Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت نفت پاسارگاد برای اولین بار در ایران موفق به تولید یک نوع قیر جدید با استاندارد جهانی و متناسب با حجم ترافیک جاده ای با نام پی جی پلاس (PG+) شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت نفت پاسارگاد، پیش از این تولید قیرهای متناسب با شرایط آب و هوایی انجام می شد که با تلاش متخصصان، این شرکت به دانش تولید قیر بر اساس حجم ترافیک جاده ای نیز دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبقه بندی قیرها بر اساس عملکردی با عنوان پی جی ( PG) از حدود چهار سال قبل در ایران ایران شروع شده و شرکت نفت پاسارگاد در تولید این نوع قیر در کشور پیشرو است. قیرهای پی جی (PG) عمدتا منطبق با شرایط آب و هوایی بوده ولی در نوع جدیدی که در نفت پاسارگاد تولید شده است قیر بر اساس نوع ترافیک نرمال، سنگین، خیلی سنگین و فوق سنگین تولید می شود.
در این نوع قیر جدید علاوه بر شرایط ترافیکی ، شرایط آب و هوایی که در انواع دیگر قیر های پی جی (PG) دیده شده بود نیز  وجود دارد  و می توان گفت کشور ایران به دانش تولید به روز ترین مدل قیر دست یافته است. بار ترافیکی یکی از عامل های اصلی پایین آمدن عمر آسفالت بوده و چنانچه از این محصول جدید در جاده ها استفاده شود عمر آسفالت افزایش قابل توجهی می یابد.
شرکت نفت پاسارگاد آمادگی تولید این محصول در حجم انبوه و متناسب با نیاز اعلام شده از سوی دستگاه های مسئول را دارد.
گفتنی است رونمایی از این محصول جدید شرکت نفت پاسارگاد با حضور مسئولین محترم در بهمن ماه سالجاری انجام می شود.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۲۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بُعدی فلزی ایران ساخت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد فروزمهر، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده چاپگرهای سه‌بُعدی در توضیح عملکرد این چاپگرها گفت:  تکنولوژی SLM که از پودر آلیاژ به عنوان ماده اولیه و لیزر به عنوان ابزار ساخت استفاده می‌کند، امکان تولید قطعات با هر پیچیدگی را به طور مستقیم از فایل سه‌بعدی آن‌ها فراهم می‌کند. در این روش، محصول فلزی نهایی با هرگونه پیچیدگی، مستقیما بدون نیاز به عملیات ثانویه خاصی از فایل سه بعدی آن ساخته می شود. در این فرآیند لیزر توان بالا برای ذوب پودر فلزی و آمیختن آنها به هم استفاده می شود. زمانی که یک لایه تشکیل می شود، یک لایه پودر جدید بر روی سطح ساخت گسترده می شود. ضخامت لایه های از حداقل 20 تا 100 میکرون متقاوت است.

وی اضافه کرد: از جمله موادی که در فرآیند مورد استفاده قرار می گیرند فولاد ابزار، فولاد زنگ نزن، کبالت کروم و تیتانیوم هستند. زمانی که مواد واکنش زا مانند تیتانیوم یا آلومینیوم مورد استفاده قرار می گیرند، میزان اکسیژن در محفظه مهر و موم شده باید به حداقل برسد تا از اکسید شدن ماده و نقص های بعدی جلوگیری کند.برای کاهش اکسیژن کافی است که محفظه با گاز آرگون خلوص بالا پر شود.

این فناور حوزه صنعت چاپ ادامه داد: این دستگاه برای ساخت قطعات مورد نیاز صنایع نیروگاهی، هوافضا، خودرو، ساخت قالب‌های صنعتی، پزشکی و دندانپزشکی کاربرد دارد. این دستگاه همچنین در زمینه تحقیقات در حوزه علوم مهندسی مکانیک و متالورژی نیز قابلیت‌های متعددی دارد.

وی تصریح کرد: تیم ما در شرکت، متعهد به ارائه این تکنولوژی پیشرفته به تمامی نقاط ایران است تا سهم خود را در ارتقای صنعت کشور و رفع نیازهای مختلف صنایع مختلف ایفا کنیم. به همین منظور، دانشگاه‌های سراسر کشور، حتی دانشگاه‌های واقع در مناطق دور افتاده، می‌توانند از طریق ارسال فایل و ایمیل، از خدمات ما بهره‌مند شوند. همچنین، با حضور فعال در نمایشگاه ساخت ایران، فرصتی را برای معرفی این تکنولوژی به طیف وسیع‌تری از مخاطبان فراهم کرده‌ایم.

فروزمهر افزود: علاوه بر این، از آنجا که معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری یارانه‌های مناسبی برای حضور در این نمایشگاه ارائه می‌دهد، دانشگاه‌های مناطق کم‌برخوردار نیز می‌توانند از این فرصت برای آشنایی با این فناوری و استفاده از خدمات ما بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به صادرات موفق این دستگاه‌ها  به بازارهای بین‌المللی گفت: تلاش بی‌وقفه ما برای توسعه و ارتقای این محصولات، منجر به دریافت جایزه طراحی صنعتی ایران در سال ۱۴۰۱ شد که افتخاری دیگر برای مجموعه ما به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان استان بوشهر
  • تولید پیشرفته‌ترین چاپگر خط بریل در اصفهان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بُعدی فلزی ایران ساخت
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بعدی فلزی «ایران ساخت»
  • تقویت تایر کامیون‌ها با فناوری نانو
  • اسکن سه‌بعدی به اکتشافات ایستگاه فضایی بین‌المللی یاری می‌رساند
  • «علم و فناوری» کلیدواژه مهم رهبری در سال ۱۴۰۲/ از پیشرفت‌های ایران در نانو و زیست فناوری تا حمایت از دانش‌بنیان‌ها
  • تجهیز مدیریت برق شهرستان سبزوار به ماشین آلات و ابزار پیشرفته
  • فروش لیسانس فناوری برای کاربرد گرافن در صنعت رنگ و پوشش
  • آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است