Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: عملیات اجرایی طرح توسعه بیمارستان ولیعصر(ع) اراک به عنوان مرکز مادرتخصصی درمان استان مرکزی از برنامه زمانبندی عقب مانده است و باید نقیصه های آن به سرعت جبران شود.

به گزارش ایرنا، «علی اکبر کریمی» روز پنجشنبه در بازدید از طرح توسعه بیمارستان ولیعصراراک(ع)، افزود: برابر قرارداد بخشی از این مجموعه درمانی باید در سال 96 به بهره برداری می رسید که این مهم محقق نشده و این درحالی است که سال گذشته مشکل جدی در روند طرح وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: هرچند امسال افزایش نرخ ارز مشکلاتی ایجاد کرد اما، این طرح در سال گذشته کمترین موانع را داشته که تاخیر در عملیات اجرایی آن قابل پذیرش نیست.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش نرخ ارز و مشکلات در سال جاری اتفاق افتاده است اما این طرح از سال قبل هم عقب ماندگی هایی داشت و این بیانگر برخی معضلات نظارتی در نوع تعامل کارفرما است.
کریمی افزود: طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (ع) اراک اکنون 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تسریع در تکمیل و تجهیز آن مطالبه بحق مردم استان مرکزی در حوزه سلامت است.
وی اضافه کرد: توسعه این بیمارستان به عنوان شاخص ترین طرح درمانی استان می تواند نیاز جدی تکمیل کسری سرانه تخت بیمارستانی استان را تامین کند.
وی اظهار داشت: انتظار می رود که پیمانکار با سرعت بیشتری امور این طرح را پی بگیرد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: موتورخانه و آسانسور گلوگاه این طرح درمانی در شرایط کنونی است که باید با تامین نخستین شارژ مالی برای قرارداد تهیه آسانسور و موتورخانه اقدام شود.
کریمی افزود: 13 پلاک مسکونی در اطراف بیمارستان ولیعصر اراک (ع) باید برای توسعه این مجموعه با املاک دیگر معاوضه شود که انجام این مهم نیز باید قبل اتمام طرح عملیاتی بیمارستان صورت گیرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی گفت: تکمیل طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) به یکهزار و 500 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که با قول هایی که منابع مالی مختلف داده اند سال 98 به بهره برداری می رسد.
«رقیه یادگاری» افزود: رقم تخصیص شده برای این طرح درمانی مهم امسال 200 میلیارد ریال است و از محل هدفمند کردن یارانه ها نیز 110 میلیارد ریال برای آن در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: توسعه بیمارستان ولیعصر(ع) اراک از طرح های سفر ریاست جمهوری است که از محل اعتبارات سفر 800 میلیارد ریال برای آن مصوب شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (ع) اراک مطالبه بحق مردم است و تمامی تلاش برای تسریع در عملیات آن به کارگرفته شده است.
دکترسید«محمد جمالیان» افزود: با تلاش استاندار و پیگیری نمایندگان در تامین اعتبار، امید می رود که وقفه ایجاد شده به شرط تامین منابع مالی رفع شود و برای این مهم نشست های مختلفی با دفتر فنی وزارت بهداشت و پیمانکار طرح برگزار شده است.
وی اظهار داشت: تخصیص 500 میلیارد ریال توسط بانک ملت به عنوان تسهیلات می تواند بخش مهمی از کمبود اعتبار این طرح درمانی را رفع کند.
مطالعات و عملیات اجرایی بیمارستان ولیعصر (عج)اراک به عنوان مرکز مادر تخصصی، درمانی و اورژانس از سال 87 آغاز شده که در زمان دولت قبل با وقفه طولانی در ساخت مواجه بود.
16 واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
698 پزشک عمومی، 485 پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و 726 کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می کنند.
232 پزشک استان مرکزی در قالب دندانپزشک مطب دار و شاغل در دانشگاه ها و بیمارستان های غیردولتی فعالیت دارند.
6991/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت ودرمان بيمارستان وليعصر استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۰۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی میدان ورودی رزن آغاز شد

احمد محمدی راستی در گفتگو با خبرنگار مهر، از آغاز عملیات اجرایی احداث میدان ورودی شهر رزن از سمت پلیس راه رزن، قزوین خبر داد و گفت: با توجه به اینکه شهر رزن یکی از مبادی اصلی ورودی غرب کشور محسوب می‌شود و از طرفی شاهد نابسامانی بصری و عدم زیبای در ورودی شهر بودیم ساماندهی و اجرای میدان ورودی بسیار ضروری بود.

محمدی راستی افزود: مساحت این میدان یک و هفت دهم هکتار است که کارکردهای مختلفی برای آن پیش بینی شده است

وی اظهار داشت: در بحث اجرای فضای سبز و پارک و مهمتر از همه در بحث ترافیکی جهت ارتباط کنارگذر با ورودی شهر رزن این میدان کاربرد دارد.

شهردار رزن گفت: بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اعتبار پیش بینی شده است که در ۳ فاز اجرا می‌شود.

محمدی افزود: در مرحله اول پس از زیر سازی بحث کشت گل در حاشیه میدان اجرا می‌شود و سپس رینگ کندروی خودرو اجرا و محیط گردشگری و پارک مرکزی در آن پیش بینی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با افتتاح این پارک خدمات حمل و نقل و گردشگری در شهر رزن ارتقا یابد.

کد خبر 6087060

دیگر خبرها

  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • عملیات اجرایی میدان ورودی رزن آغاز شد
  • الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • مسئولان اینتر به زودی با طارمی دیدار می‌کنند
  • آغاز مرحله سوم طرح انتقال آب سد کمال صالح اراک
  • ۱۰ دستگاه خودروی شوتی در اراک توقیف شد
  • عملیات اجرایی کمربند جنوبی خط انتقال آب به اراک
  • سد ایالو آماده بهره‌برداری است