Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای بر ضرورت شناسایی اصلاح ساختار اداری و مقابله با فساد و تصفیه عناصر مفسد و ناکارآمد و شناسایی و تقویت عناصر کارآمد و فعال ضروری تأکید کردند.

به گزارش مشرق، اعضای مجلس خبرگان رهبری در پایان نشست مشترک هیئت‌رئیسه این مجلس در دور پنجم با کمیسیون‌های داخلی آنکه صبح امروز (پنجشنبه، ۲۷ دی‌) برگزار شد، در بیانیه‌ای بر ضرورت شناسایی اصلاح ساختار اداری و مقابله با فساد و تصفیه عناصر مفسد و ناکارآمد و شناسایی و تقویت عناصر کارآمد و فعال ضروری تأکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید عکس / جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان آیت‌الله جنتی: مردم در فشار معیشت هستند

متن کامل بیانیه اعضای مجلس خبرگان رهبری به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هیئت‌رئیسه و رؤسای کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری در پایان پنجمین جلسه مشترک خود در دوره پنجم، با تسلیت ایام فاطمیه و ارتحال فقیه عالیقدر حضرت آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی «قدس سره» و گرامیداشت دهه فجر و چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، با قدردانی از تدبیر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای «مدظله‌العالی» مبنی بر تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران محترم قوا و اختیارات ویژه‌ای که به این شورا جهت تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی و کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم، تفویض فرموده‌اند بر مطالبات زیر تأکید می‌نماید:

۱. هم‌افزایی‌قوا در بهبود وضعیت کلان اقتصادی و کاهش نرخ ارز و طلا، علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا و هم‌پیمانانش، نشان از عزم جدی برای ساماندهی اوضاع اقتصادی کشور دارد. ضروری است رؤسای قوا به ویژه رئیس‌جمهور محترم با استفاده از نظرات و راه‌حل‌های اقتصاددانان دلسوز و فعالان بخش خصوصی در راستای تقویت ارزش پول ملی و کاهش فشار بر طبقات ضعیف و زحمتکش، تمام تلاش خود را مبذول دارند.

۲. حمایت از افزایش تولید ملی به خصوص در بخش صنعت، کشاورزی و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان، همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» بوده است. مقتضی است شورای عالی هماهنگی اقتصادی، ضمن بررسی موانع کسب و کار بر تأمین مواد اولیه کارخانجات و نسبت به الزام شبکه بانکی برای اعطای تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان اهتمام ویژه داشته باشد.

۳. بررسی راه‌های مقابله جامع و قطعی با هرگونه نفوذ دشمن در نهادها و ادارات به‌ویژه در مراکز تصمیم‌ساز و برخورد جدی با مفسدان و اخلالگران اقتصادی و نیز پایش مستمر بر نحوه قیمت‌گذاری و توزیع کالاها، به‌خصوص در ماه‌های پایانی سال، همچنین نظارت بر عملکرد گمرکات، تسهیل روند ترخیص کالاهای اساسی و مبارزه بی امان با قاچاق از مطالبات جدی مردم بوده و عزم جدی مسؤولان را می‌طلبد. همچنین اصلاح ساختار اداری و مقابله با فساد و تصفیه عناصر مفسد و ناکارآمد و شناسایی و تقویت عناصر کارآمد و فعال ضروری است.

۴. مسیر پیشروی راهبردی جمهوری اسلامی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی در چهلمین سال فجر انقلاب اسلامی، با اقتدار، استمرار دارد و یاوه‌گویی وزیر خارجه آمریکا و دوره‌گردی‌اش در منطقه، مکر و فریت دشمنان و تجمع آنان در لهستان، تأثیری در عزم و اراده ملت بزرگ ایران، در حرکت به سمت تحقق تمدن نوین اسلامی، نخواهد داشت. بی‌شک فعال‌سازی دیپلماسی اقتصادی علی‌الخصوص نسبت به همسایگان، کشور را در برابر تحریم‌ها مقاوم‌تر نموده و جایگاه منطقه‌ای جمهوری اسلامی را ارتقاء خواهد بخشید.

