Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید شکوفا رئیس مرکز تحقیقات فضایی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به این که این مرکز در دو حوزه کاربردهای مخابراتی و سنجش از دور فعالیت می‌کند، اظهار کرد: در حوزه سنجش از دور ما اولویت خود را روی بخش کشاورزی گذاشتیم. طی چند ساله گذشته بیشتر بحث ما تعیین سطح زیرکشت محصولات استراتژی کشور مثل گندم، برنج و کلزا و نظایر آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر روی بحث تعیین پارامترهای گیاهان و تشخیص بیماری فعالیت می‌کنیم. بنابراین در این مدت الگوریتم‌هایی برای پیش بینی‌ها و پارامترهای آن در مراجع علمی مطرح و تایید شده است.

وی با تاکید براین‌که مرکز تحقیقات فضایی به عنوان نهاد پژوهشی به مسئله برآورد زیرکشت غیرمجاز برنج ورود پیدا کرده است، گفت: با توجه به مطالعات صورت گرفته، متوجه شدیم که در استان‌هایی که با موضوع کم آبی مواجه هستند در مقیاس وسیع و خیلی فراتر از انتظار محصولی بنام برنج کشت می‌شود. در همین راستا گزارش‌های تهیه شده به هیات دولت ارائه شده است تا بتواند با مجموعه‌های مرتبط تصمیم‌گیری‌های صحیحی دست پیدا کنند.

از طرف دیگر ماحصل این نتایج را در سامانه‌ای گردآوری کردیم و آن را در اختیار مدیران مربوطه قرار خواهیم داد تا این وضعیت را به صورت آنلاین بررسی کنند.

همچنین با نهادهای مختلف در حوزه‌های پیش‌بینی آلودگی هوا، استخراج کانی‌ها و فلزات گرانبها به کمک تصاویر ماهواره ای همکاری می‌کنیم.

عضو هیات علمی پژوهشکده فضایی ایران تصریح کرد: ما به کمک فناوری جدید و تصاویر ماهو‌اره‌ای داده‌های مورد نظر را که در زندگی مردم تاثیر گذار است، رصد می‌کنیم.

وی با بیان این‌که دامنه‌ فعالیت‌های ما در بخش‌های مختلف گسترده است، افزود: ما در بحث وضعیت منابع آبی و بحث آمایش سرزمین و پایش آلودگی هوا به صورت جدی ورود پیدا کردیم و این پروژه‌ها را به صورت ویژه و گسترده تا پایان سال ادامه خواهیم داد تا جایی‌که به‌زودی داده‌های آن منتشر خواهد شد.

شکوفا با بیان اینکه در سال‌های اخیر حرکت‌های ویژه‌ای برای کاربردی کردن فناوری‌های فضایی صورت گرفته است، ادامه داد: با توجه به مخاطرات کشور در زمینه آب، انرژی و امنیت غذایی ما در این حوزه‌ها متمرکز شده‌ایم.

وی، پایش سطح غیرمجاز برنج در کشور را از جمله مطالعات کلیدی این مرکز نام برد و اظهار کرد: این مطالعات نتایج قابل‌توجهی از کشت غیر مجاز کشور را در نواحی که با کمبود آب مواجه است، نشان داد که نتایج آن از سوی وزیر ارتباطات به هیات دولت ارائه شد.

همچنین شکوفا، پایش، وضعیت آب، حق‌آبه و وضعیت آب‌های رو سطحی و زیر زمینی را از دیگر مطالعات این مرکز تحقیقات دانست.

انتهای پیام/

169 / 279 کشت برنج مرکز تحقیقات فضایی گیاهان آمایش سرزمین دانشگاه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کشت برنج گیاهان آمایش سرزمین دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیماَ، مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن‌های پلی ساکاریدی و ایمپلنت‌های ارتوپدی(کاشتینه) با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، یکی از این شرکت‌ها که سال ۱۳۹۸ با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد.

فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری  است.

در مرکز تحقیقات این شرکت که سه شنبه بهره برداری شد، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در حمایت از شرکت های نوپا حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

دیگر خبرها

  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • آغاز همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» در قم
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • ضرورت مصرف بهینه و جلوگیری از هدر رفت منابع آب موجود شفت
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • پژوهشگاه هوافضا؛ گامی در جهت تحقق اهداف فضایی کشور
  • از طرح‌های کاربردی در حوزه حکمرانی فرهنگی حمایت می‌شود
  • سخنرانی علمی «فناوری اطلاعات و امر دینی» برگزار می‌شود
  • لزوم استفاده بهینه از ظرفیت سالن اجلاس در اصفهان