Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، علی محرمی  با تبریک فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به ضرورت تبیین و معرفی خدمات انقلاب در حوزه های مختلف بویژه فرهنگ و هنر اشاره و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ماهیت ، بنیان و اساس انقلاب اسلامی ایران فرهنگی است، دستاوردهای انقلاب اسلامی نیز در حوزه آماده سازی زیر ساخت ها و فضاهای فرهنگی و هنری و هم در حوزه فعالیتهای فرهنگی و هنری افتخار آفرین و غیر قابل انکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از نظر تامین و آماده سازی زیرساختی و فضاهای فرهنگی و هنری، در طول چهل سال استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، در اکثر شهرستان های استان مجتمع های فرهنگی هنری ، کتابخانه های عمومی، سینما و نگارخانه و سایر فضاهای مورد نیاز در این حوزه احداث و مورد بهره برداری قرار گرفته است .

محرمی گفت: در حوزه فعالیت های فرهنگی و هنری نیز حجم عظیمی از فعالیت های فرهنگی هنری در طول چهل سال گذشته انجام گرفته است که برای همگان مشهود و عیان است.

وی، به ضرورت تبیین این دستاوردها با زبان گویای هنر اشاره و خاطر نشان ساخت: دستاوردهای و پیشرفت های حوزه های مختلف بایستی به همه مردم بویژه نسل سوم و چهارم انقلاب اسلامی معرفی شود و در این راستا زبان هنر در معرفی هرچه بهتر و همچنین ماندگاری آنها نقشی اساسی و بی بدیل دارد.

معاون هنری و سینمایی در ادامه سخنان خود به موضوعات برگزاری پنجمین جشنواره استانی هنرهای تجمسی اشاره و تصریح کرد: ایثار و شهادت ، نماز و نیایش ، حجاب و عفاف که محور و موضوع برگزاری این جشنواره است از موضوعات اصلی و اساسی امروز ماست وتبیین و ترویج این موضوعات جزو وظایف و تکالیف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است و هنرمندان نیز بایستی همچون همیشه در این راستا ایفای نقش نمایند.

 پنجمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی شهرستان عجب شیر در رشته های نقاشی و خوشنویسی برگزار شد و نزدیک به٢٠٠ اثر به دبیرخانه جشنواره از ٦٠ هنرمند شهرستان های آذربایجان شرقی ارسال شده بود که از سوی داوران ارزیابی و نفرات برتر انتخاب شدند.

این جشنواره با موضوع اقتصاد مقاومتی، فرهنگ ایرانی و اسلامی، فرهنگ ایثار و شهادت، حجاب و عفاف، نماز و نیایش و مناطق گردشگری عجب شیر به صورت استانی برگزار شد.

در بخش جانبی نیز نمایشگاهی با محوریت هنرهای سنتی شامل از قلم زنی، حکاکی، نقاشی روی سفال و مینا کاری دایر بود.

براساس رای داوران این جشنواره، در رشته نقاشی فرزانه دیباجی از عجب شیر، ندا اشرف زاده و سولماز موسویان‌پور هر دو از بناب اول تا سوم شدند و صفا قوامی و لیلا رشیدی و احمد نیک منظر هر سه از تبریز، فریده امیر نقوی از مراغه، سمیه رشیدی، مریم موسوی و نازیلا خلیلوند هر سه از بناب و جلال الدین پیرانی از تبریز و مهتاب جنتی به عنوان نفرات قابل تقدیر انتخاب شدند.

در رشته خوشنویسی خط نستعلیق نیز علی طوفانی و شهریار روزی طلب هر دو از مراغه نفر اول و دوم و حسین ولی زاده از عجب شیر به عنوان نفر سوم شناخته شدند.

در رشته خوشنویسی خط شکسته نستعلیق نیز امیر دانش مراغی و علیرضا بخشی هر دو از مراغه، مریم صلاحی و مریم مزاجی هر دو از بناب و امیر لطفی از عجب شیر به ترتیب به عنوان نفرات اول تا پنجم انتخاب شدند.

در بخش جنبی و در رشته صنایع دستی، الهه عابدی، رویا مظفری، معصومه سعیدی، معصومه ساجدی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود

به گزار گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بنا بر اعلام روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و به نقل از قاسم زائری رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیر جشنواره بین‌المللی شانزدهم پژوهش فرهنگی، هفدهمین دوره  آیین‌ اختتامیه جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی در سال ۱۴۰۳ همزمان با هفته پژوهش برگزار می‌شود.

جهت‌گیری اصلی این جشنواره، اهتمام به پژوهش علمی سیاست‌گذارانه و حل مسئله‌محور و متعهد بر بنیان‌های نظم فرهنگی و اجتماعی جامعه ایران است. به گفته دکتر قاسم زائری رئیس پژوهشگاه و دبیر جشنواره شانزدهم، مسیر سیاست‌گذاری معقول جز از مجرای پژوهش علمی و مسئله‌مند و جهت‌دار نمی‌گذرد و حکمرانی نوین فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران، جبراً راهی جز اتکا به پژوهش فرهنگی ندارد.

همچنین با توجه به تأکید دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه جشنواره شانزدهم، امروز حوزه سیاست‌گذاری نیازمند کمک همه اصحاب علم و دانش و فرهنگ و هنر است و پژوهش‌ها باید بتوانند خلأ مهمی را در حوزه ادبیات نظری، تصمیم‌گیری‌ و سیاستگذاری‌های مهم پر کنند.

در همین راستا پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در نظر دارد دوره هفدهم این جشنواره را همزمان با هفته پژوهش ۱۴۰۳ برگزار کند.

گفتنی است آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی ۳۰ دی ۱۴۰۲ با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با معرفی برگزیدگان داخلی و بین‌المللی در محورهای پنج گانه فرهنگ، هنر، رسانه و ارتباطات، پژوهش‌های دینی و اسلامی، و فناوری‌های جدید و آینده‌پژوهی فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد.

در این دوره، ضمن تقدیر از پژوهشگران برتر در بخش‌های زن، جوان و استان، و معرفی پیشکسوت پژوهش فرهنگی، برای اولین بار جایزه ویژه زنده‌یاد دکتر عماد افروغ با موضوع نقد و سیاستگذاری فرهنگی به پژوهشگر برگزیده این حوزه اهدا شد.

همچنین پژوهشگران برگزیده دوره شانزدهم به بنیاد ملی نخبگان معرفی شدند تا علاوه‌بر عضویت در آن، از حمایت‌های مادی و معنوی آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد
  • مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان سکاندار کمیته آثار هنری در کنگره ملی شهدا شد
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود