Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@20:00:53 GMT

۴۰ روستای لرستان در دهه فجر آبرسانی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۱۴۱۶۱

۴۰ روستای لرستان در دهه فجر آبرسانی می‌شود

مدیرعامل آبفار لرستان با اشاره به آخرین وضعیت سدهای استان گفت: به‌مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب آب‌رسانی به ۴۰روستای لرستان با اعتباری حدود ۱۵۲میلیارد ریال آماده بهره‌برداری است. ۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۴ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به  گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علیرضا کاکاوند ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات شرکت آبفار لرستان برگزار شد با  اشاره به تعداد روستاهای تحت‌پوشش شرکت آب‌وفاضلاب روستایی استان اظهار داشت: از تعداد 2هزار و 886روستا هزار و 442 روستا کنتورگذاری شده و بالغ بر 97درصد جمعیت روستایی لرستان دارای آب شرب سالم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان لرستان جزء معدود استان‌هایی بود که در تابستان امسال با مشکل کمبود آب روبه‌رو نبودیم، در همین راستا با وجود اینکه در گذشته در سال 120حلقه چاه حفر می‌شد در سال 97کمتر از 18حلقه چاه حفر شده و چندان نیاز به حفر چاه نداریم، طی 6 تا 7 سال اخیر 570حلقه چاه توسط شرکت آبفار لرستان حفر شده که برهمین اساس هیچ‌گونه مشکلی نداریم.

مدیرعامل آبفار لرستان با بیان اینکه منابع تامین آب صددرصد منابع زیرزمینی است عنوان کرد: خوش‌بختانه امسال بارندگی‌ها خوب بوده، اما آب منطقه‌ای تاکنون برای تأمین منابع مطمئن و پایدار اقدامات خوبی برای بهره‌برداری از سدها انجام داده‌است.

وزیر نیرو: 17 میلیون جمعیت روستایی کشور زیرپوشش سیستم آبرسانی قرار دارندطرح آبرسانی مجتمع قرناوه در نوار مرزی استان گلستان با حضور وزیر نیرو افتتاح شدلرستان| اجرای طرح آبرسانی به شهر کوهدشت؛ 30 مصوبه عملیاتی می‌شود

وی با اشاره به کلنگ‌زنی پروژه قم‌رود بیان کرد: با به بهره‌برداری رسیدن پروژه قم‌رود و استفاده از تونل آن مجوز و تخصیص حدود   2.3میلیون مترمکعب تأمین آب 96روستا با برآورد بیش از 60میلیارد تومان ردیف اعتباری گرفته شده که فاز اول آن کلنگ‌زنی خواهد شد، فاز اول سد کمال صالح با 97درصد پیشرفت آماده بهره‌برداری است،41 روستا از این سد آ‌ب‌رسانی شده و هم‌چنین با بهره‌برداری از سد ایوشان 38روستا زاغه آب‌رسانی می‌شود.

مدیرعامل آبفار لرستان تصریح کرد: در توزیع و مصرف آب شرب روستا متأسفانه مشکل داریم، نباید از آب شرب جهت آبیاری روستاها استفاده کنیم و مسئولان سیاسی، قضایی و مردم باید در این زمینه کمک کنند تا این مشکل حل شود.

کاکاوند اظهار داشت: در راستای تکریم ارباب رجوع بیش از 70درصد قبوض آب از طریق اینترنتی و غیرحضوری پرداخت می‌شود و هم‌چنین با خریداری دستگاه‌های قرائت آنلاین با مراجعه به درب منازل مشترکین کنتور قرائت، قبض  چاپ توسط همین دستگاه پرداخت می‌شود و هم‌چنین بستر خرید انشعاب اینترنتی فراهم شده‌است.

وی افزود: با استفاده از سامانه  1523مردم می‌توانند هرگونه مشکلی از جمله شکستگی، کیفیت آب، اعتراض به خدمات‌رسانی را به شرکت آبفار اطلاع بدهند که در همین راستا رفع شکستگی‌ها از 23ساعت به 3.5ساعت رسیده‌است.

مدیرعامل آبفار لرستان در رابطه با  صرفه‌جویی در مصرف انرژی افزود: در سنوات گذشته هر مترمکعب  مکعب تولید آب 1.5  کیلووات برق مصرف می‌شد که این میزان مصرف الان  به 0.9 کیلو وات رسیده که در نظر داریم آن را به 0.5 کیلووات برسانیم.

