Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین پیروانی هم به مصاحبه کارلوس کی روش واکنش نشان داد.

طرفداری- کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران به اظهارات اخیر کی‌روش واکنش نشان داد و گفت که سرمربی تیم ملی می‌خواهد با این رفتارها فرار رو به جلو کند.

افشین پیروانی، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به مصاحبه اخیر کی روش گفت:

به نظر می رسد  آقای کی روش با این  جنجال سازی ها، اتهامات واهی و  فرافکنی‌ها قصد دارد با فرار به جلو روی نوع بازی مقابل عراق و برخی انتقادها سرپوش گذاشته و همچنین در شرایطی که ایران قرعه خوبی تا نیمه نهایی دارد و رقبایی چون کره جنوبی، ژاپن و استرالیا هم دور از انتظار ظاهر شده‌اند به جای تمرکز روی قهرمانی با حاشیه سازی، بهانه‌های واهی و طرح مخالفان فرضی، قهرمان نشدن احتمالی را توجیه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نمی‌خواهد ببیند که مربیان قبلی یک‌دهم امکانات کنونی و حمایت‌ها را نداشته‌اند. کی‌روش هدفمندانه خلاف این حقایق را مطرح می‌کند و این موجب تاسف بسیار است.

پیروانی ادامه داد:

زمانی که با کی‌روش  همکار بودم بعد از بردها در اردوهای تیم لقب جالبی به او داده بودند و می گفتند کی‌روش قهرمان بر هم زدن اوقات خوش فوتبال ایران است. لقبی که فقط  برازنده اوست.

او تصریح کرد:

بسیار ناراحت کننده است که کی‌روش راجع به سفره نان مردم ایران حرف می‌زند و غیر مستقیم به ایرانی‌ها توهین می کند. این صحبت‌ها از جانب کسی که حدود ۸ سال دستمزد کلانی از ایرانی‌ها گرفت قشنگ نیست. این حرف او توهین مستقیم به مردم ایران است و مطمئن باشد ایرانیان که عزت، حرمت و افتخارات پرشماری دارند پاسخ این بی احترامی بزرگ و زننده او را خواهند داد. او باید بداند یک ایرانی حتی اگر مشکل مالی و اقتصادی داشته باشد اجازه نمی‌دهد کسی حرمتش را زیر پا بگذارد.  متاسفانه  کسی که به لطف بودجه بیت المال به یکی از گرانترین مربیان ملی فوتبال جهان مبدل شده حرف‌های سخیف و تندی درباره ایرانی‌ها  زد. کی‌روش بهتر است برود تاریخ مبارزات ایرانیان برای حفظ عزت و اقتدار خود را بخواند و بار آخرش باشد درباره زندگی و مسایل اقتصادی مردم ایران حرف بزند، او انگار نمی‌داند همین مردم هستند که خرج قراردادش را می‌دهند.

سرمربی و کاپیتان سابق پرسپولیس درباره سفر بیزینس کلاس پرسپولیسی ها به ژاپن گفت :

آقای کی‌روش! برای اولین و آخرین بار هشدار می‌دهم وقتی اسم پرسپولیس و ملت ایران را می‌آوری حواست را جمع کن. پرسپولیس تیمی با ریشه و مردمی است که به عنوان پرطرفدارترین تیم آسیا خیلی پرطرفدارتر از تیم های کشور های او است. او خوب می‌داند پرسپولیس چگونه با یک ملی‌پوش و در شرایطی که محروم از جذب بازیکن بود و چندین ستاره اش از تیم رفته بودند  برای قهرمان شدن در آسیا به ژاپن سفر می کرد و به باور بنده بیزینس کلاس که سهل است لیاقت داشت کادرفنی و بازیکنانش حتی با جت شخصی به ژاپن بروند . بنده  شاهد بوده‌ام تیم ملی در زمان مربیگری کی‌روش برای معمولی‌ترین بازی ها هم با چارتر سفر کرده که نشان دهنده آن است که قهرمانی‌ها و اقتدار پرسپولیس تا چه حد پاک و بدون حمایتی خاص بوده و کی روش و امثال او  که برای این اتهام‌های واهی دلیل موجهی ندارند. آن‌ها مجبورند از چیزهای عجیبی همچون بلیط فرست کلاس را برای فرافکنی حرف بزنند اما بدانند هرگز نمی‌توانند ذره ای از ارزش زحمات و افتخار آفرینی های بازیکنان پرسپولیس  را کم کنند.

پیروانی خاطر نشان کرد:

به جرات هم می گویم هیچ یک از مربیان سال‌های گذشته تیم ملی چه خارجی و چه داخلی یک دهم امکانات کی روش و تیمش را در اختیار نداشتند و تا این حد از حمایت‌ها برخوردار نبوده‌اند  اما دیدیم که  آنها  این همه جنجال آفرینی نداشتند و حرمت ها را به رغم کمبودها حفظ می کردند.

