Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه همه مشکلات خانواده‌های زندانیان مسائل مالی نیست، گفت: آسیب‌ها و مشکلات خانواده‌های زندانیان باید به صورت هنرمندانه به آحاد مختلف جامعه اطلاع‌رسانی شود. ۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۷ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سومین نشست فصلی مدیران عامل انجمن‌های حمایت زندانیان استان اردبیل با حضور رئیس کل دادگستری استان، مدیرکل زندان‌ها و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار و راهکارهای ارتقای خدمات به خانواده‌های زندانیان برای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمک به اشتغال خانواده‌های زندانیان در راس برنامه‌ها قرار گیرد

رئیس کل دادگستری استان اردبیل در این نشست اظهار داشت: آسیب‌ها و مشکلات خانواده‌های زندانیان باید به صورت هنرمندانه به آحاد مختلف جامعه اطلاع‌رسانی شود و در همین راستا از مدیران عامل انجمن‌ها انتظار می‌رود تا با استفاده از ابزارهای نوین مشکلات این قشر آسیب پذیر را به مسئولان و مردم منتقل کنند.

حجت‌الاسلام محمدعلی قاصدی با اشاره به تلاش‌های انجام شده از سوی انجمن‌های حمایت زندانیان برای رفع گوشه‌هایی از مشکلات این خانواده‌ها گفت: همه مشکلات خانواده‌های زندانیان مسائل مالی نیست.

توانمندسازی خانواده‌های زندانیان اردبیلی در اولویت باشداردبیل| 22 کارگاه اشتغال برای زندانیان اردبیل راه‌اندازی شداردبیل| 3400 نفر از زندانیان اردبیلی آموزش‌های قرآنی را فراگرفتنداردبیل| تمامی خانوارهای نیازمند زندانیان اردبیل از خدمات حمایتی بهره‌مند شدند

وی افزود: هر چند شاید عمده مشکلات معیشتی آنها مشکل مالی باشد اما باز اجتماعی کردن و کمک معنوی و روحی و روانی به این خانواده‌ها، حفظ و حراست از آسیب‌های اجتماعی و کمک به اشتغال خانواده‌های زندانیان نیز باید در راس برنامه‌های انجمن‌های حمایت قرار گیرد.

رئیس شورای قضایی استان اردبیل با تاکید بر اینکه مردم همیشه در صحنه بوده ‌‌اند و در فراخوان‌های مختلف از جمله برنامه‌های ستاد مردمی دیه برای آزادی زندانیان معسر کمک‌های قابل توجهی داشته‌اند، تصریح کرد: مردم ما همواره پای کار هستند به شرطی که اطلاع‌رسانی دقیق از رسالت انجمن و مشکلات خانواده‌های زندانیان به آنها انجام شود.

قاصدی بیان کرد: در جامعه ما که یک جامعه دینی است ظرفیت کمک به هم نوع وجود دارد، اما برای استفاده از این ظرفیت هنر طرح مسایل نیز لازم بوده و آگاهسازی مردم یک هنر و اطلاع رسانی از این گونه موارد یک تخصص و فن است و باید آسیب‌های در کمین خانواده‌های زندانیان به جامعه به درستی منتقل شود تا مردم به صحنه آمده و از این قشر آسیب پذیر حمایت کنند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل ترسیم دقیق وضعیت خانواده‌های زندانیان برای مردم را یکی از اولویت‌های مهم این نهاد مردمی و غیرانتفاعی دانست و افزود: اگر وضعیت خانواده‌های زندانیان به درستی به مردم منتقل شود ذهنیت منفی جامعه نسبت به این اقشار هم از بین خواهد رفت.

وی اظهار کرد: مردم باید بدانند که مشکلات این خانواده‌ها، مختص آنها نیست بلکه این مشکلات برای تمام جامعه است زیرا اگر بیماری از هر بخش از جامعه شروع شود و نتوانیم جلوی آن را بگیریم و پیشگیری یا درمان کنیم به یقین این مرض به تمام اقشار سرایت می‌کند و همه در معرض آسیب قرار می‌گیرند.