مدیرعامل شرکت آبفار لرستان با اشاره به پروژه‌های این شرکت در دهه فجر امسال عنوان کرد: به‌مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی آب‌رسانی به 40روستای استان با جمعیت بالغ بر 15هزار و 500نفر با اعتباری حدود 152 میلیارد ریال آماده بهره‌برداری است، هم‌چنین پروژه شبکه جمع‌آوری، خط انتقال و پکیج تصفیه فاضلاب از دیگر پروژه ‌های دهه فجر امسال بوده و آب‌رسانی به 147 روستا با 78درصد پیشرفت فیزیکی نیز در دست اجرا داریم و برای جمعیت 61هزار و 500نفر تاکنون بالغ بر 442میلیارد ریال هزینه شده‌است.

وی با اشاره به حمایت‌های سازمان برنامه و بودجه لرستان جهت تأمین اعتبارات بیان کرد: سال 97حدود 85میلیاردتومان اعتبارات استانی و ملی مصوب شده که 58میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده‌است.

کاکاوند با اشاره به تعداد مشترکین شرکت آب و فاضلاب روستایی گفت: تعداد مشترکین این شرکت در حال حاضر 125هزار مشترک است و هم‌چنین 17هزار مشترک تحویل آب و فاضلاب شهری داریم و یکی از برنامه‌های اصلی ما افزایش مشترکین است.

مدیرعامل آبفار لرستان با اشاره به طلب شرکت آبفار از مشترکین تصریح کرد: متأسفانه 11میلیارد تومان طلب شرکت آب و فاضلاب از مشترکین است که از این میزان بدهی 7.5میلیارد تومان بیش از 200هزار تومان بدهی  است و بخش عمده‌ای از این بدهی‌ها مربوط به دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه آموزش‌وپرورش و زندان خرم‌آباد است.

کاکاوند با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی اسلامی در شرکت آبفار خاطرنشان کرد: حدود 184روستا قبل از انقلاب به‌صورت چشمه یا چاه که یک شیر عمومی برداشت آب داشته‌اند، اما امروزه هر منزل مسکونی کنتور و لوله کشی مجزا دارند.

وی اظهار داشت: مطلوبیت میکروبی آب روستاها از سال 77که شرکت  تأسیس شده 45 درصد بوده که امروز این میزان به 96درصد رسیده و هم‌چنین مطلوبیت کلرسنجی سال 77حدود 25درصد بوده که الان 95.5درصد است.

مدیرعامل آبفار لرستان با اشاره به انشعابات غیرمجاز افزود: حدود 5هزار انشعاب غیرمجاز شناسایی شده که از این تعداد 2500انشعاب به مجاز تبدیل شده و حدود 400پرونده  در دادگاه در این رابطه تشکیل شده که متأسفانه روند رسیدگی به پرونده‌ها بسیار کند است.

وی با اشاره به فرسودگی شبکه و خطوط آب‌رسانی روستایی عنوان کرد: حدود 40درصد شبکه و خطوط آ‌ب‌رسانی روستایی که تقریباً 3هزار و 200کیلومتر بوده فرسوده است و برای به‌روز کردن و اصلاح این تأسیسات فرسوده 400میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام/

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۴۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از اجرای طرح اضطراری برای حل مشکل بی‌آبی ۲۸ روستای سیلزده مجتمع بندینی زرآباد خبر داد و افزود: ناوگان آبرسانی سیار در سطح این شهرستان فعال است.

علیرضا قاسمی امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت در بازدید از مناطق سیل زده اظهارکرد: سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و طوفان بی‌سابقه‌ باعث آسیب‌های بسیار زیادی به تأسیسات آب شد، به طوری‌که ۲۹۵ روستا و ۶ شهر سیستان و بلوچستان دچار بی‌آبی شدند.

وی با بیان اینکه ۱۲ شهرستان سیستان و بلوچستان به دلیل تشدید بارش‌ها در محاصره سیل قرار گرفتند، افزود: در روستاهایی که امکان تردد وجود داشت و سیلاب در محل جاری نبود، نسبت به رفع فوری خسارت‌ها و برقراری آب در شبکه روستاها و شهرهای درگیر اقدام شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آسیب خط اصلی مجتمع ۲۸ روستایی بندینی در شهرستان زرآباد بیان کرد: با توجه به جاری بودن آب در محل شکستگی خط انتقال اصلی مجتمع، برای رفع فوری مشکل بی‌آبی مردم اجرای ‌طرح موقت و اضطراری در دستورکار آبفا قرار گرفت که اکنون در حال اجراست.

وی از فعالیت تانکرهای آبرسانی سیار در زرآباد خبر داد و گفت: آب آشامیدنی مردم از طریق ناوگان آبرسانی سیار در حال تأمین است تا آسیب‌های وارده ترمیم و آب پایدار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده
  • اصلاح ۱۰۰ متر شبکه آبرسانی روستای یزدکان شهرستان خوی
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • آبرسانی به ۶ روستای گرمی خرداد ماه بهره‌برداری می‌شود
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • همدان در میان 7 استان برتر آبرسانی روستایی