۵. در اهمیت فضای مجازی و نقش آن در تمدن‌سازی به تعبیر مقام معظم رهبری تردیدی وجود ندارد، لذا از وزارت ارتباطات، شورای عالی فضای مجازی و همه دستگاه‌های ذی‌ربط انتظار می‌رود، به‌طور فعال در جهت ساماندهی این فضا و مقابله با ابتذال اخلاقی و جنگ روانی دشمن، چاره‌اندیشی نموده و برای بومی‌سازی آن و تقویت شبکه ملی اطلاعات و نیز رصد و مقابله با شبکه‌های معاند و غیر اخلاقی، گامی اساسی بردارند. همچنین پالایش و تهدیدزدایی و فرصت‌سازی در فضای مجازی به‌ویژه اعمال قانون در مرزبانی و حفاظت دیجیتالی از حاکمیت جمهوری اسلامی ایران را در نظر داشته باشند.

در پایان تأکید می‌کنیم که میزان حمایت دولت از پیام‌رسان‌های داخلی باید به میزان حمایت از یک پروژه ملی باشد؛ از این رو، لازم است حمایت‌های ویژه و حداکثری از پیام‌رسان‌های داخلی صورت گیرد.

۶. صنایع فضایی کشور شامل پرتابگر و ماهواره در مرحله پیشرفت قرار گرفته و باعث خشم استکبار جهانی شده است. فعالیت صلح‌آمیز فضایی کشورمان باعث افزایش اقتدار و عزت ملی است. با تأکید بر ضرورت توسعه صنعت فضایی از دانشمندان ساخت ماهواره و پرتابگر آن تقدیر می‌نماییم.

والسلام علیکم و رحمة‌الله و برکاته

مجلس خبرگان رهبری

۹۷/۱۰/۲۷

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز بودجه 98 جام ملت های آسیا مرضیه هاشمی بیانیه جلسه مجلس خبرگان رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۴۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: با مشاهده وضعیت حال و گذشته جمله «به قله نزدیک می‌شویم» رهبری را بهتر درک می‌کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه علاوه بر حضور در جمع هیئت رئیسه، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران پس از زیارت مزار شهدای گمنام در نشست صمیمانه با جامعه دانشگاهیان شرکت کرده و به سؤالات و موضوعات مطرح شده پاسخ داد.

استاندار کرمانشاه در این نشست اظهار کرد: باید دانشگاه و حوزه و مجموعه دانشی و مهارتی استان کرمانشاه سهم واقعی و اثرگذاری در اداره استان کرمانشاه داشته باشد و هر اندازه این مورد را جدی بگیریم آثار جدی‌تر و بهتری برای استان خواهد داشت، امیدوارم این جلسه نقطه عطفی برای حضور بیشتر دانشگاه آزاد کرمانشاه و نقش‌آفرینی در مجموعه اقدامات و خدمات‌رسانی داشته باشد.

صحرایی عنوان کرد: با افتخار اعلام‌ می‌کنم که یک ایرانی هستم و روز به روز انقلاب اسلامی با برکت و درایت مقام معظم رهبری و خون شهدا، ایران را در جهان سربلندتر می‌کند و اگر منصفانه حال و گذشته خود را ببینیم این جمله مقام معظم رهبری را که می‌فرمایند: «به قله نزدیک می‌شویم» را بهتر درک می‌کنیم.

وی با تأکید بر عملیات غرورآفرین «وعده صادق» گفت: هفته گذشته حتی دیرباورترین افراد که منصف هستند خواهند گفت که جایگاه جمهوری اسلامی نسبت به پنج دهه گذشته قابل قیاس نیست، در چند دهه گذشته ادعا‌های بزرگی شنیدیم از جمله اینکه به دروازه‌های تمدن نزدیک می‌شویم یا کورش بخواب که ما بیداریم، اما همین شخصی که این حرف را بیان کرد در جنگ ۱۹۷۳ اسرائیل علیه اعراب ناجوانمردانه پشت به جهان اسلام و ادعا‌های خود کرد و این به اصطلاح پادشاه در حالی که سایرین نفت اسرائیل را تحریم کرده بودند نفت خود را ۶ برابر قیمت در اختیار اسرائیل قرار داد و با این پول کثیف خود می‌خواست ما را به تمدن برساند.

