Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-18@00:13:24 GMT

حمله لفظی کاپیتان سابق تیم ملی به کی‌روش

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۱۹۰۶

حمله لفظی کاپیتان سابق تیم ملی به کی‌روش

افشین پیروانی، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به مصاحبه اخیر کی روش گفت: به نظر می رسد آقای کی روش با این جنجال سازی ها، اتهامات واهی و فرافکنی‌ها قصد دارد با فرار به جلو روی نوع بازی مقابل عراق و برخی انتقادها سرپوش گذاشته و همچنین در شرایطی که ایران قرعه خوبی تا نیمه نهایی دارد و رقبایی چون کره جنوبی، ژاپن و استرالیا هم دور از انتظار ظاهر شده‌اند به جای تمرکز روی قهرمانی با حاشیه سازی، بهانه‌های واهی و طرح مخالفان فرضی، قهرمان نشدن احتمالی را توجیه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نمی‌خواهد ببیند که مربیان قبلی یک‌دهم امکانات کنونی و حمایت‌ها را نداشته‌اند. کی‌روش هدفمندانه خلاف این حقایق را مطرح می‌کند و این موجب تاسف بسیار است.

پیروانی ادامه داد: زمانی که با کی‌روش همکار بودم بعد از بردها در اردوهای تیم لقب جالبی به او داده بودند و می گفتند کی‌روش قهرمان بر هم زدن اوقات خوش فوتبال ایران است. لقبی که فقط برازنده اوست.

او تصریح کرد: بسیار ناراحت کننده است که کی‌روش راجع به سفره نان مردم ایران حرف می‌زند و غیر مستقیم به ایرانی‌ها توهین می کند. این صحبت‌ها از جانب کسی که حدود ۸ سال دستمزد کلانی از ایرانی‌ها گرفت قشنگ نیست. این حرف او توهین مستقیم به مردم ایران است و مطمئن باشد ایرانیان که عزت، حرمت و افتخارات پرشماری دارند پاسخ این بی احترامی بزرگ و زننده او را خواهند داد. او باید بداند یک ایرانی حتی اگر مشکل مالی و اقتصادی داشته باشد اجازه نمی‌دهد کسی حرمتش را زیر پا بگذارد. متاسفانه کسی که به لطف بودجه بیت المال به یکی از گرانترین مربیان ملی فوتبال جهان مبدل شده حرف‌های سخیف و تندی درباره ایرانی‌ها زد. کی‌روش بهتر است برود تاریخ مبارزات ایرانیان برای حفظ عزت و اقتدار خود را بخواند و بار آخرش باشد درباره زندگی و مسایل اقتصادی مردم ایران حرف بزند، او انگار نمی‌داند همین مردم هستند که خرج قراردادش را می‌دهند.

سرمربی و کاپیتان سابق پرسپولیس درباره سفر بیزینس کلاس پرسپولیسی ها به ژاپن گفت : آقای کی‌روش! برای اولین و آخرین بار هشدار می‌دهم وقتی اسم پرسپولیس و ملت ایران را می‌آوری حواست را جمع کن. پرسپولیس تیمی با ریشه و مردمی است که به عنوان پرطرفدارترین تیم آسیا خیلی پرطرفدارتر از تیم های کشور های او است. او خوب می‌داند پرسپولیس چگونه با یک ملی‌پوش و در شرایطی که محروم از جذب بازیکن بود و چندین ستاره اش از تیم رفته بودند برای قهرمان شدن در آسیا به ژاپن سفر می کرد و به باور بنده بیزینس کلاس که سهل است لیاقت داشت کادرفنی و بازیکنانش حتی با جت شخصی به ژاپن بروند . بنده شاهد بوده‌ام تیم ملی در زمان مربیگری کی‌روش برای معمولی‌ترین بازی ها هم با چارتر سفر کرده که نشان دهنده آن است که قهرمانی‌ها و اقتدار پرسپولیس تا چه حد پاک و بدون حمایتی خاص بوده و کی روش و امثال او که برای این اتهام‌های واهی دلیل موجهی ندارند. آن‌ها مجبورند از چیزهای عجیبی همچون بلیط فرست کلاس را برای فرافکنی حرف بزنند اما بدانند هرگز نمی‌توانند ذره ای از ارزش زحمات و افتخار آفرینی های بازیکنان پرسپولیس را کم کنند.

پیروانی خاطر نشان کرد: به جرات هم می گویم هیچ یک از مربیان سال‌های گذشته تیم ملی چه خارجی و چه داخلی یک دهم امکانات کی روش و تیمش را در اختیار نداشتند و تا این حد از حمایت‌ها برخوردار نبوده‌اند اما دیدیم که آنها این همه جنجال آفرینی نداشتند و حرمت ها را به رغم کمبودها حفظ می کردند.

