Web Analytics Made Easy - Statcounter

به رغم آنکه برخی مسائل مطرح شده در هفته‌ها و ماه های گذشته این انتظار را به وجود می‌آورد که وزارت علوم و مجلس در خصوص آن‌ها اعلام موضع کنند، اما در نهایت گذر زمان نشان داد که این دو نهاد در برخی مسائل به شدت همسو عمل می‌کنند!
به گزارش «تابناک»، پس از آنکه محمدباسط درازهی، نماینده سراوان در مجلس شورای اسلامی در بطن غائله‌ای در گمرک قرار گرفت که فیلم آن منتشر شد و بازتاب‌های وسیعی یافت، واکنشی نشان داد که موجب شد در کانون توجه شدید افکار عمومی قرار گیرد و خیلی سریع، به حاشیه‌هایی جدید گرفتار آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاشیه‌هایی که این بار از جنس علمی و دانشگاهی بود. از جنس ارائه مقاله‌ای علمی از نوع سرقت شده و کپی کاری که نام این نماینده ذیل آن درج و به چند سمینار و همایش ارائه شده بود. مقاله‌ای که نویسندگان آن در آلمان خیلی زود از سرقتش مطلع شدند و خبر دادند که از چند مرجع، شکایت از سواستفاده کنندگان از آن را به جریان خواهند انداخت.
شکایتی که ممکن است تبعات سختی برای درازهی و همکارانش در آن مقاله به دنبال داشته باشد و حتی از آن فراتر، به در نظر گرفتن جریمه‌هایی برای دانشگاه آزاد یا مراجع دیگر هم برسد، هرچند که درازهی این بار هم در واکنش به این ماجرا، بیانیه صادر کرد، خود را مبرا خواند و بسیاری از جمله دانشجویش را مقصر قلمداد کرد!
آن گونه که نماینده سراوان در مجلس نوشت، خطای اصلی را دانشجوی رقم زده که نام وی را بی اجازه زیر مقاله نوشته و بعد تاکید کرده که دانشجویش هم مستحق سرزنش و مجازات نیست چراکه با مشکلات زیادی دست به گریبان بوده که از جمله آنها، عدم حمایت از دانشجویان است و در ادامه اضافه کرده که وظیفه داریم دانشجو را هدایت کنیم نه تخریب.
واکنشی تو در تو که ابتدا به مقصر بودن دانشجو می‌رسد، بعد به بی تقصیر بودن وی و انداختن قصور به گردن نظام آموزش عالی و در نهایت بی آنکه متوجه وزارت علوم یا نهاد‌های نظارتی‌ای مثل مجلس برسد، به ضرورت نصیحت دانشجو می‌رسد و درک وی و پرهیز از شماتت و تخریب او، بی آنکه گزندی متوجه وزارت علوم شود که این تقلب‌های علمی در زیر مجموعه آن‌ها رقم می‌خورد.
رویکردی که ظاهرا دو سویه است، چراکه وزارت علوم هم در خصوص طرح مساله تقلب علمی توسط درازهی و دانشجو و همکارانش واکنشی نشان نداده است. مساله‌ای که ابعاد آن بسیار بزرگ شده و حتی واکنش جهانی به دنبال داشته، اما وزارت علوم ترجیح داده در خصوص آن سکوت کند، درست همان گونه که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره ماجرا سکوت کرده است.
سکوتی فراگیر که نشانه وحدت نظر این نهاد‌ها با یکدیگر در خصوص این مساله است. در خصوص مساله‌ای که اگر فرد درگیر در آن یکی از نمایندگان مجلس و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نبود، چه بسا هم وزارت علوم به آن واکنش نشان می‌داد و هم مجلس. واکنشی که ممکن بود به اخراج استاد و ابطال مدرک دانشجوی دست اندرکار در سرقت علمی هم برسد!  

منبع: تابناک

کلیدواژه: وزارت علوم درازهی تقلب سکوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۴۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند

وزیر علوم گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم. - اخبار سیاسی -

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص جذب نخبگان خارج از کشور که از سوی پروژه کانکت معاونت علمی ریاست جمهوری برای دانشگاه‌های کشور معرفی می‌شوند، گفت: وزارت علوم عضو کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان و معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است و ما پیشنهادات خودمان را از این طریق به آنها می‌دهیم و افرادی را که برای دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند، تایید کرده و در دانشگاه‌ها جذب می‌کنیم.

فکر مهاجرت از دانشگاه‌ها به مدارس کشیده شده است

 

وی با تاکید بر اینکه برای جذب نخبگان پروژه کانکت با معاونت علمی ریاست جمهوری کاملا هماهنگ هستیم افزود: معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان افراد مورد تایید خود را در هیئت جذب مورد بررسی قرار داده و به ما معرفی می‌کنند.

زلفی گل با اعلام این خبر که بنیاد ملی نخبگان سال گذشته برای 200 نفر ردیف بودجه‌ای خاص از سازمان برنامه و بودجه درخواست کرده بود، گفت: طبق آخرین آماری که دارم از این تعداد، 120 نفر در یک مرحله، موافقت سازمان برنامه و بودجه را گرفته و جذب دانشگاه‌های کشور شده‌اند.

به گزارش تسنیم، "پلت‌فرم کانکت" از 5 سال قبل، زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از جذب و همکاری متخصصان و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه‌های پسادکتری، فرصت مطالعاتی، اساتید مدعو و معین، سخنرانی و کارگاه تخصصی، تأسیس شرکت‌های استارت‌آپ، نظام‌وظیفه تخصصی و جذب هیئت علمی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن درباره میدان آرش
  • واکنش ایران به ادعای کویت درباره میدان آرش | به کویت توصیه می‌کنیم ...
  • نشست مدیرکل اتباع خراسان رضوی با نماینده مشهد در مجلس
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • اعتراف جنجالی ذوالنور درباره افزایش سن بازنشستگی /نفهمیدیم به چه چیزی رأی می‌دهیم، حتی بنده!
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • واکنش محمد فاضلی به توییت جنجالی کریمی قدوسی
  • واکنش فاضلی به توییت جنجالی کریمی قدوسی
  • عضو هیئت‌علمی واحد علوم و تحقیقات، نشان ملی قانون را دریافت کرد
  • انتقاد تند از کریمی قدوسی بعد از ادعای جنجالی اش در حوزه نظامی / نه مسئولیت دارد نه عقوبت می شود!