کاپیتان اسبق تیم ملی  در ادامه افزود:

متاسفانه کی روش  به خودش اجازه می دهد علیه همه مسوولان ارشد ورزش کشور حرف بزند. او به جای آنکه بگوید: " آقای داورزنی معاون وزیر قبل از بازی  به خاطر شاد کردن دل مردم و قدرشناسی از ملی پوشان و روحیه دادن به آنها  با حضور در اردو  به تیم پاداش دلاری  داد و من از ایشان و وزیر محترم ورزش و جوانان به خاطر حمایت های شان ممنونم" می آید و ناامید از تمدید قرارداد و برای توجیه برخی اتفاقات و  قهرمان نشدن احتمالی مقابل دوربین رسانه های خارجی و داخلی به  مردم عزیز ایران و  شخص وزیر و خیلی‌های دیگر  توهین کرده و اتهاماتی بی پایه و اساس را به تیم پرسپولیس نسبت می‌دهد تا موفقیت های آن را کم ارزش کند. کی‌روش  خوب می داند وزارت ورزش بیشترین حمایت را همیشه  از تیمش داشته و به همین خاطر می گویم سرمربی پرتغالی تیم ملی هم بی معرفت است و هم نمک نشناس! او روزی به مسب‌بان و عوامل آوردنش به ایران توهین کرد و بار دیگر  هم به مسوولان ورزش کشور و متاسفانه  کار را به جایی رسانده که به نوعی پا در زندگی خصوصی و عزت و حرمت ایرانیان گذاشته و باید بداند که یک ایرانی زیر بار مشکلات نه خم می شود و نه می‌شکند و نمی گذارد هم کسی حرمتش  را بشکند.

او در ادامه گفت:

همه می‌دانید بنده  پس از جدایی از تیم ملی تا به امروز سکوت محض اختیار کردم تا حاشیه ای ایجاد نشود، خیلی ها هم بخاطر آرامش تیم ملی خلاف عقیده و میل شان  سکوت کردند  اما خود این مربی  استاد حاشیه سازی علیه تیم ملی است. او دارد این فرصت طلایی برای قهرمانی که ماحصل هشت سال هزینه کلان و  و فرصت دادن به ایشان و همچنین دور از شرایط آرمانی بودن تیم های مدعی فوتبال  آسیا  است را با خود زنی می سوزاند و امروز به جرات می گویم هیج فردی نتوانسته به اندازه خودش به بخت قهرمانی تیم لطمه بزند. او تمرکز و آرامش را از تیم گرفته و به همه توهین می  کند و باید بداند صبر ما ایرانی ها هم اندازه ای دارد و اگر هم مسوولان ارشد ورزش کشور، پیشکسوتان و بسیاری از اصحاب رسانه در قبال حرمت شکنی هایش صبوری کرده اند بخاطر منافع ملی و مصلحت تیم ملی  بوده. حال خطاب به خودش هم می گویم که هرگز یک ایرانی را دست کم نگیرد وباید بداند نجابت و صبوری ایرانی ها هم حدی دارد.

پیروانی تاکید کرد:

نمی دانم او به رغم این همه نارضایتی در همه این سال‌ها و این همه متشنج کردن فضای فوتبال ملی چرا نمی رود، شاید  هیچ تیم یا کشوری پیدا نمی شود که حاضر باشد پول کلان به مربی پروازی بپردازد و توهین هم بشنود.

 پیروانی در  پایان گفت :

آرزوی قلبی ام این است که تیم ملی ایران قهرمان جام ملت ها شود. حیف است این نسل و این  بازیکنان لایق و شایسته ای که  داریم قربانی این حاشیه سازی ها و این جنجال های خود ساخته مربی تیم شان  شوند. برای ملی پوشان بهترین روزهای ممکن را در این جام در پیش رو داریم و آنها خود خوب می دانند که قلب همه بازیکنان اسبق تیم ملی و  هشتاد میلیون ایرانی برای سربلندی بازیکنان با غیرت تیم ملی شان می تپد.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۱۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقی زاده از برلین کاندیدای مجلس و توسط مردم انتخاب شد / نجات ایران و جهان اندیشه روشنفکران تبعیدی عصر مشروطه

