Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی، نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، روز گذشته، ۲۶ دی ماه، در بازدید از مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی استان اردبیل، فعالیت‌های جهاددانشگاهی در سطح ملی و استان را شایسته و ستودنی خواند و افزود: به عنوان خادم ملت و استان از مسئولان و کارکنان این نهاد انقلابی بابت این خدمات تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه این نهاد در حوزه‌های مختلف بویژه حوزه سلامت باروری، عالی ظهور کرده است که این، جای شکر دارد، خاطرنشان کرد: پیشرفت‌های کشور که جهاددانشگاهی هم در آن سهم عمده‌ای دارد و قابل تحسین است، اقتدار علمی جمهوری اسلامی را در جهان خوب تصویر می‌کند. در حال حاضر هر فردی که از کشور‌های همسایه به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل مراجعه و با درمان موفق آنجا را ترک می‌کند، به سفیر بیان این موفقیت‌ها تبدیل می‌شود.
نماینده، ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی مولود انقلاب اسلامی است و باید در تراز انقلاب اسلامی فعالیت کند، افزود: ما باید با علم خود را به دنیا بشناسانیم به همین خاطر باید پیشرفت علمی کشور به تصویر کشیده و به جهان عرضه شود چرا که این پیشرفت‌ها زمینه بزرگی برای دیپلماسی عمومی و تغییر افکارعمومی برای نگرش مثبت دنیا به کشورمان هستند.
خدمت علمی، بزرگترین خدمت انقلاب اسلامی به کشور
عاملی بزرگترین خدمت انقلاب اسلامی به کشور را خدمت علمی عنوان و تصریح کرد: انقلاب اسلامی بنیه علمی کشور را در عرصه‌های مختلف بالا برده است که قابل قیاس با زمان رژیم گذشته نیست. استعدادها، حلقه‌های مفقوده علمی فراوان و مدیریت این استعداد‌ها به برکت انقلاب اسلامی کشف شده است.
عاملی با بیان اینکه در حال حاضر ایران از نظر صنایع نظامی در موقعیتی است که می‌تواند از کشور در مقابل تعرض دشمنان دفاع کند، اضافه کرد: همه این توانمندی‌ها به برکت تحولات علمی کشور است به همین خاطر باید نهایت تلاش خود را بکنیم و در شکستن مرز‌های علمی جهان و پیش بردن این مسیر سهیم باشیم.
وی با اشاره به اینکه پزشکان و فعالان علمی کشور می‌توانند ایران را به نحو شایسته در دنیا معرفی کنند که با ساعت‌ها برنامه فرهنگی این کار امکان‌پذیر نیست، یادآور شد: جهاددانشگاهی تشکیل شده است تا گره‌های موجود در عرصه‌های علمی، صنعتی، تحقیقاتی و کشاورزی کشور و استان را حل کند. در کنار فعالیت دستگاه‌های اجرایی دولتی، جهاددانشگاهی ثابت کرده است که فعالیت آن موازی کاری نیست بلکه کار‌های حساس روی زمین مانده را انجام می‌دهد.
جهاددانشگاهی با عشق به وطن، انقلاب اسلامی و غرور مقدس ملت فعالیت می‌کند
امام جمعه اردبیل با اشاره به اینکه در سایه فعالیت‌های جهاددانشگاهی، چهره استان اردبیل در کشور و کشور‌های همسایه بسیار خوب جلوه کرده است، اضافه کرد: جهاددانشگاهی بر خلاف سایر دستگاه‌های اجرایی جهادی عمل می‌کند نه موظفی. این نهاد با عشق به وطن، انقلاب اسلامی و غرور مقدس ملت فعالیت می‌کند.
عاملی با اشاره به اینکه در استان اردبیل قابلیت‌های خوبی در زمینه‌های کشاورزی، گیاهان دارویی و معادن وجود دارد که جهاددانشگاهی می‌تواند در آن‌ها ورود کند، اضافه کرد: در حال حاضر ثروت، چاه‌های نفت نیست بلکه ثروت بذر و ژن است که توصیه می‌کنم همان طور که جهاددانشگاهی در حوزه سلامت باروری بسیار برجسته عمل کرده است روی این امور هم کار و تمرکز کند تا بتواند نیاز‌های کشور و استان را برطرف نماید.
