Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا- نائب رئيس انجمن قطعه تخصصي صنايع همگن نيرو محرکه قطعه سازان خودرو کشور گفت: بقا و ادامه حيات بنگاه هاي توليدي در شرايط کنوني اقتصاد در گرو همکاري سازمان امور مالياتي است.

«احمدرضا رعنايي» روز پنجشنبه در کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان مرکزي درحاشيه نهمين نمايشگاه تخصصي خودرو، قطعات يدکي، نيرو محرکه و صنايع وابسته در محل نمايشگاه بين المللي غرب ايران در اراک، افزود: واحدهاي توليدي خواهان کمک به کاهش مشکلات هستند تا بتوانند در وضعيت کنوني با دامنه اسيب کمتري به حيات ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهارداشت: واحدهاي صنعتي و توليدي سرمايه ملي کشور هستند که بايد در حفظ آن ها کوشيد.
نائب رئيس انجمن تخصصي صنايع همگن نيرو محرکه قطعه سازان خودرو کشور گفت: کارگران در واحدهاي توليد به عنوان سرمايه اصلي به شمار مي روند و نياز است که موضوعات و مسايل انان به موقع رسيدگي شود.
رعنايي افزود: بانک ها، سازمان تامين اجتماعي و ماليات از جمله طلبکاران صنايع هستند و شرکت ها بدهکار زماني توان پرداخت بدهي خود را دارند که رونق توليد داشته باشند و با تعطيلي واحدهاي مشکل دار طلب ها وصول نمي شود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري مرکزي نيز در اين نشست گفت: برخي قوانين در شرايط عادي تصويب شده است و با وضعيت کنوني اقتصاد نيازمند تغيير و بازنگري است.
«سعيد فرخي» افزود: رويکرد حمايتي از قوانين براب ه واحد هاي صنعتي و توليدي با توجه به شرايط کنوني اقتصاد کشور ضروري است تا از آسيب به واحدها جلوگيري شود.
وي اظهار داشت: نگاه سختگيرانه قوانين به واحدهاي توليدي و صنعتي سبب مي شود حوزه مولد کشور از رونق دور شود و موانع کسب و کار به وجود آيد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه استانداري مرکزي اضافه کرد: اولويت کشور اکنون بر حفظ توليد و اشتغال است و اين مهم در استان مرکزي با همراهي دستگاه هاي اجرايي مورد توجه قرار گرفته است.
فرخي گفت: برگزاري نشست هاي کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان به کاهش مشکلات فعالان واحدها کمک کرده است.
وي افزود: لازم است از ظرفيت کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد در استان به نحو مطلوب استفاده شود.
همکاري بانک ها نسبت به تملک واحدهاي صنعتي، همراهي تامين اجتماعي نسبت به رفع مشکلات قطعه سازان و کاهش موانع پيش رو واحدهاي توليد در موضوع تبصره ذيل ماده 186 قانون ماليات مستقيم از مصوبات اين نشست بود.
استان مرکزي چهارمين قطب صنعت کشور و دومين قطب صنايع مادر تخصصي کشور است که در تنوع توليدات صنعتي در کشور رتبه نخست را دارد.
6991/6013/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۴۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان