Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@00:16:29 GMT

۸ راهکار مناسب در مقابل قهر کردن زنان

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۱۵۹۴۰

۸ راهکار مناسب در مقابل قهر کردن زنان

قهر کردن برای ساعت‌های طولانی، سکوت در مقابل همسر، نوسانت روحی غیر منطقی و رفتار «منِ بیچاره» طور، همه واکنش‌های طبیعی هستند که اغلب آن را به خام بودن طرف نسبت می‌دهند. با این حال ترش رویی و قهر بخاطر مسائل کوچک، اغلب انتخاب درستی در مواجهه با مسائل نیست و ممکن است رابطه شما را رو به فروپاشی ببرد. چیزی که مهم است این است که در برخورد با قهر زن، ابتدا خود را به جای او بگذارید و او را درک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به او بگویید به شما کمک کند تا ناراحتیش را رفع کنید. در واقع تحمل و انعطاف پذیری است که باعث می‌شود یک ازدواج موفق و پایدار بماند. اگر واقعا از قهر و سکوت همسرتان ناراحت می‌شوید و می‌خواهید چاره‌ای برای آن بیاندیشید، این مقاله را دنبال کنید.     ۸ روش برخورد با قهر زن اگر همسر شما مدام بابت مسائل با شما قهر می‌کند، راه‌هایی وجود دارند که بتوانید با این رفتار وی روبرو شوید و عشق را دوباره به رابطه بازگردانید. ۱. تصمیم درست، بی توجهی یا توجه؟! هنر در این است که بتوانید تصمیم بگیرید چه زمانی برای صحبت درباره مشکلات مناسب است. گاهی اوقات، تنها چیزی که لازم است این است که اجازه دهید زمان به بهبود اوضاع کمک کند. اما شما همچنین باید اطمینان حاصل کنید که با این کناره گیری، همسرتان احساس نکند که از او غفلت کرده‌اید یا دیگر دوستش ندارید. شما باید منتظر زمان مناسب باشید و زمانی که او آماده شنیدن است هرگز این فرصت را از دست ندهید.
۲. به دل نگیرید اغلب هنگام قهر و عصبانیت، طرفین رابطه کلماتی را به زبان می‌آورند که بحث را کاملا منحرف می‌کند. یکی از اشتباهات رایجی که افراد در روابطشان مرتکب می‌شوند این است که با شنیدن این حرف‌ها، آن‌ها را به دل می‌گیرند و از همسر یا پارتنرشان ناراحت می‌شوند. زنان تمایل دارند با بیان مسائل به صورت بزرگنمایی شده آن چیز را مهم نشان دهند. پس دفعه‌ی بعد که همسرتان ناراحت است و می‌گوید دیگر به شما علاقه‌ای ندارد، به یاد داشته باشید که او فقط عصبانی است و لازم است شما عشق بیشتری به او نشان دهید.
۳. کار‌هایی انجام دهید که دوست دارد؛ هر چند کوچک  برای برخورد با قهر زن، لازم نیست او را به یک سفر ببرید یا یک هدیه گران قیمت برایش بخرید. اما مطمئنا می‌توانید با درست کردن یک شام خوشمزه، یا گرفتن فیلم مورد علاقه‌اش او را خوشحال کنید. اگر می‌خواهید همسرتان قهر را کنار بگذارد، کافیست با کار‌های کوچکی که از آن‌ها لذت می‌برد خوشحالش کنید و خیلی زود می‌بینید که لبخند بر لبانش بازگشته است.     ۴. اجازه ندهید همیشه قهر اوضاع را کنترل کند شما نمی‌توانید هر بار در برخورد با قهر زن، تسلیم شوید و اجازه دهید این به یک عادت تبدیل شود. به عنوان یک شریک زندگی دلسوز، به او بگویید که کجا را اشتباه کرده است. برای او بگویید که این برای شما قابل قبول نیست که هربار قهر کند و شما را آزار دهد. اگر شما هربار تسلیم قهر او شوید ممکن است هیچوقت اشتباهاتش را نفهمد و مدام رفتارش را تکرار کند. کلید ارتباط ۵. مسائل را از نگاه او ببینید یک ضرب المثل هست که می‌گوید: «اغلب ما برای آنچه که فکر می‌کنیم در حال مبارزه نیستیم.» برای مثال، او ممکن است که با شما قهر باشد نه برای اینکه فکر می‌کند شما با کسی رابطه دارید بلکه فکر می‌کند او از جذابیت کمتری نسبت به دیگری برخوردار است. شما باید دلایل واقعی مسائل را پیدا کنید و برای درک موضوعات خودتان را جای او بگذارید. دیدگاه‌های او ممکن است الزاما اشتباه نباشند و لازم باشد شما تجدید نظر کنید.
۶. به گذشته رجوع نکنید آوردن بحث‌های گذشته به حال حاضر می‌تواند بسیار مخرب باشد. محکومیت‌هایی مثل «دفعه قبل هم همین کار را کردی»، «اگر تو می‌توانی این کار را بکنی، چرا من نکنم؟» نه تنها عشق زندگی شما را خراب می‌کند بلکه اعتبار شما را نیز از بین می‌برد. به خاطر داشته باشید که در یک رابطه‌ی صمیمی می‌توان بحث‌های گذشته را نادیده گرفت چرا که آن‌ها در مقابل عشق شما ناچیز هستند.     ۷. یک جمله جادویی! "دوستت دارم"  بله، جمله‌ی جادویی همان «دوستت دارم» است، و زمانی که از دهان شما خارج می‌شود به این معناست که همه چیز را ذوب می‌کند؛ حتی اگر همسرتان قهر باشد یا در ابتدا کوچکترین توجهی به شما نکند، اما مطمئنا تاثیرگذار است. اگر نمی‌خواهد که با او حرف بزنید، برای او پیام صوتی بفرستید و بگویید که چقدر دوستش دارید. یا یک پیغام عاشقانه روی میزش بگذارید. پس منتظر نمانید و دست به کار شوید.
۸. اگر برایتان ارزشمند است، هرگز تسلیم نشوید خب، آیا همسرتان را واقعا شریک زندگی خود می‌بینید؟ اگر اینطور باشد، نمی‌توانید با رهاکردن او همه چیز را از دست بدهید. اگر او همسر شماست پس باید خاص‌ترین موجود روی زمین برای شما باشد. او را در آغوش بگیرید و به او بگویید که چقدر برای او ارزش قائل هستید. در برخورد با قهر زن، بهترین کار محبت کردن است.   کلام آخر همسرتان را همانطور که هست بپذیرید و دوست داشته باشید، زیرا اینگونه است که عشق شروع به جوانه زدن می‌کند. اگر او با شما قهر می‌کند، فکر نکنید که او را نمی‌فهمید یا غیر منطقی است، بلکه تنها نحوه‌ی دید او به مسائل متفاوت است و شما به زمان نیاز دارید تا بتوانید دیدگاه او را درک کنید. روابط گاهی پیچیده هستند، اما همیشه صحبت و درک متقابل حلال مشکلات زناشویی است. برای برخورد با قهر زن، اول از همه آرام باشید و او را نیز آرام نگه دارید. اگر لازم است کمی فاصله بگیرید و در فرصت مناسب با او صحبت کنید. همچنین از تجربیات خود در این باره به ما بگویید.   منبع: مجله ستاره 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زندگی زناشویی همسرداری مشاجره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۵۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار هایی برای کنترل اشتها