 قاصدی با اشاره به نقش اساسی انجمن‌ها در مهار مشکلات و آسیب‌های خانواده‌های  مددجویان گفت: باید ما مدیران و مسئولان خودمان در قبال این بخش بزه‌دیده و آسیب پذیر جامعه بیشتر از دیگران احساس مسئولیت کنیم چرا که بخشی از این آسیب‌هایی که این خانواده‌ها و سرپرستان زندانی آنها دیده‌اند محصول ضعف‌هایی است که در مدیریت، اقتصاد، فرهنگ، تعلیم و تربیت و دیگر بخش‌‌های جامعه است. بخشی از آسیب‌های اجتماعی محصول ضعف در مدیریت و فرهنگ جامعه است

رئیس کل دادگستری استان اردبیل بازدیدهای انجام شده از منازل مددجویان و حضور دادستان‌ها، مدیرکل زندان‌ها، مدیرکل کمیته امداد و خیرین در این بازدیدها را عملی مبارک توصیف کرد و خواستار تداوم این روند شد.

وی بیان کرد: روند دیدار از منازل مددجویان را به جد ادامه دهید و اگر خودشان راضی بودند سعی کنید رسانه‌های معتبر را نیز برای اطلاع‌رسانی از وضعیت این خانواده‌ها دعوت کنید چرا که اینها مسایلی است که باید به مسئولان و مردم منتقل شوند و تنها با شعار نمی توان مشکلات آسیب‌های اجتماعی جامعه را حل کرد بلکه باید به صورت میدانی و عملی وارد گود شویم.

قاصدی تصریح کرد: از مدیران عامل انجمن‌های حمایت زندانیان انتظار می‌رود تا با استفاده بهینه از مشاوره خیرین، کمک‌های مادی و معنوی و ظرفیت مسئولان نهادهای مختلف سعی کنند درآمدهای پایداری برای انجمن‌های حمایت زندانیان ایجاد کنند تا از این طریق خدمات‌رسانی به خانواده‌های تحت پوشش افزایش یابد.

حمایت از ایده‌های بخش خصوصی برای ایجاد درآمد پایدار انجمن‌های حمایت از زندانیان

مدیرکل زندان‌های استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به وضعیت خدمات‌دهی انجمن‌های حمایت زندانیان شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر، پارس‌آباد، گرمی و خلخال اظهار کرد: کارهای ارزنده و مثبتی از جمله بازدید از منازل مددجویان، برگزاری دوره‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی توسط انجمن‌های حمایت برای فرزندان و همسران زندانیان، اهدای سبد کالا، معرفی به نهاد‌های حمایتی از جمله کمیته امداد حضرت امام(ره)، ایجاد اشتغال برای خانواده‌ها و کمک به اشتغال مددجویان در کنار درآمدزایی برای انجمن انجام شده است.

مراد فتحی با قدردانی از مدیران عامل انجمن‌های حمایت زندانیان از آنها خواست با توجه به حساسیت موضوع خانواده‌های زندانیان و در آسیب پذیر بودن این خانواده‌ها تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات آنها معطوف کنند.

وی بیان کرد: از مدیران عامل انجمن‌ها انتظار می‌رود تا با توجه به وضعیت سخت اقتصادی کشور بیشتر از پیش به معیشت خانواده‌های زندانیان توجه کنند تا از معرض آسیب‌های ناشی از عدم تامین مالی مصون باشند.

مدیرکل زندان‌های استان اردبیل گفت: باید مدیران عامل انجمن‌ها خواست تا با جلب مشارکت بخش خصوصی از ایده‌های کارآفرینی آنها برای ایجاد درآمد پایدار برای کمک بیشتر به خانواده‌های زندانیان بهره‌مند شوند.

