Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، لطف‌الله رضایی بعدازظهر پنج‌شنبه در جلسه توسعه گلخانه‌های استان به میزبانی سالن جلسات شهید شاهی سازمان جهاد کشاورزی سمنان بابیان اینکه میزان تولید محصولات گلخانه‌ای استان سمنان به ۲۹.۸ هزار تن افزایش یافت، ابراز داشت: با توجه به خشکسالی و کم بودن منابع آبی و نقش گلخانه‌ها در صرفه‌جویی مصرف آب، لذا توسعه کشت گلخانه‌ای در استان سمنان به‌طور جد پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه افزایش سطح فضای گلخانه‌ای به یک هزار و ۵۰۰ هکتار تا افق ۱۴۰۴ در جهاد کشاورزی استان سمنان پیگیری می‌شود، اضافه کرد: بر اساس این تعهد ایجاد هشت هکتار فضای کشت گلخانه‌ای در هدف‌گذاری سال ۹۷ منظور شده است.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۰ هکتار به فضای گلخانه‌ای استان سمنان افزوده‌شده است، ابراز داشت: درمجموع فضای گلخانه‌ای استان سمنان به ۱۳۳.۶۵ هکتار افزایش پیداکرده است.

رضایی ضمن بیان اینکه با توجه به ارزش‌افزوده‌ای که محصول گلخانه‌ای ایجاد می‌کند افزایش آن در دستور کار است، تصریح کرد: برای توسعه کشت گلخانه‌ای کمک‌های فنی اعتباری نیز در نظر گرفته‌شده که با رایزنی استانداری و سازمان برنامه بودجه استان در تلاش برای کاهش نرخ سود این تسهیلات هستیم.

 وی بابیان اینکه تاکنون هشت جلسه پیرامون توسعه کشت گلخانه‌ای در استان سمنان برگزار شده است، اضافه کرد: پیگیری برای رفع موانع توسعه گلخانه‌ها، عدم دریافت عوارض احداث بنای گلخانه‌ای با توجه به تصویب شورای برنامه‌ریزی استان سمنان، برگزاری دوره‌های آموزشی و توجیه سرمایه‌گذاری در حوزه گلخانه‌ای استان سمنان، پیگیری حذف حریم‌های غیرضروری برای گلخانه‌های استان و اصلاح و ساماندهی استعلام‌های امور اراضی برای گلخانه‌ها در سامانه پنجره واحد نظام‌مهندسی کشاورزی این استان ازجمله مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده محسوب می‌شود.

کد خبر 4515855

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی سمنان مجتمع های گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۲۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • برداشت ۹۶۰ تن سبزیجات برگی از گلخانه‌های خراسان جنوبی
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی
  • جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد
  • احداث گلخانه تولید انواع گل
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان