Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - محققان از ضرورت تغييري اساسي در رژيم غذايي تا سي سال آينده به منظور حفظ سلامت بشر، محيط زيست و تغذيه جمعيت در حال رشد جهان خبر داده‌اند.
شبکه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-|| محققان از ضرورت تغييري اساسي در رژيم غذايي تا سي سال آينده به منظور حفظ سلامت بشر، محيط زيست و تغذيه جمعيت در حال رشد جهان خبر داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در گزارشي که در ژورنال علمي لنست منتشر شده، از اين رژيم غذايي تحت عنوان"رژيم غذايي انعطاف پذير" نام برده شده که بيشتر برپايه گياهخواري است.
اين تحقيق دو ساله، نوعي رژيم غذايي شامل محدود کردن مصرف گوشت به ميزان معادل يک وعده بيف‌برگر در هفته و دو برابر کردن مصرف ميوه، سبزيجات و آجيل را توصيه کرده است.
در اين رژيم غذايي مصرف گوشت و لبنيات بطور کامل حذف نمي‌شود. اما اين رژيم برپايه تغييرات قابل توجه در آن چيزي است که روزانه مي‌خوريم و توجه به مواد غذايي که بندرت استفاده مي‌کنيم.
اين رژيم غذايي با وعده حفظ جان انسان‌ها و تغذيه 10 ميليارد نفر در جهان بدون اين که صدمه جدي به سياره زمين وارد شود، توصيه شده است.
چه تغييراتي بايد در مواد غذايي که مي خوريم بايد ايجاد شود؟
اگر هر روز گوشت مي‌خوريد، اين اولين معضل بزرگ است. در اين رژيم غذايي در مورد گوشت قرمز، به چيزي به اندازه يک همبرگر در هفته يا يک استيک در ماه محدود مي شويد.
اما شما هنوز مي‌توانيد چند وعده ماهي يا مرغ در هفته داشته باشيد. بقيه وعده‌هاي غذايي شما بايد از سبزيجات باشد.
توصيه پژوهشگران همچنين استفاده از انواع آجيل ها و حبوباتي مثل عدس يا لوبيا است.
در اين رژيم همچنين توجه زيادي به استفاده از ميوه‌جات و سبزيجات شده که بايد تقريبا نيمي از هر وعده غذايي را که مي خوريم شامل شود.
جزييات اين رژيم چه هست؟
آن چه که روزانه بايد خورده شود عبارت است از آجيل 50 گرم، انواع حبوبات شامل عدس و لوبيا 75 گرم، ماهي 28 گرم، تخم مرغ 13 گرم، گوشت قرمز 14 گرم، مرغ 29 گرم، انواع کربوهيدرات مواد غذايي مثل نان و برنج 232 گرم، سبزيجات نشاسته اي 50 گرم، لبنيات 250 گرم که معادل يک ليوان شير است، سبزيجات 300 گرم و ميوه جات 200 گرم.
در اين رژيم 31 گرم شکر و حدود 50 گرم روغن هايي مثل روغن زيتون نيز در نظر گرفته شده است.
به گفته پروفسور والتر ويلت يکي از پژوهشگران اين تحقيق از دانشگاه هاروارد، طعم و مزه چنين رژيم غذايي بد نيست.
به گفته آقاي ويلت تنوع زيادي در اين رژيم غذايي وجود دارد و مي توان اين مواد غذايي را به هزاران روش مختلف با هم ترکيب کرد.
اين طرح (رژيم غذايي پيشنهادي) نيازمند ايجاد تغييراتي در رژيم غذايي در هر نقطه از جهان است.
در اروپا و آمريکاي شمالي بايد به شکل قابل ملاحظه‌اي از مصرف گوشت قرمز کاسته شود. در شرق آسيا بايد ميزان ماهي از رژيم غذايي کم شود و در آفريقا نيز ميزان سبزيجات نشاسته اي کاهش يابد.
لين گوردن، مدير مرکز تحقيقاتي استکهلم در دانشگاه سوئد معتقد است که "بشر هرگز تلاش نکرده که تا اين حد و با اين سرعت در سيستم مواد غذايي اش تغيير ايجاد کند. اين طرح چه يک تخيل باشد و چه واقعي بايد گفت که تخيل الزاما چيز بدي نيست. حال زمان آن است که روياي يک دنياي خوب را داشته باشيم."
به گفته پژوهشگران افزايش ماليات گوشت قرمز احتمالا يکي از چندين راهي است که باعث تشويق در ضرورت تغيير در رژيم غذايي مردم مي شود.
افزايش جمعيت جهان از جمله مواردي است که بر ضرورت تغيير در رژيم غذايي تاکيد دارد. جمعيت جهان در سال 2011 به هفت ميليارد نفر رسيد و حال اين ميزان به هفت ميليارد و هفت ميليون نفر رسيده. انتظار مي‌رود که تا حدود سال 2050 اين جمعيت به 10 ميليارد نفر برسد.
به گزارش بي سي، محققان معتقدند که رژيم غذايي پيشنهادي آنها سالانه مانع از مرگ حدود 11 ميليون نفر مي‌شود که اين ميزان با کاهش بيماري‌هاي مرتبط به رژيم غذايي ناسالم مثل حملات قلبي يا سکته‌هاي مغزي و بعضي سرطان‌ها به ميزان زيادي کم مي‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۰۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان: جهان کشتار ۳۳هزار انسان را در غزه نادیده گرفته است

