Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-19@07:32:08 GMT

حسگر همه کاره کاغذی ساخته شد

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۱۱۳۸۲

حسگر همه کاره کاغذی ساخته شد

یک شرکت موسوم به "ویلیوت"(Wiliot) یک حسگر بدون باتری و کاغذی به همین نام ساخته است که با امواج رادیویی موجود در محیط مانند امواج بلوتوث یا وای-فای کار می‌کند و قادر است چیزهای مختلفی نظیر وزن و دما را اندازه بگیرد و به گوشی یا لپ‌تاپ ارسال کند.

حسگرها نقش مهمی در اینترنت اشیا بازی می‌کنند، اما یک محدودیت قابل توجه دارند و آن این که آنها نیاز به یک باتری یا یک منبع قدرت برای کار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون با ابداع جدید تیم "ویلیوت" این حسگرها به زودی دیگر فقط انرژی مورد نیاز خود را از هوا خواهند گرفت.

"ویلیوت" یک برچسب-حسگر بلوتوثی است که انرژی مورد نیاز را از فرکانس‌های رادیویی موجود در محیط از جمله بلوتوث، شبکه داده‌های تلفن همراه یا وای-فای می‌گیرد.

همه آن چیزی که این حسگر از آن تشکیل شده است، یک آنتن پایه است که بر روی کاغذ یا پلاستیک چاپ می‌شود. پس از آن، این حسگر می‌تواند اطلاعاتی نظیر وزن و دمای محیط را بدون نیاز به هیچ‌گونه باتری انتقال دهد.

این رویکرد بدون باتری می‌تواند به دستیابی به برچسب‌هایی منجر شود که بر روی محصولات قرار می‌گیرند.

با این حسگر لباس سفید شما می‌تواند به شما هشدار دهد که در شستشو در حال از بین رفتن است یا چسباندن آن روی محصولات می‌تواند به شما امکان ردیابی از محل خرید تا تحویل درب منزل را بدهد.

از آنجایی که تولید این برچسب‌ها پیچیدگی خاصی ندارد، نباید قیمت زیادی داشته باشند.

البته این برچسب‌ها تا سال 2020 آماده عرضه نخواهند بود. "ویلیوت" به تازگی یک بودجه کمکی از آمازون و سامسونگ دریافت کرده است. این غول‌های فناوری می‌خواهند این فناوری هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد تا مردم بتوانند این برچسب‌ها را به زودی استفاده کنند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۱۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟/ مدیر گروهی که همه کاره رزیدنت است

علی سلحشور متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه و درد در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکلات مختلف رزیدنت‌ها اظهار کرد: گرفتن مرخصی یکی از چند ده مشکل رزیدنت‌ها است. به طور کلی هر رزیدنت ۲ و نیم روز در ماه حق استفاده از مرخصی دارد، اما این موضوع زمانی اجرایی می‌شود که مدیر گروه اجازه دهد؛ بنابراین اگر مدیر گروه اجازه ندهد رزیدنت به هیچ عنوان نمی‌تواند از حق قانونی خود استفاده کند. لازم به ذکر است که در بیشتر مواقع مدیر گروه‌ها این اجازه را به رزیدنت‌ها نمی‌دهند.

وی با اشاره به مشکلاتی که مربوط به کرامت انسانی رزیدنت‌ها می‌شود ادامه داد: شیفت‌ها و کشیک‌ها یکی دیگر مشکلات گسترده رزیدنتی است. دستیار سال اولی در همان روز اول، کشیک ۲۴ ساعته تخصصی قرار می‌گیرد یعنی رزیدنت تا چند ساعت قبل پزشک عمومی بوده؛ اما حالا باید کار یک پزشک متخصص را انجام دهد که گاهاً با برخورد‌های نامناسب دستیار‌های سال بالاتر مواجه می‌شوند.

سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی افزود: در میان اساتید یکسری قوانین نانوشته وجود دارد که به صورت عرف در بسیاری از بیمارستان‌ها، رشته‌ها و دانشگاه‌ها اجرا می‌شود به عنوان مثال یک رزیدنت سال اولی حق صحبت با اساتید را ندارد. در برخی موارد اساتید حتی جواب سلام رزیدنت را هم نمی‌دهند. همه اینها قواعد نانوشته‌ای است که در بسیاری از رشته درحال اجرا است.

