم شده‌اند، اورولوژی اطفال به صورت مستقل و تحت عنوان انجمنی با همین نام شکل گرفته و به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وی تصریح کرد: همچنین جامعه اورولوژی زنان و فانکشنال یورولوژی که به مباحثی همچون بی اختیاری ادراری در زنان می‌پردازد در کنار سایر انجمن‌های تخصصی در کنگره امسال جامعه اورولوژی به ارائه جدیدترین دستاورد‌های حوزه‌های مربوط به خود خواهند پرداخت.

به گفته رئیس کمیته اجرایی بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در چهارمین روز کنگره فیلم‌های آموزشی تکنیک‌های نوین جراحی در حوزه‌های سرطان‌های دستگاه ادراری، پیوند کلیه، ناباروری مردان، دستگاه‌های ادراری زنان و کودکان و…، به متخصصان ارائه خواهد شد.

وی از برگزاری مسابقه بین رزیدنت‌های رشته اورولوژی همزمان با برپایی کنگره سالانه امسال جامعه اورولوژی ایران خبر داد و اظهار داشت: هدف از برپایی این مسابقه ارتباط دستیاران رشته اورولوژی از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با یکدیگر، تسلط به مباحث روز علمی و ایجاد انگیزه در آنان است و در پایان این مسابقه جوایز نقدی و لوح اهدا خواهد شد.

همزمان با برپایی بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، جدیدترین ابزار‌های حوزه اورولوژی در نمایشگاه تجهیزات پزشکی به نمایش در می‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • توقف برداشت شن و ماسه از منطقه باغ شاه توسکستان گرگان/ تشکیل پرونده برای مدیران متخلف
  • توقف برداشت شن و ماسه از منطقه باغ شاه توسکستان گرگان؛ تشکیل پرونده برای مدیران متخلف
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد
  • جدیدترین پیشرفت‌های درمان سرطان در همایش جامعه اورولوژی
  • ارایه جدیدترین دستاورد‌های درمان سرطان‌های دستگاه ادراری
  • تشکیل ۵۸۳ پرونده تخلف صنفی در استان زنجان
  • ۵۸۳ پرونده تخلف صنفی در استان زنجان تشکیل شد
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون