Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، مارک سیماکوفسکی، مقام سابق دولت آمریکا و کارشناس ارشد شورای آتلانتیک، گفت در پنتاگون در خصوص طرح‌های فضایی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اختلاف نظر‌های عمیقی وجود دارد.

او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی گفت: «در ژوئن سال ۲۰۱۸ بود که رئیس جمهور آمریکا به پنتاگون دستور داد تحقیقات در ارتباط با ایجاد یک نیروی فضایی مجزا را آغاز کند و همگان از این موضوع اطلاع دارند که جیمز متیس، وزیر دفاع سابق آمریکا، با ایجاد یک سازمان مجزا برای این کار مخالف بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او روند بررسی‌های پنتاگون را در ارتباط با این موضوع کند کرد.»

این کارشناس افزود: نیروی هوایی آمریکا نیز با این امر مخالف بود که شاهد خارج شدن نیروی فضایی از کنترل این نهاد باشد. آن‌ها ترجیح می‌دهند یک فرماندهی فضایی در چارچوب نیروی هوایی ایجاد شود. می‌توانم بگویم که در دولت آمریکا و در درون کنگره اختلافاتی در این باره وجود دارد و حتی برخی جمهوری‌خواهان نمی‌خواهند شاهد آن باشند که قدرت نیروی هوای آمریکا کاهش پیدا کند. ترامپ رئیس جمهور درباره لزوم برخورداری از یک نیروی فضایی سخن گفته است که می‌تواند نتیجه‌ای در پی داشته باشد که ما خواهان جلوگیری از آن هستیم و این روند شامل گسترش دامنه تنش بین قدرت‌های بزرگ به فضا می‌شود.

سیماکوفسکی افزود: بار دیگر باید بگویم که این یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شود که سبب افزایش هزینه‌های ارتش آمریکا در ارتباط با این نهاد مستقل احتمالی می‌شود. این اقدام همچنین می‌تواند سبب منحرف شدن توجه آمریکا از پرداختن به منافعش شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پنتاگون آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی

گردان عملیات فضایی نیروی هوایی کره جنوبی و «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» برای برگزاری این رزمایش به عنوان بخشی از آموزش پرواز کره (KFT)، یک رزمایش بزرگ سالانه نیروی هوایی، تیمی یکپارچه تشکیل دادند.

این نخستین بار بود که یک تیم عملیات فضایی یکپارچه در KFT در رزمایشی دو هفته‌ای که از ۱۲ آوریل (۲۴ فروردین) در یک پایگاه هوایی در گونسان واقع در ۱۷۸ کیلومتری جنوب سئول آغاز شده است، شرکت کردند.

در این رزمایش، نیرو‌های دو کشور سناریو‌هایی را برای جلوگیری از اختلال ارتباطی ماهواره‌ای و افزایش دقت سیستم‌های موقعیت یاب در برابر تهدیدات احتمالی از سوی کره شمالی شبیه سازی کردند.

به گفته نیروی هوایی کره جنوبی، آنها با استفاده از داده‌های ماهواره‌های نظامی آمریکا، مختصات حملات مختل کننده سیگنال و اطلاعات مربوطه را با نیرو‌های دو کشور به اشتراک گذاشتند و این به جنگنده‌های کره جنوبی و آمریکا این امکان را داد که مبدا این حملات را هدف قرار دهند.

این تیم همچنین درباره راه‌های به‌کارگیری ماهواره‌های شناسایی کره جنوبی در ماموریت‌ها و عملیات‌های واقعی مذاکره کردند.

کره جنوبی اولین ماهواره شناسایی نظامی خود را ماه دسامبر سال گذشته میلادی (آذر-دی) و دومی را اوایل ماه جاری میلادی (فروردین) در مدار زمین قرار داد. این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ پنج ماهواره را برای نظارت بهتر بر کره شمالی بر مدار قرار دهد.

«گردان عملیات فضایی» دسامبر ۲۰۲۲ به عنوان واحدی یکپارچه برای انجام عملیات‌های فضایی و شناسایی بر علیه توانایی‌های فضایی رو به تحول پیونگ یانگ ایجاد شد.

همچنین، «نیرو‌های هوا-فضای آمریکا کره جنوبی» وظیفه هماهنگی عملیات‌های فضایی، هشدار موشکی و ارتباطات ماهواره‌ای برای مقابله با تهدیدات موشکی و هسته‌ای کره شمالی را بر عهده دارد.

کره شمالی ماه نوامبر سال گذشته میلادی (آبان- آذر) ماهواره جاسوسی خود را به فضا پرتاب کرد و وعده داد که در سال جاری میلادی سه ماهواره دیگر را به فضا بفرستد. ارتش کره جنوبی مقدمات کره شمالی برای پرتاب دومین ماهواره خود را به دقت زیر نظر دارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل و اختلاف خانوادگی در دزفول
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است