Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-19@15:11:04 GMT

شرکت تولیدکننده "اسنک پف کرده حیوانی" را معرفی کنید

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۱۷۷۸۶

اواخر آذر ماه امسال، سخنگوی سازمان غذا و دارو از تخلف دو برند معروف تولیدکننده اسنک پف کرده در استفاده از ذرت دامی در تولید محصولات‌شان خبر داد و اوایل دی ماه نیز اعلام کرد که پرونده تخلف این دو برند به دستگاه قضایی ارجاع داده شده است.

پس از محرز شدن این موضوع بخشی از خط تولید کارخانه‌ای که در البرز اقدام به این کار کرده بود، تعطیل شد تا تصمیمات بعدی در مورد آن اتخاذ شود، اما روز گذشته ستاد تسهیل و رفع تولید البرز با توجه به بیکار شدن هزار و ۲۵۰ کارگر در این کارخانه تصمیم گرفت با نظارت سازمان‌های استاندارد و غذا و دارو و صنعت، معدن و تجارت، ضمن راه‌اندازی مجدد بخش تعطیل شده این کارخانه، زمینه اشتغال کارگران بیکار شده را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این باره علی شریعتی - عضو اتاق بازرگانی تهران - در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به لزوم اطلاع‌رسانی شفاف درباره اینگونه تخلفات در راستای جلوگیری از آسیب به سایر تولیدکنندگان، اظهار کرد: سال گذشته نیز انتشار اخباری مبنی بر استفاده از روغن پالم در لبنیات باعث حذف ماست از سفره‌های مردم شد، در حالیکه این شرایط باعث آسیب به سایر تولیدکنندگان و کارگران می‌شود و نتیجه‌ آن تنها ضربه به صنعت است.

وی با اشاره به اینکه طبق گفته سازمان غذا و دارو قرار بود تا پانزدهم دی ماه اسامی کارخانه‌های متخلف در تولید اسنک پف کرده حیوانی اعلام شود، گفت: اکنون ۱۰ روز از موعد مقرر گذشته اما این اسامی هنوز منتشر نشده؛ این درحالی است که اطلاع رسانی شفاف درباره نام، روند برخورد با کارخانه‌های متخلف و بازگشایی مجدد زیر نظر مسئولان ذیربط؛ می‌تواند از بروز مشکلات بعدی برای واحدهای تولیدی دیگر جلوگیری کند.

شریعتی همچنین خاطرنشان کرد که مسئولیت تخلف صورت گرفته در واحدهای تولیدی بر عهده کارفرما، مسئول فنی یا کسی است که امرکننده خرید ذرت دامی به جای ذرت انسانی به عنوان ماده اولیه تولید اسنک پف کرده، بوده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه این تخلف جنبه بهداشتی و جنبه اقتصادی دارد، اظهار کرد: تولید اسنک پف کرده با استفاده از ذرت دامی یکی از معلول‌های سیاست غلط ارزی است، چرا که برای واردات نهاده‌های دامی ارز دولتی اختصاص داده شده و استفاده از آن بسیار ارزان‌تر تمام می‌شود.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند تولید ادویه ها در کارخانه (فیلم)



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چگونه میلیون ها دونات در کارخانه تولید می شود؟ (فیلم) تولید میلیون ها همبرگر در کارخانه مک دونالد آمریکا (فیلم) تولید یک کاپشن گران قیمت با پوست تمساح توسط استاد کره‌ای (فیلم)

دیگر خبرها

  • تأمین کننده ها و توزیع کننده های ورق گالوانیزه در ایران
  • شتاب ابرقدرت‌های میکروالکترونیک در ساخت ریزتراشه‌های ۲ نانومتر
  • تولید به صادرات گره بخورد/ نادرست بودن قطع برق چاه‌ها
  • نسخه قدرتمندتر ربات انسان‌نمای «اطلس» معرفی شد
  • فرآیند تولید ادویه ها در کارخانه (فیلم)
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • تاریخچه شرکت موتورسیکلت سازی یاماها؛ از تولید آلات موسیقی تا ویلچر و اسکوتر
  • اضافه کردن کرایه تاکسی‌فعلا تخلف است ؛ متخلفان را معرفی کنید !
  • مظلومترین حلقه زنجیره ریلی تولیدکننده واگن است