گروه اندیشه: دکتر علی میرسپاسی استاد جامعه‌شناسی و مطالعات خاورمیانه در دپارتمان گالاتین دانشگاه نیویورک و و رئیس مرکز مطالعات ایران‌شناسی دانشگاه نیویورک است. زمینه پژوهش میرسپاسی، نظریه‌های اجتماعی مدرنیته، جامعه‌شناسی تاریخی، تطبیقی، جامعه‌شناسی دین، مطالعه فرهنگ و جوامع خاورمیانه، و اسلام و تغییرات اجتماعی است. او در حوزه تخصصی خود آثار و تالیفات مهمی را منتشر کرده است. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین تألیفات میرسپاسی به زبان انگلیسی عبارتند از: «اسلام سیاسی، ایران و روشنگری: نظریات امید و یاس» در سال ۲۰۱۱ توسط انتشارات دانشگاه کمبریج به چاپ رسیده؛ «دموکراسی در ایران مدرن: اسلام، فرهنگ، و دگرگونی سیاسی» در سال ۲۰۱۰ و توسط انتشارات دانشگاه نیویورک انتشار یافته ؛ «تأملی در مدرنیته ایرانی: بحثی دربارهٔ گفتمان‌های روشنفکری و سیاست مدرنیزاسیون در ایران» توسط انتشارات کمبریج و در سال ۲۰۰۰ به چاپ رسیده است. این کتاب توسط جلال توکلیان به فارسی برگردانده شده است. میرسپاسی اخیراً در حال کار بر روی پروژه اخیر خویش با عنوان «سنت، جهان وطنی و دموکراسی» است. کتاب «اسلام پس از اسلام: زندگی و فکر احمد فردید» او تلاشی است برای بررسی ریشه‌ای برآمدن اسلام سیاسی در ایران مدرن از منظر تأثیری که احمد فردید در فضای روشنفکری عمومی ایران داشته است. تألیفات میرسپاسی به زبان فارسی عبارتند از: «دموکراسی یا حقیقت: رساله‌ای جامعه شناختی در باب روشنفکری ایرانی» که توسط انتشارات طرح نو به چاپ رسیده؛ «اخلاق در حوزه عمومی: تاملاتی در باب ارزش‌ها و نهادهای دموکراتیک» که توسط نشر ثالث منتشر شده است و همچنین «روشنفکران ایرانی و مدرنیته» که انتشارات باز آن را به چاپ رسانده است. او در سخنرانی خود که در کانال جرعه فایل صوتی و تصویری آن منتشر شده، در خصوص روشنفکران تبعیدی دز عصر مشروطه به مهمترین دیدگاه های آنان شامل نجات ایران ، نجات جهان و صلح جهانی می پردازد. این سخنان از نظرتان می گذرد:

***

دو عامل باعث می شد روشنفکران عصر مشروطه که به غرب تبعید شده و در آن جا جمع شده بودند، با تلاش خستگی ناپذیری کار کنند. عامل نخست اشغال ایران و احتمال حذف فیزیکی ایران بود. و عامل دوم آگاهی اعجاب انگیزی است که روشنفکران تا آن لحظه به ذهنشان خطور نکرده بود که باید پای به میدان بگذارند تا اثبات کنند ایرانی هم وجود دارد.

در این زمان بحث های مهمی مطرح می شود که در کتابم، به بحث های ارانی اشاره کرده ام. نوشته های کاظم زاده ایرانشهر به ویژه نوشته های بعد از دوره گرایشش به ناسیونالیسم را اگر بررسی کنیم بسیار حائز اهمیت است.

همچنین ایرانی هایی که در برلین بودند دغدغه های بسیار برجسته ای در باره ایران دارند و باید گفت به همین دلیل ارتباط بسیار تنگاتنگی با ایران داشتند. این ارتباط باعث می شد که متفکران ایرانی داخل کشور، افکار و اندیشه های خود را در قالب مقاله برای انتشار در نشریات ایرانیان خارج از کشور، ارسال کنند. برای مثال مشاهده می کنید افراد برجسته ای مثل آقای شفق که در ایران بودند، برای این نشریات در خارج از کشور مطلب می نوشتند. ارتباطات داخل و خارج از طریق تلگراف و نامه نگاری میان ایرانیان همواره برقرار بوده است. ایرانیان مقیم خارج نیز تمام تلاششان را می کردند تا نشریاتشان در سراسر ایران توزیع شود.

این ارتباط گاه ابعاد سیاسی نیز پیدا می کرد. برای مثال خیلی جالب است که برای مثال تقی زاده زمانی که در برلین است، برای مجلس در انتخابات ایران کاندیدا می شود، نکته آن است که در آن زمان که وسایل ارتباطی بسیار ابتدایی بوده است، این ارتباط میان ایرانیان درون کشور و ایرانیان بیرون کشور آن اندازه بوده که تقی زاده کاندیدای انتخابات مجلس می شود و در نهایت رای می آورد و انتخاب می شود.