استاندار کرمانشاه متذکر شد: جمهوری اسلامی تا سال ۶۱ بدهی‌های رژیم پهلوی را به صورت اقساط به بازار‌های جهانی بازپرداخت می‌کرد و خروجی شاه از درآمد هنگفت ۱۳۵۲ و ولخرجی‌های بی حساب و کتاب موجب این بدهکار کلان شده بود.

صحرایی تشریح کرد: همچنین در زمان پهلوی ۴۰ هزار مستشار آمریکایی از ما حق توحش می‌گرفتند و مجموع حقوق پرداختی مستشاران آمریکایی از دریافتی ارتش شاهنشاهی بیشتر بود و اینگونه کشور را تحویل ما دادند؛ در حالی که امروز ایران اسلامی سربلند، طی یک هفته دو کفه ترازوی تمدن را جابجا کرد و در تغییرات تمدنی تاریخ یک اتفاق تاریخی که سرآغاز زنجیره‌ای از تحولات شده است رقم زد.

وی درباره حمایت ابرقدرت‌های جهان از رژیم کودک‌کُش صهیونیستی در عملیات «وعده صادق» بیان کرد:۱۰ کشور ابرقدرت جهان تلاش کردند موشک‌ها و پهباد‌های ما به سرزمین‌های اشغالی نرسد و برخورد نکند؛ اما نتوانستند کاری انجام دهند و رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت و به تعبیر امروزی‌ها کاروان شادی پهبادی و موشکی که ایران به تعمد و با اعلام قبلی به جهان به سوی اسرائیل فرستاد شاید به تعبیری با شوی تبلیغاتی به هدف رسید و دنیا فهمید که ما رژیم صهیونیستی را زدیم و آنها باید بدانند نتوانستند با تمام امکانات روز خود جلوی ما را بگیرند و این یعنی توانمندی و اقتدار.

استاندار کرمانشاه بیان کرد: حتی سال‌ها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی یک مرجع عالیقدر مذهبی در سنین کهولت جملاتی بیان می‌کند که ملی‌گراترین مردم معاصر نیز تاکنون آن را نگفته‌اند و در سال ۱۳۲۳ و ۹ سال قبل از اعلام دولت مصدق، در کتاب کشف‌الأسرار خطر آمریکایی‌ها را گوشزد می‌کند و این یعنی بصیرت، تیزبینی و روشن‌ضمیری امام خیمنی(ره) و دهه ۴۰ نیز ایشان خطر رژیم صهیونیستی را گوشزد کردند و جمله‌ای بر زبان جاری می‌کنند که جای دقت بسیار دارد، نژاد ژرمن از نژاد آریا بالاتر نیست و نژاد آریا از نژاد ژرمن کم ندارد و این در صحیفه امام نیز نوشته شده است.

در ادامه نشست، پرسش و پاسخ با حضور اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان برگزار شد و استاندار کرمانشاه پاسخگوی سؤالات و مسائل و مشکلات مطرح شده بودند؛ ازجمله تأکید بر حضور دانشگاه در حمایت از میراث فرهنگی و گردشگری، تأسیس رشته‌های هنر، تأکید بر پیگیری اصلاح راه‌های درون و برون‌شهری، اتمام پروژه باند فرودگاه شهید اشرفی و اصلاح ریل راه‌آهن کرمانشاه به پرسرعت، تلاش و کوشش همگانی برای بهبود وضعیت معیشتی و رونق اقتصادی استان، کاهش تورم به نحوی که در اوایل سال ۱۴۰۲ میزان تورم در کرمانشاه ۴.۸ درصد بیشتر از کشور بوده و اسفندماه ۱۴۰۲ این رقم به ۸/۰ کاهش پیدا کرده است.

همچنین در این نشست بر مسئله مرزنشینی در استان کرمانشاه که نعمت و تهدید است و در نهایت درخواست استاندار از مشارکت دانشگاه آزاد کرمانشاه در امر ارائه طرح‌های اجرایی و حتی در اختیار گرفتن چند طرح تا اجرایی و عملی شدن آن تأکید شد.

موضوع حجاب، استفاده از حضور و همفکری و مشارکت نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در امور استانداری، تأکید بر رونق پایانه مرزی خسروی و همکاری بیشتر با کاروان‌های زائران عتبات نیز در این نشست مطرح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • صحرایی: با مشاهده وضعیت حال و گذشته جمله «به قله نزدیک می‌شویم» رهبری را بهتر درک می‌کنیم