Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۳۰۰۰ نفر از فعالان سیاسی و اجتماعی در آمریکا طوماری را در وبگاه «کدپینک» قرار داده و در آن از کشور‌های اروپایی درخواست کردند در نشست ضد ایرانی ماه فوریه‌ آمریکا در لهستان حضور نیابند. این طومار هم‌اکنون به امضای ۳۲۰۰ نفر رسیده است.

در این طومار آمده است: «مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا اخیرا اعلام کرده است که آمریکا و لهستان به صورت مشترک در تاریخ ۱۳ و ۱۴ فوریه سال جاری میلادی میزبانی یک نشست در ورشو، پایتخت لهستان را بر عهده خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از این نشست ایجاد زمینه لازم برای درگیری غیرضروری با ایران است. ما از شما می‌خواهیم که در این نشست حضور نیابید و به جای آن نشستی را با حضور همه کشور‌های منطقه از جمله ایران برگزار کنید.»

طبق این طومار، مایک پمپئو گفته است که این نشست نمایندگان ۷۰ کشور مختلف از آسیا، آفریقا، اروپا و خاورمیانه را دور هم جمع می‌کند. در حالیکه در این نشست به مسائل مختلفی از جمله صلح، ثبات، آزادی و امنیت اشاره می‌شود، بخش اصلی آن بنابر اعلام پمپئو برای حصول اطمینان از این مسئله است که «ایران یک نیروی بی ثبات کننده نیست».

در ادامه این طومار آمده است: گام اصلی به سمت صلح و ثبات در خاورمیانه، همان توافق هسته‌ای ایران بود که آمریکا، ایران، فرانسه، انگلیس، آلمان، روسیه و چین درباره آن مذاکره کردند و از سوی شورای امنیت سازمان ملل و اتحادیه اروپا به تایید رسید. این کشورها بجز آمریکا در این توافق ماندند و به دنبال راهی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران هستند. این خروج دولت ترامپ از برجام و افزایش خصومت‌ها علیه ایران است که بر بی‌ثباتی منطقه افزوده است و هم اکنون نیز آن‌ها (آمریکایی ها) تهدید می‌کنند که قصد دارند یک نبرد فاجعه‌بار دیگر در خاورمیانه آغاز کنند.

آن‌ها در ادامه نوشتند: از آنجایی که کشور‌های اروپایی همچنان بخشی از توافق هسته‌ای ایران هستند و می‌خواهند روابط خود با ایران را تقویت کنند، حضور آن‌ها در این نشست خصمانه علیه تهران معنایی ندارد. حضور نیافتن شما در این نشست می‌تواند پیامی مهم به دیگر کشور‌ها برای تبعیت کردن از شما بفرستد. ما از همه‌ی کشور‌ها می‌خواهیم که در این کنفرانس حضور نیابند و به جای آن دولت آمریکا را تحت فشار قرار دهند که به توافق هسته‌ای ایران بپیوندد. ما از شما می‌خواهیم یک نشست دیگر را با حضور همه‌ کشور‌های خاورمیانه از جمله ایران میزبانی کنید تا تروریسم و جنگ‌ها –از جمله جنگ فاجعه بار یمن-- متوقف شوند.

از جمله امضاکنندگان این طومار می‌توان به «دیوید هارتسو»، فعال حقوق مدنی، «بیل فلچر»، رئیس پیشین انجمن ترانزآمریکا، «آن رایت» سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا و «کوین مارتین»، رئیس سازمان اقدام صلح اشاره کرد.

در حال حاضر لبنان دعوت آمریکا را برای شرکت در این نشست ضد ایرانی رد کرده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سیاسی و اجتماعی لهستان وزیر امور خارجه پایتخت ایران خاورمیانه روسیه چین شورای امنیت سازمان ملل اتحادیه اروپا دولت دولت آمریکا تروریسم جنگ حقوق لبنان چین خاورمیانه سیاسی و اجتماعی شورای امنیت سازمان ملل لهستان آمریکا نشست ضد ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۲۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای رئیس‌جمهوری لهستان درباره راهبرد آتی روسیه

رئیس جمهوری لهستان در اظهاراتی مدعی شد که روسیه ممکن است پس از شکست اوکراین به دیگر کشورهای اروپایی و حتی اعضای پیمان آتلانتیک شمالی حمله کند.

به گزارش مشرق، «آندژی دودا» در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز گفت که اگر روسیه بتواند اوکراین را شکست دهد، به احتمال زیاد علیه سایر کشورهای اروپایی و حتی اعضای ائتلاف نظامی ناتو اقدام خواهد کرد.

پیش‌بینی این مقام اروپایی یک روز پس از تصویب بسته ۹۵ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا صورت می گیرد که شامل ۶۰ میلیارد دلار کمک جدید به اوکراین است. جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا نیز اعلام کرده است که به سرعت برای انتقال تسلیحات و مهمات به کی‌یف اقدام خواهد کرد.

ولودومیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین پیش از این بارها هشدار داده بود که در صورت نرسیدن کمک های خارجی، کشورش ممکن است در جنگ با روسیه شکست بخورد.

رئیس‌جمهوری لهستان در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد: این استعمارطلبی سیری‌ناپذیر روسیه است. وی سپس بر ابراز اطمینان از توان اوکراین برای دفاع از خود تاکید کرد.

درحالیکه ائتلاف ناتو صرف دو درصد از تولید ناخالص داخلی هر یک از اعضا را برای هزینه های دفاعی تعیین کرده، دودا گفت که این میزان باید به سه درصد افزایش یابد.

این مقام اروپایی در ادامه اضافه کرد: «راه دیگری وجود ندارد. هزینه های دفاعی باید افزایش یابد. درست همانگونه که در دوران جنگ سرد رخ داد. این راهی برای حفظ صلح در اروپا و توقف استعمارطلبی روسیه است».

دودا سپس خاطرنشان کرد: «لهستان بیش از ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امور دفاعی می کند و بیشتر آن صرف خرید تسلیحات ساخت آمریکا مانند سامانه موشکی پاتریوت می شود. وی همچنین افزود: خلبانان نیروی هوایی لهستان در آمریکا در حال یادگیری نحوه پرواز با جنگنده های اف-۳۵ هستند که به تازگی خریداری شده اند».

پیش از این نیز ژنرال کارستن بروئر از مقامات ارشد نظامی آلمان در سفر به لهستان ادعا کرده بود که ممکن است روسیه طی سال‌های آینده به یک کشور عضو ناتو حمله کند.

وی در این زمینه مدعی شد: روسیه پس از بازسازی نیروهای خود پس از جنگ اوکراین، می‌تواند در پنج تا هشت سال آینده آماده حمله نظامی به یکی از کشورهای عضو ناتو شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان/ چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟
  • حضور فعال ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • اعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خود
  • تصمیم ضدایرانی اتحادیه اروپا برای خشنودی صهیونیست‌ها
  • روسیه: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار خواهیم داد
  • آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در این کشور
  • آغاز نشست سخنگوی وزارت خارجه
  • ادعای رئیس‌جمهوری لهستان درباره راهبرد آتی روسیه