اگر دقت بکنیم، هر یک از این افراد نظرات مختلف و متفاوتی با یکدیگر داشته اند. ولی آثار بسیار بسیار مهمی را از خود به جای گذاشته اند. این گروه تبعیدی، پس از آماده شدن فضا، به ایران برگشتند، و اکثرشان منتهی به ایجاد جریانات روشنفکری جدید در ایران شدند. کسانی مانند کسروی، هدایت، بزرگ علوی و ... . به طور خلاصه فهرست پرشماری از بزرگان ایران، از متفکران و ادبای حتی بعد از ۲۰، ریشه در این جریان دارد. البته نباید فراموش کنیم که در عرصه هنر نیز وضعیت به همین شکل است.

بنابراین دلمشغولی اکثر متفکران در دوره مشروطه ارائه تصویری از ایران جدید است. برای مثال ارانی در عنفوان جوانی یعنی زمانی که ۲۵ سال سن دارد، حدودا در طی ۵ سال در نشر کاویانی تا ۵ متن کلاسیک ادبیات ایرانی شامل سعدی، خیام، عطار و ... را با کمک دیگران از جمله فردریک روزن، قاسم غنی، قزوینی تصحیح می کند. ارانی این آثار را زمانی از خود به جای می گذارد که به مارکسیسم گرایش پیدا کرده و دارد مارکسیست می شود. بعد هم که به طور کامل مارکسیست شد بعد از بازگشت به ایران، کار علمی روی خیام را ادامه می دهد. این متفکران زمانی که در اروپا بودند، با اندیشمندان مهم آن ادیار ارتباط داشتند.

ولی ضمن آن که دارای چنین ارتباط هایی بودند، در ارتباط با فرهنگ، ادب، و فکر ایرانی نیز قرار داشتند، که یک نمونه بسیار مهم در این زمینه، کاظم زاده ایرانشهر است. کاظم زاده ایرانشهر جزو معدود اشخاصی از این گروه از متفکران بود، که به ایران برنگشت. فضای ایران که تا اندازه ای تغییر یافت، کاظم زاده ایرانشهر از برلن به سوئیس رفت. افکار ناسیونالیستی ابتدایی را کنار زد و نظریه های جدید جهانی را در آن زمان مطرح کرد. به این معنا که مساله اصلی اش صلح جهانی بود.

کاظم زاده ایرانشهر گروهی را درست کرده بود و هزاران آدم به این گروه پیوسته بودند، سالی یک بار این اشخاص در سوئیس جمع می شدند. از این جمع و متینگ هایی که برگزار می کردند تصاویری وجود دارد که آن ها را دیده ام. در این گردهمایی ها هزاران نفر از آمریکا، آفریقای جنوبی، آسیا، خاورمیانه شرکت می کردند. این تصاویر نشان می دهد که روشنفکران ایرانی در آن زمان از یک سو می خواستند ایران را نجات، و از سوی دیگر می خواستند دنیا را نجات بدهند. مطالعه آثار و نوشته های کاظم زاده ایرانشهر راجع به ایران نشان می دهد، یک سری از دیدگاه هایش هنوز تازه و بدیع است.

بیشتر بخوانید:

هیچ حکومتی داوطلبانه به جامعه آزادی نمی‌دهد / آزادی نتیجه یک ساختار است / ایرانیان قاعده پذیر نیستند
با یک دوره ۱۵ ساله chaos مواجه ایم / ایرانیان در تاریخ ۱۶۴۰ میلادی به سر می برند/ در خلقیات، خیلی تفاوتی میان جامعه و حاکمیت نیست
تاثیر موسیقی بر شعر فارسی / شرایط تحول پذیری شعر فارسی از سلیقه جامعه / تلاشی بزرگ برای حفظ اصالت و توجه به تحول

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898214

دیگر خبرها

  • کوچ ملی‌پوش والیبال ایران به اندونزی!
  • تقی زاده از برلین کاندیدای مجلس ایران و توسط مردم انتخاب شد / نجات ایران و جهان اندیشه روشنفکران تبعیدی عصر مشروطه
  • سیاستمدار صهیونیست: الان وقت ورود به جنگ با ایران نیست
  • تقی زاده از برلین کاندیدای مجلس و توسط مردم انتخاب شد / نجات ایران و جهان اندیشه روشنفکران تبعیدی عصر مشروطه
  • دیدار هادی چوپان با غلامحسین و افشین پیروانی + عکس
  • (عکس) ملاقات هادی چوپان با فرد محبوب شیرازی‌ها
  • هادی چوپان به منزل سرمربی سرشناس فوتبال ایران رفت + عکس
  • دیدار هادی چوپان به منزل سرمربی سرشناس فوتبال ایران رفت + عکس
  • صف طویل تعمیر خودروهای مردم/ بی‌کیفیت‌ترین قطعات چینی به ایران می‌آیند؟
  • بند اخراج در قرارداد ناگلزمان: حواست را جمع کن!