Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@03:52:17 GMT

دود جنجال تازه کی روش به چشم تیم ملی می رود

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۱۸۵۷۴

دود جنجال تازه کی روش به چشم تیم ملی می رود

دوبی- ایرنا- سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در کوران جام ملت های آسیا 2019 جنجال تازه ای را به جبهه گیری علیه وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال راه انداخت که شاید دودش به چشم یوزهای ایرانی برود.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، کارلوس کی روش روز گذشته (پنجشنبه) در حاشیه تمرین تیم ملی به وزیر ورزش و جوانان و رئیس فدراسیون فوتبال ایران تاخت و مدعی شد چون این وزارت خانه او را نمی خواست، فدراسیون فوتبال با وی تا پایان جام ملت ها قرار داد بست تا او هم مجبور شود ادامه حرفه مربیگری خود را در کشوری دیگر پیگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرد پرتغالی تیم ملی تاکید کرد که «مهدی تاج» رئیس فدراسیون فوتبال این نکته مهم و کلیدی را از او پنهان کرده است و اگر زودتر از عدم تمایل «مسعود سلطانی فر» وزیر ورزش و جوانان برای ادامه حضورش در تیم ملی با خبر می شد،‌ یک لحظه هم در ایران نمی ماند.
کی روش در حالی علیه مسئولان ورزش کشور موضع گرفت که تیم ملی پس از صعود به مرحله حذفی جام ملت های آسیا برای کسب موفقیت در این رقابت ها و پایان دادن به حسرت 43 سال قهرمان نشدن، نیاز به آرامش دارد. اما گویی او از حضورش روی نیمکت تیم ملی فوتبال کلمبیا پس از این رقابت ها به اطمینان رسیده و گمانه زنی های زیادی هم که در این خصوص شنیده می شود، واقعیت دارد تا حالا وی دور از ایران و با خیال راحت علیه مسئولان کشور لب به سخن باز کند.
جالب اینجاست که بر خلاف ادعای کی روش که مدعی است مسوولان ورزش کشور هیچ حمایتی از او و تیمش نداشته اند، در این دوره از رقابت ها برای کسب بهترین نتیجه تیم ملی و همچنین از بین بردن بهانه های کی روش، تمام امکانات لازم برای او و تیم ملی مهیا شد.
انجام بازی های تدارکاتی و حضور تیم ملی در کمپ تمرینی «اسپایر» دوحه که یکی از بهترین کمپ های رشته فوتبال در کشور قطر است از جمله این تدارکات پیش از حضور در امارات بود. همچنین پرداخت پاداش به موقع بازیکنان پس از پیروزی های مرحله گروهی جام ملت ها را باید به این مهم افزود. البته فدراسیون نیز برای انجام دیدارهای دوستانه با دیگر کشورهای که سرمربی تیم ملی موافق انجام بازی با آنها بود نیز گفت و گو کرد که به دلیل شرایط خاص تحریم ها این مهم به سرانجام نرسید.
با این حال کی روش که پول قرارداد خود را دریافت می کند و برای هر پیروزی نیز پاداشی جداگانه به حسابش واریز می شود، همچنان از زمین و زمان ناراضی است و از هر فرصتی برای شروع جدالی تازه استفاده می کند. این اتفاق پس از بازی نخست تیم ملی مقابل یمن نیز رخ داد و او علیه سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس موضع سختی گرفت تا در آستانه مسابقات، درگیری لفظی خود را با برانکو ایوانکوویچ به نوعی از سر بگیرد.
ولی او آنقدر این شیوه را تکرار کرده که شاید حامیان وی نیز دیگر از این نوع رفتارش خسته اند. از طرفی در هفدهمین دوره جام ملت های آسیا که از 24 سرمربی حاضر در مسابقات 20 سرمربی غیر بومی هستند،‌ کی روش تنها مربی است که از 8 سال گذشته سکان دار یک تیم بوده است و این خود نشان از حمایت طولانی مدت مسئولان ورزش کشور از او و برنامه هایش دارد.
با این حال او در جریان مسابقات و بدون هیچ دلیلی فقط در پاسخ به سوال خبرنگاران که خواستار شفاف سازی حواشی مربوط به پیوستنش به تیم ملی فوتبال کلمبیا شدند،‌ توپ را به زمین وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال انداخت و آنها را دلیل این تصمیم عنوان کند. طبق قوانین فدراسیون جهانی فوتبال همه مربیان از شش ماه مانده به پایان قرارداد خود می توانند با دیگر تیم ها وارد مذاکره شوند و کی روش نیز از این قانون به بهترین شکلی استفاده می کند.
باید در نظر داشت شایعه پیوستن سرمربی تیم ملی به تیمی دیگر در کوران جام ملت ها در سال 2011 میلادی که «افشین قطبی» سرمربی ایران بود نیز اتفاق افتاد. در آن زمان شایعه شد که قرار است قطبی پس از این مسابقات به تیم «شیمیزو اس پالس» در لیگ حرفه ای ژاپن بپیوندد. این موضوع در روحیه تیمی بازیکنان اثر مخربی گذاشت تا تیمی که با اقتدار و امتیاز کامل از مرحله گروهی صعود کرده بود در مرحله یک چهارم نهایی در مصاف با کره جنوبی شکست خورده و با جام ملت ها وداع کند.
قطبی نیز پس از این شکست، ایران را ترک کرد و به لیگ ژاپن پیوست.
با توجه به آغاز مرحله حذفی جام ملت های آسیا و برای جلوگیری از هرگونه حاشیه و همچنین تضعیف روحیه ملی پوشان، بهتر است کادر فنی تیم ملی از اظهارات این گونه پرهیز کنند تا حسرت 43 ساله قهرمانی در این تورنمنت پایان یابد.
همزمان مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال نیز با صدور بیانیه ای تاکید کرد که کادرفنی تیم ملی موظف هستند تنها درباره مسائل فنی صحبت کنند و باید از هرگونه اظهارنظر حاشیه ای خودداری کنند.
هفدهمین دوره جام ملت های آسیا از 15 بهمن ماه به میزبانی کشور امارات متحده عربی آغاز شده است و یوزهای ایرانی پس از کسب صدرنشینی گروه چهارم باید روز یکشنبه در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف عمان بروند.
ورزشی*9029* 2052**9129