دستاورد‌های پزشکی جهادانشگاهی در پیشرفت کشور تاثیر گذار است
در این بازدید، مهران اوچی اردبیلی، رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان اینکه این نهاد در حوزه سلامت باروری به دستاورد‌های مهم و ارزشمند دست یافته که در پیشرفت کشور تاثیرگذار است افزود: جهاددانشگاهی به عنوان نهاد انقلابی با ۴۷ واحد استانی و سازمانی در سطح کشور در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
اوچی اردبیلی تصریح کرد: این نهاد با سه پژوهشگاه ابن‌سینا، رویان و علوم انسانی، ۲۵ پژوهشکده، دانشگاه‌های علم و فرهنگ و علم و هنر، دو پارک علم و فناوری البرز و کرمانشاه، ۱۳۲ گروه پژوهشی، ۱۲۰ مرکز خدمات تخصصی و ۲۱ مرکز رشد فناوری، ۱۹ نشریه علمی - پژوهشی، مرکز اطلاعات علمی SID، مرکز امام و انقلاب، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی ایران و ۱۸ شرکت مشاور و دانش بنیان در خدمت مردم شریف کشور و نظام است.
وی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل در سال ۱۳۸۹ راه اندازی شده است، تصریح کرد: تاکنون درمان بیش از یک هزار زوج موفقیت‌آمیز بوده و ۴۵۰ نوزاد متولد شده که این میزان موفقیت مطابق با مراکز ملی و بین‌المللی بوده است.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل از پذیرش بیش از ۳۰۰ زوج جمهوری آذربایجان در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی استان اردبیل خبر داد و سونوگرافی، IVF، IUI، انتقال جنین، میکرواینجکشین، هیستروسکوپی، لاپاراسکوپی را از جمله فعالیت‌های این مرکز عنوان کرد.
اوچی اردبیلی یادآورشد: سه مرکز مشاوره مامایی، ژنتیک و روانشناسی، سه آزمایشگاه تشخیص طبی، جنین‌شناسی و ژنتیک، دو اتاق عمل مردان و زنان از بخش‌های مستقر در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل است.
وی با بیان اینکه ایران در حوزه سلامت باروری جزء ۴ کشور برتر دنیا است، افزود: تمام فعالیت‌های این مرکز مطابق با تکنولوژی دانش فنی روز دنیا و یکی از مراکز مجهز در شمالغرب کشور است.
اوچی اردبیلی، ایجاد مجتمع سلامت را از اهداف توسعه‌ای جهاددانشگاهی استان اردبیل و کمک به احیاء گردشگری سلامت استان عنوان و اضافه کرد: ایجاد این مجتمع علاوه بر ایجاد فضای مناسب و استاندارد برای ارائه خدمات درمان ناباروری، زمینه ورود این نهاد به حوزه سلول درمانی و مطالعه و ارائه خدمات درمانی بیماری سرطان را نیز فراهم می‌کند.
وی با بیان اینکه این نهاد با ایجاد این مجتمع سعی دارد دغدغه مسوولان استان در زمینه درمان بیماری سرطان را رفع کند، گفت: با حمایت‌های مسئولین استان به ویژه استاندار تلاشگر اردبیل به دنبال تسریع برنامه‌ها و بومی سازی دستاورد‌های علمی جهاددانشگاهی در استان هستیم.
اوچی اردبیلی با اشاره به میزان ناباروری در استان اردبیل و حمایت‌های انجام گرفته از زوجین نابارور، یادآور شد: در راستای اجرای طرح تحول سلامت، طرح حمایت مالی از زوجین نابارور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان برای سومین سال متوالی در مرکز درمان ناباروری قفقاز در حال اجراست و در طول این مدت بیش از ۸۰۰ زوج تحت پوشش این طرح قرار گرفته است.
