Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@06:51:27 GMT

شرایط مناسبی برای کار پرستاران وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۱۰۴۳۰

شرایط مناسبی برای کار پرستاران وجود ندارد

کرمانشاه - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه شرایط مناسب برای کار پرستاران در استان وجود ندارد، گفت: کمبود نیرو باعث شده که پرستاران کشیک بیشتری دهند و این موضوع از کیفیت کاری آنها می کاهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ محمودرضا مرادی روز پنجشنبه در مراسم تجلیل از پرستاران مراکز درمانی استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) با اشاره به آمار 2 هزار و 587 نفری پرستاران استان افزود: با توجه به 2 هزار و 680 تخت بیمارستانی که در استان داریم با کمبود پرستار مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: محدودیت هایی در استخدام و تامین منابع مالی برای جذب پرستاران داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه سخنان خود فعالیت اولین آموزشگاه پرستاری در کرمانشاه را مربوط به سال 1344 دانست و گفت: اکنون در استان 2 دانشکده پرستاری در شهرهای کرمانشاه و سنقر وجود دارد و 929 دانشجوی پرستاری، اتاق عمل و هوشبری مشغول به تحصیل می باشند.
مرادی ، تلاش در راستای ارتقای دانش و مهارت پرستاران را در اولویت برنامه های دانشگاه علوم پزشکی دانست و گفت: اکنون 36 پرستار عضو هیات علمی دانشگاه هستند و در آینده ای نزدیک مقطع دکترای تخصصی پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه راه اندازی می شود.
وی افزایش جذب نیرو را یکی از نیازهای دانشگاه در گروه پرستاری دانست و گفت: در گرانیهای اخیر، دانشگاه علوم پزشکی با کمبودهای مالی روبرو شد و این موضوع بر درآمد دانشگاه و بیمارستان ها تاثیر زیادی گذاشت.
وی تصریح کرد که درآمد دانشگاه نه تنها افزایش نیافته بلکه با سقفی که در نظر گرفته اند کاهش هم یافته است و از سوی دیگر ما با افزایش هزینه ها و افزایش انتظارات به جای مردم هم مواجه هستیم.
مرادی افزود: با تمام مشکلاتی که در حوزه مالی در دانشگاه وجود دارد اما توجه به وضعیت معیشتی و درآمدی پرسنل جزو اولویت های اصلی دانشگاه عوم پزشکی کرمانشاه است.
او رضایت مندی پرسنل را برای مسئولان دانشگاه بسیار مهم دانست و افزود: اگرچه در پرداختی ها به پرسنل مقداری عقب هستیم اما به نسبت سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در وضعیت خوبی قرار داریم.
او تاکید کرد که برای ارتقای سطح درآمدی و بهبود وضعیت زندگی پرسنل هر کاری از دستمان بر بیاید انجام می دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه سخنان خود با قدردانی از تلاش همه پرستاران و کادر درمانی در استان گفت: بهترین تعبیر در مورد کار پرستاران مربوط به رهبر معظم انقلاب است که 'پرستار را فرشته رحمت برای بیمار می داند در جایی که کسی از بستگان بیمار در کنار او نیست این پرستار است که نقش یک مهربان و دلسوز را برای بیمار ایفا می کند'.
مرادی افزود: تاریخ پرستاری در طول تاریخ همواره با تاریخ پزشکی رقم خورده است و نوشته های خطی 1750 سال قبل میلاد حاکی از این موضوع است و نیز اولین پرستار در صدر اسلام ' رفیده الاسلمیه' است.
وی اضافه کرد: منشور اخلاقی پرستاری در سال 1953 توسط شورای بین المللی پرستاران بنا نهاده شد و اشاعه سلامت، پیشگیری از بیماری ها، بازسازی و حفظ سلامت ، کاهش درد و حراست از زندگی و کرامت انسانی از اصول اخلاقی پرستاری است.
وی وجدان کاری ، همدلی با بیمار، امانت و راز داری، صداقت و عدالت، معنویت و دقت و درستی در کار را از ارزش های اخلاقی پرستاری از نظر قرآن و متون اسلامی دانست.
مرادی تصریح کرد: پرستاران همواره ثابت کرده اند که همیشه همراه مردم بوده اند چه در زمان جنگ تحمیلی که دوشا دوش رزمندگان به درمان مجروحین می پرداختند و چه در زمان زلزله که شاهد شکوه ایثار پرستاران بودیم که اغلب آنان با وجود اینکه خانوادهایشان دچار آسیب شده بود اما در کمال دلسوزی به مصدومان امداد رسانی می کردند.
او یادآوری کرد که درک سختی و دشواری کار پرستاری ، درک جایگاه علمی و معنوی پرستاران در جامعه و توجه و احترام به پرستاران از وظایف مردم در قبال این قشر زحمتکش می باشد.
در استان 2 میلیون نفری کرمانشاه 18 بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، 2 هزار و 680 تخت بیمارستانی، 2 بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و 2 بیمارستان تامین اجتماعی فعال است.
اکنون 2 هزار و 587 پرستار در مراکز درمانی استان مشغول به کار هستند که به گفته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان با کمبود 600 پرستار روبرو است.
در مراسم روز پرستار در مجموع از 280 پرستار تجلیل شد که 35 نفر به صورت نمادین لوح تقدیر و هدایای خود را از دست مسئولان استان دریافت کردند.
3033/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي روز پرستار شاخص هاي بهداشتي درماني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۰۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان

غلامعلی جاودان  رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.

وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.

جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.

جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.

وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.

منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.

حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.

در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • افزایش ۵۰ درصدی تعرفه گذاری خدمات پرستاری
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • نحوه محاسبه اضافه‌کاری پرستاران اصلاح می‌شود
  • بسته «ماندگاری پرستاران» در مرحله تدوین نهایی
  • پرستاران سر دو راهی؛ خانه نشینی یا تغییر شغل؟