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش جام ملت هاي 2019 كي روش فدراسيون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۸۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوتبال تاجیکستان ۵ ستاره می‌شود؟ + جدول

موفقیت نمایندگان فوتبال تاجیکستان بیشتر از اینکه شگفتی باشد، نتیجه زحمات و سرمایه‌گذاری فدراسیون فوتبال این کشور است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، شانس و اقبال شاید بعضی وقت‌ها در خانه‌ای را بکوبد، اما موفقیت ادامه‌دار نیاز به برنامه‌ریزی دارد، به ویژه در ورزش‌های گروهی. دیروز (سه‌شنبه) وقتی تیم ملی فوتسال ژاپن در چارچوب جام ملت‌های آسیا، مقابل تاجیکستان قرار گرفت، مدافعان عنوان قهرمانی اگرچه روی کاغذ شانس بیشتری داشتند، اما با تساوی مقابل تیم پارسی زبان با جام وداع کردند. پیش از این تاجیک‌ها موفق شده بودند تا مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های فوتبال آسیا برسند، اتفاقی تاریخی در فوتبال این کشور.

تاجیکستانی‌ها در حوزه فوتبال پایه هم حسابی مشغول تلاش هستند. پیشرفت فوتبال در این کشور به دو بخش رونما و زیربنا تقسیم شده است. در بخش رونما عملکردشان در مسابقات است. آنها در سال‌های 2016، 2018 و 2020 به مسابقات قهرمانی جوانان آسیا رسیدند و حتی موفق به صعود از مرحله گروهی هم شدند. تاجیک‌ها در سال 2018 با نایب قهرمانی جوانان آسیا توانستند به مسابقات جام جهانی این رده سنی صعود کنند. وقتی در آن مسابقات جوانان تاجیکستان از سد کامرون عبور کردند، نشان دادند چقدر در مسیر پیشرفت قرار دارند.

