Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@08:12:39 GMT

پای وزارت دفاع آمریکا در امنیت سایبری می‌لنگد

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۰۲۶۹

پای وزارت دفاع آمریکا در امنیت سایبری می‌لنگد

به نظر می‌رسد که خطرات و ریسک‌های امنیتی زیادی پنتاگون را تهدید می‌کند و مقامات این سازمان نیز به توصیه‌های متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری توجهی نشان نمی‌دهند.

به گزارش ایسنا، این روزها که امنیت سایبری و بحث حفاظت از اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران و همچنین حفظ داده‌های محرمانه سازمان‌های دولتی و غیردولتی کشورهای مختلف از اهمیت خاص و بسزایی برخوردار شده است، بسیاری از کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری در این خصوص به بخش حفاظت از اطلاعات و داده‌های سازمانی توصیه‌های امنیتی فراوانی را کرده‌اند تا زیرساخت‌های پنتاگون را از حملات سایبری و نفوذ هکرها و مجرمان سایبری به اطلاعات محرمانه خود محافظت کرده و مدیران و مقامات بلندپایه مربوطه را مجاب کنند تا اقدامات و اصلاحات موردنیاز برای این مساله را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حالا بر اساس تازه‌ترین گزارش‌های سالانه مرکز بازرسی کل وزارت دفاع ایالات متحده امریکا که در تاریخ ۹ ژانویه ۲۰۱۹ میلادی منتشر شده است، می‌توان دریافت که پنتاگون همچنان در تامین امنیت سایبری خود ناتوان است و هنوز توانایی کاهش خطرات و ریسک‌های حملات سایبری و مقاوم‌سازی زیرساخت‌های خود برای محافظت از اطلاعات فوق سری و محرمانه خود را نداشته و هنوز ۲۶۶ مورد از توصیه و دستاورهای امنیتی صادر شده از سال ۲۰۰۸ میلادی تاکنون را ناتمام باقی گذاشته است.

بر اساس گزارش وب سایت BleepingComputer، این توصیه‌ها شامل موارد و دستوراتی می‌شود که پس از صدور و ابلاغ، مدیران وزارت دفاع این کشور موافقت کرده‌اند که مشکلات و آسیب‌پذیری‌های مربوطه را حل و برطرف کنند، اما هنوز اقدامات عملی برای حل آن صورت نپذیرفته است.

همین سهل‌انگاری‌ها موجب شده است تا عملکرد پنتاگون در حوزه ارتقای سطح امنیت سایبری به شدت ضعیف ارزیابی شده و کارشناسان و متخصصان امنیتی نیز از سازمان‌های بالادستی درخواست کنند که این سازمان با اطلاعات حساس، فوق سری و محرمانه را مجاب کنند تا به افزایش امنیت زیرساخت و تجهیزات خود اقدام کند.

انتهای پیام

مترجم: شیما قاسمی

دبیر خبر: محبوبه حسینی پور

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۰۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارتخانه بازدید کردند و در جریان جدیدترین دستاوردهای فناورانه و دفاعی این وزارت خانه در حوزه فضایی و موشکی قرار گرفتند.

«وحید جلال‌زاده» رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید با تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیروهای مسلح به جهت پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق اظهار کرد: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسوولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیازهای صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیروهای مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بُعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید کردند.

سردار «طلایی نیک» معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع هم در جریان این بازدید، با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار مؤثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیروهای مسلح و وزارت دفاع اظهار کرد: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش‌پایه و مرزشکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان «سپند» از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید «محسن فخری‌زاده» تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن، امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

کد خبر 6087963 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • ایران ادعاهای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری را قویاً رد کرد
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد