Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر این نکته مدیرانی که از سوی وزارتخانه های خود اختیار نداشته باشند، استانداران باید با این مدیران چه کنند! گفت: بنده از وزرا می خواهم که به مدیران استانی اختیارات لازم را بدهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، محمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی امروز در جلسه نشست استانداران ادوار که در سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: اگر دانایی مسلط شود، مسیر نیز مشخص می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعی، داشتن برنامه، اصرار بر اجرای 100 درصدی برنامه ها، انسجام، هم افزایی و بکارگیری تمامی ظرفیت ها را مهمترین رویکرد خود در پیشبرد برنامه های در دستور کار خود برای رشد و توسعه استان عنوان کرد.

وی در ادامه به اعمال تحریم های وارده دشمنان بر کشور ایران اشاره و بیان کرد: نگاه دشمنان بر اعمال این تحریم ها تغییر کرده و حلقه آنها در این زمینه علیه ایران تنگ تر شده است.

وی همچنین با یادآوری این مطلب که این دشمنان در مقابل ایران برای اعمال این تحریم ها تمام موجودی اشان را به وسط میدان آورده و بکار گرفته اند، تصریح کرد: حال، ایران در برابر این مسئله چه کرده است، جواب: هیچ.

شجاعی افزود: این در حالی است که ایران در مقابل این مسئله همچنان به مسیر قبلی خود ادامه می دهد و هیچ تحولی را در ادامه مسیر خود در مقابل آنان ایجاد نکرده است.

وی توصیه کرد: ایران در سال آینده برای مقابله جانانه در مقابل تحریم های این دشمنان باید مردم، بخش خصوصی و مدیران اجرایی را به صحنه آورد و از تمرکز زدایی امور در استان ها تهران اجتناب کند.

وی در بخشی دیگر از سخن خود با تاکید بر لزوم رشد و توسعه خراسان شمالی در این شرایط اعمال تحریم ها بر کشور، گفت: بنده برای این مهم مدیران اختیار دار می خواهم.

استاندار خراسان شمالی افزود: بنده با مدیرانی که از سوی وزارتخانه های خود اختیار نداشته باشند، باید چه کنم!

وی خاطر نشان کرد: من از وزرا می خواهم که به مدیران استان اختیارات را بدهند تا استانداران بتوانند در همکاری با این مدیران، گره از مشکلات بگشایند و در راستای توسعه گام بردارند.

در عین حال، وی با انتقاد از اینکه استان خراسان شمالی در مسیر توسعه خود با موانع اداری و بانکی مواجه است و این شاهکاری است در استان، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت یک منطقه بدون توجه به علم و دعوت از بخش خصوصی امکان پذیر نیست بلکه بیراهه رفتن است.

شجاعی گفت: ما مدیران باید از صندلی های خود بلند شویم و فعالان بخش خصوصی را بر جای خود بنشانیم.

وی افزود: همانطور که نقش دولت برای تحقق رشد و توسعه کشور، تامین زیرساخت ها است، در عین حال، نقش مدیران استانی نیز رفع موانع اداری و بانکی در سطح استان ها است همچنین در این استان ها باید بخش خصوصی برای انجام کارآفرینی و اشتغالزایی در منطقه نیز دعوت شوند.

افزون بر این، وی اعضای مجمع استانداران ادوار را خطاب قرار داد و خواستار شد: در این مجمع سه کمیته تخصصی در زمینه های اقتصادی، عمرانی همچنین سیاسی-امنیتی-اجتماعی برای استان خراسان شمالی تشکیل شود تا در این کمیته ها به صورت تخصصی بتوان برای استان خراسان شمالی مسیر توسعه را هموار کرد.

علاوه بر آن، استاندار خراسان شمالی اعلام کرد: بنده در مسیر رشد و توسعه استان از فعالیت احزاب سیاسی در استان حمایت خواهم کرد.

شجاعی در خاتمه اعلام کرد: شفاف کار می کنم و هیچ موضوع پنهانی از هم استانی ها نخواهم داشت.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی، گفت: سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به نام جهش تولید با مشارکت مردم، اظهار داشت: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی‌سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

وی با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی‌سازی اقتصاد تاکید زیادی شده، اما توفیقی در این موضوع حاصل نشده است، افزود: با سیاست‌های کلان و برنامه‌ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی‌سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یک ساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان به ابلاغ بخش‌نامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم ، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری‌سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش‌آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و غیره تاکید شده است. 

وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی‌ها، مشارکت صندوق‌ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب 8 بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی، تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه‌ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.

بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: 30 درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.

وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان‌افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته و تاکنون سند توسعه اشتغال برای 500 روستای استان اجرا شده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی