Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@16:12:42 GMT

طرح محصول گواهی شده در کشور اجرا می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۰۹۵۴۸

طرح محصول گواهی شده در کشور اجرا می شود

سعید سعادت روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا در بوشهر افزود: محصولات کشاورزی تولیدی درکشور سالم است و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی بیان کرد: با اجرای طرح تولید محصول گواهی شده مشخص می شود هر محصول کشاورزی تولیدی تحت نظارت، کنترل و فاقد هرگونه آلاینده و آفت کش است.
سعادت ادامه داد: این طرح با همکاری وزارتخانه های جهاد کشاوزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد به عنوان دستگاه های حاکمیتی مرتبط با سلامت غذا اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: براین اساس باهمکاری سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی دستورالعمل حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی تدوین وبرای اجرای آن سامانه سرگانیک به عنوان پایگاه اطلاع رسانی در مورد محصولات گواهی شده ارگانیک راه اندازی شده است.
سعادت ادامه داد: براین اساس همه تولیدکنندگانی که محصول گواهی شده و ارگانیک را تهیه می کنند باید در این سامانه ثبت نام کنند تا فرایندهای گرفتن مجوزها از این سامانه انجام شود.
وی یادآور شد: محصول گواهی شده ای که از این طریق تولید می شود باید دارای کد شناسایی از وزارت جهاد کشاورزی باشد که از این طریق تولید کننده، کشاورز، شرکت خدمات رسان و بازرسی شناسایی می شوند.
سعادت افزود: همچنین محصول تولیدی از طرف سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی دارای نشان حد مجازآلاینده هاست به این معنی که این محصولات فاقد هرگونه باقی مانده آفت کش، آلاینده و نیترات است.
مشاور وزیرجهاد کشاورزی تاکید کرد: در زمینه سلامت محصولات کشاورزی مشکلی وجود ندارد ولی برخی بد مصرفی ها باعث ایجاد آلودگی های خیلی ناچیزی در برخی از محصولات می شود.
سعادت یادآور شد: به همین دلیل برنامه تولید محصول گواهی شده اجرا و تلاش می شود محصولات فاقد هرگونه عناصر آلاینده و آفت کش در قالب بسته بندی و برند وارد بازار شود و یک شرکت به عنوان بازرسی محصولات را گواهی کند.
وی تاکید کرد: مرجع رسمی ارائه آمار مربوط به سالم نبودن محصولات کشاورزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و اظهار نظر هر مرجع دیگری فاقد استناد رسمی است.
وی یادآور شد: سال گذشته 122میلیون تن محصول کشاورزی در کشور تولید شد ممکن است بخش جزیی از این محصولات دارای آلودگی باشند ولی تعمیم این مساله به همه محصولات کشاورزی منطقی نیست و دور از انصاف است.
6047/6043
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها استاندارد بهداشت درمان و آموزش کشاورزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت جهاد کشاورزی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۹۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل نوسان قیمت پیاز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.
وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.
وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.
وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.
به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.
گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