دستیاران خانم اجازه باردار شدن ندارند

سلحشور به گرفتن تعهد از دستیاران خانم اشاره کرد و گفت: از بانوان متاهل تعهد گرفته می‌شود که در دوره رزیدنتی زنان، اجازه باردار شدن ندارند و دلیل هم فقط این است که در دوره بارداری این شخص چه کسی قرار است کار او را انجام دهد؟

وی بیان کرد: دوگانگی شدیدی در دوره رزیدنتی وجود دارد که رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟ بسیاری از مشکلات با پاسخ این سوال حل می‌شود چرا که آنها به دلیل دانشجو بودن حقوق ندارند، بیمه تامین اجتماعی و درمانی نمی‌شوند، ۴ سال دوره رزیدنتی سابقه کار حساب نمی‌شود، تقریبا دو تا سه برابر تایم موظفی را در بیمارستان در حال ارائه خدمت هستند، مرخصی به صورت عادی ندارند.

رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟

متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه و درد تصریح کرد: اگر رزیدنت‌ها فقط دانشجو هستند چرا از یک رزیدنت سال سوم جراحی، شکایت و حکم حبس بریده شد؟ اگر رزیدنت فقط دانشجو است، چطور مهر دارد و با آن مهر کار درمانی انجام می‌دهد؟ اگررزیدنت دانشجو است پس چگونه بسیاری از بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها در شبانه روز بدون حضور هیات علمی خدمات رسانی می‌کنند؟ بنابراین اولین موضوعی که باید مشخص شود این است که رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟ باید به شکل واضح در رابطه با این موضوع صحبت شود.

سلحشور گفت: اخیرا معاونت آموزشی وزارت بهداشت نامه‌ای را ارسال کرد که در ابتدای آن مطرح شده است که رزیدنت دانشجو است، در اواسط آن گفته شده است که رزیدنت نیروی کار است و در انتهای آن نامه مجدد مطرح شده است که رزیدنت دانشجو است. موضوع مهم و قابل ذکر این است که اگر رزیدنت دانشجو نیست پس باید حقوق دریافت کند و براساس کاری که انجام می‌دهد به آن حکم حبس، قصور پزشکی و دیه بریده شود. کسی که کار می‌کند باید حتما بیمه شود. برای کسی که بیمه نیست و حقوق ندارد چگونه حکم قضایی صادر می‌شود؟

مدیرگروهی که همه کاره رزیدنت است

وی بیان کرد: رزیدنت‌ها به دلیل لجبازی‌های مدیرگروه‌ حتی نمی‌توانند به وضعیت خود اعتراض کنند، زیرا در صورت اعتراض براساس آیین نامه، مدیر گروه می‌تواند رزیدنت را به ارتقا معرفی نمی‌کند و اگر این کار ۳ بار تکرار شود فرد به کل تخصص را از دست می‌دهد. لازم به ذکر است که یکی دیگر از مباحث و مشکلات مهم رزیدنت‌ها، مدیرگروه‌ها هستند که همه چیز دستیاران در دست آنها است.

این متخصص بیهوشی افزود: در قانون جوانی جمعیت گفته شد که خانم‌های متاهل دارای فرزند شیفت شب نداشته یا کمتر حضور داشته باشند، اما این موضوع زمانی انجام می‌شود که مدیر گرروه موافق باشد؛ حال سوال این است که اگر قرار است مدیر گروه تصمیم گیرنده باشد اصلا چرا قانون تعریف می‌شود؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چهره‌ای که ۴ بار به استقلال گل زده، همه‌کاره شمس آذر است!
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • به افراد متخصص نیاز داریم
  • آپدیت جدید تلگرام دل کاربران را برد
  • معاون حقانی: نظام اسلامی افغانستان به افراد متخصص نیاز دارد
  • گلایه از نیمه کاره رها شدن ساخت کارخانه بازیافت هواپیما در همدان
  • برچسب قیمت سنگین اورتون روی مدافع مدنظر منچستریونایتد
  • رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟/ مدیر گروهی که همه کاره رزیدنت است