Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو اتاق بازرگانی تهران خواستار معرفی شرکت تولیدکننده اسنک پف کرده با استفاده از ذرت دامی، شد.

اواخر آذر ماه امسال، سخنگوی سازمان غذا و دارو از تخلف دو برند معروف تولیدکننده اسنک پف کرده در استفاده از ذرت دامی در تولید محصولات‌شان خبر داد و اوایل دی ماه نیز اعلام کرد که پرونده تخلف این دو برند به دستگاه قضایی ارجاع داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از محرز شدن این موضوع بخشی از خط تولید کارخانه‌ای که در البرز اقدام به این کار کرده بود، تعطیل شد تا تصمیمات بعدی در مورد آن اتخاذ شود، اما روز گذشته ستاد تسهیل و رفع تولید البرز با توجه به بیکار شدن هزار و ۲۵۰ کارگر در این کارخانه تصمیم گرفت با نظارت سازمان‌های استاندارد و غذا و دارو و صنعت، معدن و تجارت، ضمن راه‌اندازی مجدد بخش تعطیل شده این کارخانه، زمینه اشتغال کارگران بیکار شده را فراهم کند.

در این باره علی شریعتی - عضو اتاق بازرگانی تهران - در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به لزوم اطلاع‌رسانی شفاف درباره اینگونه تخلفات در راستای جلوگیری از آسیب به سایر تولیدکنندگان، اظهار کرد: سال گذشته نیز انتشار اخباری مبنی بر استفاده از روغن پالم در لبنیات باعث حذف ماست از سفره‌های مردم شد، در حالیکه این شرایط باعث آسیب به سایر تولیدکنندگان و کارگران می‌شود و نتیجه‌ آن تنها ضربه به صنعت است.

وی با اشاره به اینکه طبق گفته سازمان غذا و دارو قرار بود تا پانزدهم دی ماه اسامی کارخانه‌های متخلف در تولید اسنک پف کرده حیوانی اعلام شود، گفت: اکنون ۱۰ روز از موعد مقرر گذشته اما این اسامی هنوز منتشر نشده؛ این درحالی است که اطلاع رسانی شفاف درباره نام، روند برخورد با کارخانه‌های متخلف و بازگشایی مجدد زیر نظر مسئولان ذیربط؛ می‌تواند از بروز مشکلات بعدی برای واحدهای تولیدی دیگر جلوگیری کند.

شریعتی همچنین خاطرنشان کرد که مسئولیت تخلف صورت گرفته در واحدهای تولیدی بر عهده کارفرما، مسئول فنی یا کسی است که امرکننده خرید ذرت دامی به جای ذرت انسانی به عنوان ماده اولیه تولید اسنک پف کرده، بوده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه این تخلف جنبه بهداشتی و جنبه اقتصادی دارد، اظهار کرد: تولید اسنک پف کرده با استفاده از ذرت دامی یکی از معلول‌های سیاست غلط ارزی است، چرا که برای واردات نهاده‌های دامی ارز دولتی اختصاص داده شده و استفاده از آن بسیار ارزان‌تر تمام می‌شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پفک ذرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۸۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۵ کارگاه تولیدی در شهرستان نیر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، علیرضا حسینی در بازدید از کارگاه‌های تولیدی فعال شهرستان نیر به ضرورت تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره کرد و گفت: کارگاه‌های غیرفعال شهرستان هم در حال فعال شدن هستند و امسال تلاش خواهیم کرد در راستای تحقق شعار سال، وارد چرخه تولید شوند.
وی به تلاش‌ها برای جلوگیری از خام فروشی در معادن نیز اشاره کرد وافزود: از ۲۶ معدن موجود در این شهرستان ۱۵ معدن فعال است و در سال گذشته ۲ معدن تولید گچ و اسفنج آهنی هم به آنها اضافه شد و این معادن باید از خام فروشی خارج شده و کارخانه‌های فرآوری و جانبی خود را دایر کنند.
فرماندار نیر گفت: ۶۰ درصد شن و ماسه استان اردبیل از معادن شن و ماسه شهرستان نیر استحصال می‌شود و در راستای ایجاد اشتفال با استفاده از این ظرفیت موجود، افزایش تولیدات کارگاه‌ها و کارخانه‌ها با ارائه تسهیلات و تقویت آورده‌های شخصی را در دستور کار قرار داده ایم.

دیگر خبرها

  • (ویدیو) در کارخانه‌های تولید گوشت شتر چه می‌گذرد؟
  • آمریکا نام کارخانه‌های چینی مرتبط با ممنوعیت فناوری‌های جدید تراشه را اعلام می‌کند
  • صفر تا صد تولید سوسیس خون در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • کیا سید؛ از طراحی تا ساخت در کارخانه اسلواکی (فیلم)
  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • افزایش تولید در صنعت فولاد کشور
  • مشارکت زنان روستایی در تولید کشور با سهم ۱۲ درصدی
  • انجام بیش از ۵ هزار بازدید بهداشتی در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی
  • آماده شدن آیین نامه تولید بدون کارخانه
  • فعالیت ۴۵ کارگاه تولیدی در شهرستان نیر