ارائه تسهیلات بدون بهره به خانواده‌های زندانیان برای راه‌اندازی مشاغل زودبازده 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اردبیل نیز در این جلسه از آمادگی این نهاد حمایتی برای ارائه تسهیلات بدون بهره به خانواده‌های زندانیانی که قصد راه‌اندازی مشاغل زود بازده کوچک را دارند، خبر داد و افزود: کمیته امداد با وجود کمبود اعتبارات و بالا بودن میزان مددجویان تحت پوشش با توجه به حساسیت موضوع همیشه آماده خدمت‌رسانی به خانواده‌های زندانیان است.

حسین دشتی بیان کرد: این نهاد برای پرداخت هزینه تحصیلی فرزندان زندانیانی که ترک تحصیل کرده‌اند آمادگ داشته و از مدیران عامل انجمن‌ها انتشار می‌رود تا فرزندان زندانیان را که به دلیل مالی ترک تحصیل کرده‌اند به این نهاد معرفی کنند تا زمینه ادامه تحصیل آنها فراهم شود.

مدیران عامل انجمن‌های حمایت از زندانیان شرکت کننده نیز در این نشست مسایل و مشکلات و چالش‌های پیش رو را مطرح و پیرامون طرح‌های خود برای برون رفت از چالش‌ها و فعالیت‌های اقتصادی که منجر به در آمد زایی پایدار می‌شود بحث و تبادل نظر کردند.  

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۲۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی، گفت: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است، زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود محمودی عصر امروز در نشست وصول مطالبات شرکت برق استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت وصول مطالبات در تامین برق پایدار، اظهار داشت: وصول مطالبات نقش بسزایی در تامین برق پایدار و ارائه خدمات مطلوب به مشترکان دارد و بر اساس قانون برنامه هفتم و به دنبال اصلاح نظام مالی صنعت برق از این پس تمامی شرکت‌های توزیع نیروی برق، انرژی مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری خواهند کرد و در قالب این ساز و کار هزینه خرید برق از نیروگاه‌ها به صورت نقدی پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای این مهم علاوه بر پیشرفت و توسعه صنعت برق از انباشت بدهی مالی شرکت‌های توزیع برق می‌کاهد، افزود: با توجه به اختیاراتی که برنامه هفتم توسعه و دیگر قوانین بالا دستی به وزارت نیرو داده است، باید نظام‌های مالی شرکت‌های فعال در صنعت برق به گونه‌ای اصلاح شود تا شرکت‌ها بر اساس سازوکار نظام بنگاه‌داری و اصول حاکمیت شرکتی مسیر توسعه خود را طی کنند و از روند‌های گذشته که موجب انباشت بدهی در این شرکت‌ها می‌شد، فاصله بگیرند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با بیان این که مطابق با برنامه هفتم توسعه باید میزان معاملات خارج از بازار عمده فروشی صنعت برق به 60 درصد برسد، گفت: مطابق این اقدام شرکت‌های توزیع و مشترکان بالای یک مگاوات از این پس باید برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی و در یک فضای شفاف و کاملاً رقابتی خریداری کنند.

محمودی عنوان کرد: کمبود نقدینگی به یکی از مهم‌ترین مسائل این شرکت‌ها شده است زیرا به طور تنگاتنگی، رشد شرکت‌ها تابع وصول مطالبات وجود دارد در این راستا استقلال مالی شرکت‌های توزیع برق طی سال جدید کلید خورده است و ارائه خدمات مطلوب به مشترکین و ذی‌نفعان و گردش چرخ صنعت برق در گرو وصول مطالبات است.

وی خاطرنشان کرد: در پی اجرای این طرح شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور باید به معنای واقعی کلمه به صورت شرکتی اداره شوند و درآمد و هزینه‌های خود را در یک رقابت سالم و شفاف تامین و پرداخت کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • زندانی جرایم غیرعمد با حمایت دادستان اردبیل آزاد شد
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • ۲۵۰ زندانی در آذربایجان‌غربی آزاد می‌شوند
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نجات خانواده است
  • شاد شدن ۶۲ خانواده با رهایی زندانیان
  • خودکفایی ۲ هزار خانوارتحت حمایت کمیته امداد