وی به فعالیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی اشاره و تصریح کرد: اولویت جهاددانشگاهی در این حوزه، جهت‌گیری و برنامه‌ریزی به سمت برگزاری دوره‌های مهارت افزا و تخصص محور است تا در زمینه اشتغالزایی استان گام بردارد.
اوچی به فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در سطح استان اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی در قالب مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، سازمان دانشجویان ایران و خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا در راستای پیشبرد برنامه‌های توسعه فرهنگی استان فعالیت می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: این نهاد در استان اردبیل با تأثی از بدنه جهاددانشگاهی و با نیازسنجی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی، وارد حوزه پزشکی با رویکرد سلامت باروری، گردشگری با رویکرد گردشگری سلامت و کشاورزی با رویکرد گیاهان دارویی و فندق شده است.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با اشاره به اینکه این نهاد در جهت رفع نیاز‌های استانی فعالیت می‌کند، خاطرنشان کرد: این نهاد با هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی عملیاتی و درست به دنبال تحقق منویات مقام معظم رهبری است.
در این بازدید نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل از بخش‌های مختلف مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت‌های آن قرار گرفت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا اردبیل جهاد دانشگاهی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۹۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیئت‌علمی واحد علوم و تحقیقات، نشان ملی قانون را دریافت کرد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رساله دکتری مهشید طالبی صومعه‌سرایی عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی این واحد با عنوان بررسی جامعه‌شناختی ۵۰ سال حکمرانی آب در ایران و تأثیرات اجتماعی و سیاسی آن بر جامعه، با تمرکز بر طرح انتقال بین حوضه‌ای آب از سرشاخه کارون به فلات مرکز، حائز رتبه برتر در نخستین جایزه ملی قانون شد.

نخستین جایزه ملی قانون با هدف توجه و تقویت شأن قانون‌گذاری مجلس همراه با مشارکت فراگیر دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، موسسات علمی، پژوهشی و پژوهشگران، پژوهشگاه قوه قضاییه، پژوهشکده شورای نگهبان و کانون وکلای دادگستری، در ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ با حضور محمدباقر قالیباف در تالار مدرس مجلس شورای اسلامی، برگزار شد.

براساس این گزارش، مهشید طالبی صومعه‌سرایی در این رویداد «نشان ملی قانون» را از قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دریافت کرد. همچنین این رساله پیش از این نیز حائز رتبه دوم بخش بزرگسال جشنواره بین‌المللی فارابی شده و کتاب تالیفی از آن نیز به عنوان کتاب برتر در هفتمین جشنواره مهندسی و مدیریت آب ایران مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است؛ در نخستین دوره آئین جایزه ملی قانون، بیش از یک هزار و ۱۰۰ اثر در سه بخش پژوهش، آموزش و نظارت از سوی مجلس شورای اسلامی دریافت شد. پس از دریافت آثار، داوری تخصصی از سوی استادان شاخص و صاحب‌نظر در ۳ محور تخصصی شامل محور حکمرانی، سیاسی و حقوقی، محور زیربنایی، امور تولیدی و اقتصادی و محور اجتماعی، فرهنگی و مدیریت در چهار قالب کتاب، مقاله، پایان نامه و گزارش، صورت پذیرفت. همچنین در چهار محور اجرایی و حاکمیتی شامل تصویب، اجرا، نظارت و تبعیت از قانون، در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب می‌شود
  • خاطرات جانباز آزاده‌ای که چهره سال هنر انقلاب فارس شد
  • عضو هیئت‌علمی واحد علوم و تحقیقات، نشان ملی قانون را دریافت کرد
  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی
  • اسلامی: امنیت مرکز‌های هسته‎‌ای کشور به طور صددرصد برقرار است
  • مسلمی نائینی: ارائه آموزش‌های تخصصی، مهارتی و دانش‌بنیان توسط جهاددانشگاهی
  • برگزاری اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی خراسان‌ شمالی+فیلم
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید
  • چهره ستودنی ایران در دنیا