شاید بزرگترین دلیل شکست افراد در مسیر کاهش وزن اشتهای زیاد باشد. اکثر کسانی که مشکل اضافه وزن دارند به دلیل سبک زندگی اشتباه و همچنین عادات غذا خوردن اشتهای بیشتری نسبت به افراد لاغر دارند و همین عامل بعد از شروع رژیم کاهش وزن می‌تواند مانع بزرگی بر سر راهشان باشد. توصیه می شود رژیم لاغری خود را با یک رژیم آنلاین شروع کنید. خوشبختانه می‌توان با استفاده از چندین راهکار ساده اشتها را کنترل کرد و این مانع بزرگ را از سر راه برداشت. برای آشنایی با راه‌های کنترل اشتها تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

چه عواملی موجب افزایش اشتها می شود؟

برای حل کردن تمامی مشکلات ابتدا باید عوامل به وجود آورنده آن را بررسی کرد، این موضوع برای اشتهای زیاد هم صدق می‌کند. به طور کلی عوامل زیر می‌توانند منجر به افزایش اشتها شوند:

کم خوابی : نداشتن خواب کافی می‌تواند با تغییرات هورمونی منجر به افزایش اشتها و به وجود آوردن عادات غذایی ناسالم شود. احتمالا تا به حال تجربه این را داشته که اگر بعد از نیمه شب بیدار بمانید اشتهای زیادی برای خوردن مواد غذایی خصوصا از انواع ناسالم پیدا می‌کنید. از طرفی اگر به اندازه کافی نخوابید انرژی زیادی برای کارهای روزمره ندارید و برای جبران خستگی به سراغ تنقلات شیرین و دارای قند بالا می‌روید. استرس : یکی از مهم ترین دلایلی که اکثر افراد دارای اضافه وزن یا چاق از آن گلایه می‌کنند داشتن پرخوری عصبی است. پرخوری عصبی حالتی است که فرد در زمان تجربه عصبانیت یا استرس بالا پرخوری می‌کند. اکثر افراد در این شرایط کنترلی بر روی اشتهایشان ندارند و با استفاده از غذا خوردن خود را آرام می‌کنند. افت قند خون : شاید تا به حال تجربه افت قند را داشته اید. اگر مدت زمان زیادی غذا نخورده باشید قند خون شما کاهش می‌یابد و اگر در همان مراحل اولیه به آن پاسخ مناسبی ندهید با افت ناگهانی قند خون مواجه می‌شوید. در صورت افت شدید قند خون اشتها به شدت افزایش پیدا کرده و فرد دیگر کنترلی بر روی غذا خوردن خود ندارد. داروها : برخی از داروها به صورت جانبی می‌توانند باعث افزایش اشتها شوند. برخی از داروهایی که باعث افزایش اشتها می‌شوند شامل موارد زیر هستند:

 داروهای استروئیدی مانند کورتیکو استروئید ، برخی از داروهای ضد افسردگی، میرتازاپین، آنتی هیستامین‌ها، داروهای ضد صرع و ...

غذاهای افزاینده اشتها : برخی از غذاها می‌توانند باعث افزایش بیشتر اشتها شوند. انواع مواد غذایی حاوی قند ساده و یا کربوهیدرات‌های تصفیه شده مثل انواع پیش غذاهای شیرین و شیرینی‌ها. همچنین مواد غذایی یا چاشنی‌هایی که طعم ترش یا شوری دارند نیز می‌توانند باعث افزایش اشتها در افراد شوند.

چه عواملی باعث کاهش اشتها می شود؟

عوامل زیادی وجود دارند که می‌توانند باعث سرکوب و کاهش اشتها شوند؛ عواملی مانند:

نوشیدن آب قبل از غذا : آب یک نوشیدنی کلیدی برای رژیم‌های لاغری به شمار می‌رود. این نوشیدنی که مایه حیات است می‌تواند برای سرکوب اشتهای کاذب بسیار اثر بخش و مفید باشد. نوشیدن آب برای افراد سالم محدودیت خاصی ندارد و حداقل باید به میزان مورد نیاز که حدودا 5/1 الی 2 لیتر در روز است مصرف شود. بهتر است همیشه قبل از شروع به غذا خوردن حداقل یک لیوان آب بنوشید، در این صورت مشاهده می‌کنید که نوشیدن آب چقدر می‌تواند اشتهای شما را کاهش دهد. مصرف پروتئین : پروتئین که یکی از مهم ترین درشت مغذی‌ها در رژیم غذایی است به دلیل طولانی بودن مدت هضم و جذب آن نسبت به دیگر گروه‌های غذایی خاصیت سیر کنندگی بیشتری دارد. بنابراین سعی کنید حتما در وعده‌ها یا میان وعده‌ها از پروتئین استفاده کنید تا به کنترل اشتهای شما در طول روز کمک کند. خوردن غذاهای پرفیبر : فیبرها از آن دسته مواد غذایی هستند که در بدن انسان هضم نمی‌شوند و به همین دلیل می‌توانند حجم دستگاه گوارش را پر کرده و یا سرعت تخلیه معده را کند کنند. به همین دلایل تاثیر بسیار خوبی در کاهش اشتها دارند. نوشیدن برخی از دمنوش ها : برخی از دمنوش‌ها مانند چای سبز یا ماچا به دلیل داشتن ترکیبات فنولی می‌توانند منجر به سرکوب اشتها شوند. می‌توانید با نوشیدن1 الی2 فنجان چای سبز در ابتدای روز اشتهای خود را در طول روز کمی کنترل کنید. داشتن خواب کافی : همانطور که در عوامل افزایش دهنده اشتها توضیح دادیم کم خوابی می‌تواند منجر به افزایش اشتها شود بنابراین منطقی است که داشتن خواب منظم و کافی با تنظیم هورمون‌های گرسنگی به کاهش اشتها کمک می‌کند. برای کاهش اشتها چه غذا هایی بخوریم؟

جالب است بدانید شما می‌توانید با انتخاب هوشمندانه غذاهایی که می‌خورید مدت زمان بیشتری سیر بمانید. در میان غذاهای مختلف تعدادی از مواد غذایی هستند که می‌توانند به کاهش اشتها کمک کنند از این میان می‌توانیم غذاهای پروتئینی مانند انواع گوشت‌ها، تخم مرغ، لبنیات و حبوبات اشاره کنیم. علاوه بر مواد غذایی پر پروتئین منابع سرشار از فیبر مانند سبزیجات (خیار، هویج، کاهو، انواع کلم، انواع کدو و ...) و انواع غلات سبوس دار هم سیر کننده‌های خوبی به شمار می‌روند. بنابراین اگر در بشقاب خود سهم بیشتری را به پروتئین و سبزیجات اختصاص دهید و از چربی‌های سالم مانند روغن زیتون، کنجد، آووکادو یا مغزیجات در کنار آن استفاده کنید می‌توانید با خیال راحت تا ساعت‌ها احساس سیری داشته باشید.