اما در بخش زیربنایی اتکای آنها به پروژه‌های توسعه‌ای فیفا و تأمین بودجه از طریق همین نهاد است. آکادمی فوتبال این کشور از ژوئن 2016 شروع به کار کرد و تمرکزش روی آموزش و رشد بازیکنان بااستعداد اما کم سن و سال از تمام مناطق کشور مذکور است. در حال حاضر سه گروه سنی زیر 15، 16 و 17 سال در آکادمی فوتبال تاجیکستان زندگی و تمرین می‌کنند و 70 بازیکن استعدادیابی شده در این آکادمی حضور دارند. فدراسیون فوتبال در کنار وضعیت ورزشی استعدادهایش،  پیگیر مسائل تحصیلی آنها هم هست. به همین در لیست 40 نفره کارمند آکادمی مذکور معلم و آموزگار هم وجود دارد. نباید فراموش کرد که آنها از طریق بودجه فیفا، در سال‌های اخیر لیگ‌ رده‌های سنی زیر 15 و 17 سال خود را به‌صورت مسابقات رفت و برگشتی راه‌اندازی کردند.

این در حالی است که پیش از آن کوهستانی بودن کشور مذکور و محدودیت بودجه‌ای این امکان را از جوانان تاجیکستانی دریغ کرده بود. فیفا با تأمین هزینه‌های تیم داوری و رفت و آمد مدارس و تیم‌های پایه سعی بر حل مشکل داشته است. تیم‌های برتر بخش فوتبال پایه، در ورزشگاه ملی تاجیکستان و در حضور تماشاگران زیاد که متشکل از خانواده آنهاست، جوایز خود را دریافت می‌کنند تا از نظر روحی و روانی بازیکنان موفق مورد حمایت قرار بگیرند. در سال 2018، طبق آمار 33 هزار بازیکن جوان (دختر و پسر) زیر نظر فدراسیون در مسابقات پایه‌ها شرکت کردند.

برنامه توسعه باشگاه‌های تاجیکستانی
برنامه توسعه‌ای فیفا در سطح باشگاه‌های حرفه‌ای تاجیکستان، به تأمین هزینه بازسازی رختکن، چارچوب دروازه، پوشاک تیم‌ها، تهیه اتوبوس و کمک به برگزاری کمپ‌های آموزشی اختصاص یافته است. با این دست فرمان و سرمایه‌گذاری که در سطح پایه و حرفه‌ای فوتبال تاجیک‌ها انجام شده است، در آینده بعید نیست که به پیشرفت‌هایی قابل توجه هم برسند.

فدراسیون فوتبال تاجیکستان طبق برنامه‌ریزی 10 ساله‌ای که انجام داده است قصد دارد فوتبال را به ورزش اول این کشور تبدیل کند. یکی از مهمترین اهداف این برنامه توسعه‌ای تاجیک‌ها که با عنوان پروژه آرزو از آن یاد می‌شود، کسب مجوز صعود به جام جهانی 2026 است.  آنها در حال حاضر مشغول اجرای شش پروژه توسعه‌ای با بودجه ارائه شده از سوی فیفا هستند. بعد از اجرای دقیق پروژه‌های انجام شده بعید نیست که فدراسیون تاجیکستان جزو برترین فدراسیون‌های آسیا رده‌بندی و پنج ستاره تلقی شود.

حالا بعد از بیان تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری فدراسیون فوتبال تاجیکستان در پایان، نتایج نمایندگان این کشور در رقابت‌های مختلف آسیایی را مرور می‌کنیم:

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدون حواله هم قهرمان می‌شویم!
  • ایراد تازه کنفدراسیون فوتبال آسیا از استقلال و پرسپولیس
  •  شمس‌آذر قزوین به جریمه نقدی محکوم شد
  • محرومیت و جریمه نقدی مربی مس رفسنجان
  • فوتبال تاجیکستان ۵ ستاره می‌شود؟ + جدول
  • جنجال در فوتبال آفریقا به خاطر طراحی یک پیراهن! + عکس
  • احضار مدیر سپاهان به کمیته اخلاق
  • سرپرست سپاهان به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شد
  • بائو: نساجی آزمایشگاه مربیان تازه به دوران رسیده شده است/ بیشتر هوچی‌گری در بازی‌های لیگ دیده‌ایم
  • سر جیم رتکلیف: می‌دانستم هواداران منچستریونایتد صبور نیستند