وزیر خارجه عربستان سعودی در نشست مطبوعاتی با همتای پاکستانی خود گفت: جهان کشتار ۳۳هزار انسان را در نوار غزه نادیده گرفته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی امروز سه‌شنبه در نشست مطبوعاتی با همتای پاکستانی خود گفت: تلاش‌های انجام‌شده برای آتش‌بس در نوار غزه کافی نیست، باید به ورود کمک‌های بشردوستانه سرعت ببخشیم.

وزیر خارجه عربستان سعودی افزود: جهان در حالی با کشته شدن هفت نفر از نیروهای امدادرسان در غزه دست به تحرک زده که کشتار بیش از 33 هزار انسان را تاکنون نادیده گرفته است.

فیصل بن فرحان در ادامه گفت: ما خواهان آتش‌بس فوری در غزه هستیم، ما مخالف نزاع بیشتر در منطقه هستیم.

وزیر خارجه عربستان سعودی اظهار داشت: مرگ ساکنان غزه به‌سبب گرسنگی تأکید می‌کند که نظام بین‌المللی کاملاً در خصوص تعامل با اوضاع نوار غزه شکست خورده است.

وزیر خارجه پاکستان نیز در این کنفرانس مطبوعاتی به‌نوبه خود گفت: باید برای تضمین آتش‌بس غیرمشروط در غزه دست به تحرک بزنیم.

جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه وارد صد و نود و سومین روز خود شده است و ارتش رژیم صهیونیستی جنایات خود علیه مردم این منطقه را همچنان ادامه می‌دهد.

وزارت بهداشت غزه امروز اعلام کرد: تعداد شهدای غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به 33 هزار و 843 نفر و تعداد مجروحان هم به 76 هزار و 575 نفر رسیده است.

این وزارتخانه اعلام کرد: رژیم صهیونیستی طی 24 ساعت گذشته، 5 مورد کشتار در نوار غزه مرتکب شد که در نتیجه آن 46 نفر شهید و 110 نفر دیگر هم مجروح شدند.

روز 193 طوفان‌الاقصی| تشدید حملات به رفحصهیونیست‌ها 3هزار فلسطینی را از غزه ربودند

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • ۶ ماده غذایی که حمله قلبی را از شما دور می‌کند
  • پیشگیری از مسمومیت غذایی
  • این رژیم غذایی پیری مغز را تسریع می‌کند
  • این باکتری‌ها به خون انسان تشنه هستند!
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • رونمایی از طرح پیشنهادی آمریکا به اسرائیل برای تلافی حمله ایران
  • افزایش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این ماده غذایی
  • عربستان: جهان کشتار ۳۳ هزار انسان را در غزه نادیده گرفته است
  • عربستان: جهان کشتار ۳۳هزار انسان را در غزه نادیده گرفته است
  • جایگاه میوه و سبزیجات در رژیم‌های غذایی