چه خوراکی هایی باعث کاهش اشتها می شود؟

برای اینکه بیشتر با غذاهای کاهنده اشتها آشنا شوید بهتر است با چند مثال آن ها را به شما معرفی کنیم. می‌توانید در رژیم غذایی خود از این ترکیبات ایده بگیرید.

خوراک مرغ و سبزیجات ( مرغ + هویج + کدوی سبز + لوبیا سبز + گوجه ) سالاد لوبیا ( لوبیا + ذرت پخته + سیب زمینی پخته + جعفری + فلفل دلمه‌ای + روغن زیتون ) سالاد تخم مرغ و آووکادو ( تخم مرغ + هویج + فلفل دلمه‌ای + آووکادو ) سالاد کینوا ( کینوا + نخود + فلفل دلمه‌ای + جعفری + پیاز + روغن زیتون ) قرص های کاهش اشتها

انواع مختلفی از داروهای سرکوب کنده اشتها وجود دارند که از طریق مکانیسم‌های متفاوتی می‌توانند باعث کاهش اشتها شوند. برخی از داروها دارای ترکیباتی مانند فنترمین، دی اتیل پروپیبون و یا لیراگلوتاید هستند این داروها با اثر بر روی هورمون‌های کنترل کننده اشتها می‌توانند باعث ایجاد احساس سیری و کاهش اشتها شوند. دسته دیگری از داروها با داشتن ترکیبات گیاهی مانند چای سبز، کافئین، فیبرهای محلول و برخی از ترکیبات گیاهی دیگر با ایجاد احساس سیری می‌توانند تا حدودی به کاهش اشتها کمک کنند. البته در کنار همه این توضیحات بهتر است بدون مشورت و توصیه افراد متخصص از داروهای کاهنده اشتها استفاده نکنید.

عوارض قرص های کاهش اشتها

قرص‌های کاهش دهنده اشتها علاوه بر فوایدی که برای سرکوب اشتها دارند عوارضی نیز به همراه دارند. از جمله عوارضی که ممکن است این داروها داشته باشند می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

عوارض گوارشی مثل حالت تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و درد معده سرگیجه مشکلات خواب اختلالات عصبی رژیم غذایی مناسب برای کاهش اشتها

رژیم های زیادی از جمله رژیم کالری شماری، فستینگ، کتوژنیک، مدیترانه ای، گیاهخواری و... برای لاغری وجود دارند. برای کاهش وزن از هرکدام از این رژیم ها میتوان استفاده کرد اما کارشناسان تغذیه به افرادی که نمی توانند محدودیت های غذایی را تحمل کنند رژیم کالری شماری را توصیه می کنند. برای پیش رفتن با رژیم کالری شماری کافی است از یک اپلیکیشن کالری شمار استفاده کنید.

یک رژیم غذایی اصولی حتی با کالری کمتر می‌تواند باعث احساس سیری شود و به این صورت شما بدون رنج بردن از گرسنگی می‌توانید وزن خود را کاهش دهید. از اصول اولیه رژیم مناسب برای کاهش اشتها مصرف منظم و مداوم میان وعده‌ها است. میوه‌ها و سبزیجات تازه، لبنیات کم چربی و مغزیجات گزینه‌های مناسبی برای میان وعده به شمار می‌روند. اصل دوم برای جلوگیری از گرسنگی در رژیم نوشیدن حداقل یک لیوان آب قبل از هر وعده غذایی  است. در کنار همه این موارد سعی کنید ساعت وعده‌ها و میان وعده‌های خود را با فاصله حداقل 2 ساعته تنظیم کنید و همانطور که پیش تر هم توصیه کردیم سهم پروتئین و سبزیجات بشقاب خود را به مقدار بیشتری در نظر بگیرید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استفاده از راهکار‌های اصولی و فنی به جای قطع اینترنت در زمان کنکور
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد
  • راهکار فرانسه برای کمبود پلیس در المپیک پاریس
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • ۸ راهکار طلایی برای کاهش قند خون
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
  • (ویدئو) راهکار‌های ساده برای افزایش احتمال باروری
  • راهکارهای ساده برای افزایش احتمال باروری (فیلم)