کاپیتان اسبق تیم ملی در ادامه افزود: متاسفانه کی روش به خودش اجازه می دهد علیه همه مسوولان ارشد ورزش کشور حرف بزند. او به جای آنکه بگوید: " آقای داورزنی معاون وزیر قبل از بازی به خاطر شاد کردن دل مردم و قدرشناسی از ملی پوشان و روحیه دادن به آنها با حضور در اردو به تیم پاداش دلاری داد و من از ایشان و وزیر محترم ورزش و جوانان به خاطر حمایت های شان ممنونم" می آید و ناامید از تمدید قرارداد و برای توجیه برخی اتفاقات و قهرمان نشدن احتمالی مقابل دوربین رسانه های خارجی و داخلی به مردم عزیز ایران و شخص وزیر و خیلی‌های دیگر توهین کرده و اتهاماتی بی پایه و اساس را به تیم پرسپولیس نسبت می‌دهد تا موفقیت های آن را کم ارزش کند. کی‌روش خوب می داند وزارت ورزش بیشترین حمایت را همیشه از تیمش داشته و به همین خاطر می گویم سرمربی پرتغالی تیم ملی هم بی معرفت است و هم نمک نشناس! او روزی به مسب‌بان و عوامل آوردنش به ایران توهین کرد و بار دیگر هم به مسوولان ورزش کشور و متاسفانه کار را به جایی رسانده که به نوعی پا در زندگی خصوصی و عزت و حرمت ایرانیان گذاشته و باید بداند که یک ایرانی زیر بار مشکلات نه خم می شود و نه می‌شکند و نمی گذارد هم کسی حرمتش را بشکند.

او در ادامه گفت: همه می‌دانید بنده پس از جدایی از تیم ملی تا به امروز سکوت محض اختیار کردم تا حاشیه ای ایجاد نشود، خیلی ها هم بخاطر آرامش تیم ملی خلاف عقیده و میل شان سکوت کردند اما خود این مربی استاد حاشیه سازی علیه تیم ملی است. او دارد این فرصت طلایی برای قهرمانی که ماحصل هشت سال هزینه کلان و و فرصت دادن به ایشان و همچنین دور از شرایط آرمانی بودن تیم های مدعی فوتبال آسیا است را با خود زنی می سوزاند و امروز به جرات می گویم هیج فردی نتوانسته به اندازه خودش به بخت قهرمانی تیم لطمه بزند. او تمرکز و آرامش را از تیم گرفته و به همه توهین می کند و باید بداند صبر ما ایرانی ها هم اندازه ای دارد و اگر هم مسوولان ارشد ورزش کشور، پیشکسوتان و بسیاری از اصحاب رسانه در قبال حرمت شکنی هایش صبوری کرده اند بخاطر منافع ملی و مصلحت تیم ملی بوده. حال خطاب به خودش هم می گویم که هرگز یک ایرانی را دست کم نگیرد وباید بداند نجابت و صبوری ایرانی ها هم حدی دارد.

پیروانی تاکید کرد: نمی دانم او به رغم این همه نارضایتی در همه این سال‌ها و این همه متشنج کردن فضای فوتبال ملی چرا نمی رود، شاید هیچ تیم یا کشوری پیدا نمی شود که حاضر باشد پول کلان به مربی پروازی بپردازد و توهین هم بشنود.

پیروانی در پایان گفت : آرزوی قلبی ام این است که تیم ملی ایران قهرمان جام ملت ها شود. حیف است این نسل و این بازیکنان لایق و شایسته ای که داریم قربانی این حاشیه سازی ها و این جنجال های خود ساخته مربی تیم شان شوند. برای ملی پوشان بهترین روزهای ممکن را در این جام در پیش رو داریم و آنها خود خوب می دانند که قلب همه بازیکنان اسبق تیم ملی و هشتاد میلیون ایرانی برای سربلندی بازیکنان با غیرت تیم ملی شان می تپد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کی روش پیروانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۱۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات سابق ایران: اینکه 10 کشور برای دفع حمله ایران مجبور به همکاری بودند مهم است

ارزیابی‌ها از تحولات پس از پاسخ نظامی ایران به اسرائیل، نشان‌دهنده صحنه‌ای جدید در خاورمیانه با رفتار‌هایی جدید است. 
 
به جهت بررسی موضوع فوق، «انتخاب» گفتگویی انجام داده با کوروش احمدی، دیپلمات سابق ایران در سازمان ملل، که در ادامه مشروح آن را می‌خوانیم:
 
در فاصله 5-4 روز بعد از پاسخ ایران به اسرائیل چه ارزیابی می‌توان در مورد این اتفاق مهم داشت؟  
 
هنوز زود است که بتوان بطور مستند در مورد اثرات این حمله به لحاظ صِرف اثربخشی و کارآیی آن قضاوت کرد. طبیعی است که در روز‌ها و هفته‌های بعد از چنین اتفاقاتی، طرفین روایت‌های خود را ارائه دهند و بکوشند که در جنگ روانی دست بالا را بیابند. اینکه طرف مقابل مدعی است که عمده پرتابه‌های شلیک شده را ره‌گیری و خنثی کرده، حتی اگر درست هم باشد، اهمیت ثانوی دارد.

آنچه که مهم است نفس اتفاقی است که افتاده که عبارت است از هدف‌گیری خاک اسرائیل توسط ایران. به لحاظ تاریخی این نخستین اتفاق از این نوع طی 51 سال گذشته است. یعنی از جنگ 1973 به این سو هیچ کشوری مستقیماً و راسا قلمرو اسرائیل را هدف حمله قرار نداده بود.  این حمله می‌تواند عواقبی در حوزه‌های نظامی،  فنآوری نظامی و دیپلماتیک داشته باشد.

 از نظر فنآوری نظامی ایران در عمل نشان داد که توانایی‌های قابل توجهی برای پرتاب موشک و پهپاد به فاصله هزار و چند صد کیلومتری خاک خود دارد. گزارش‌هایی که در مورد حمله به پایگاه نواتیم انتشار یافته حاکی از برخود تعدادی موشک به این پایگاه است. صرفنظر از اینکه چه تعداد موشک به این پایگاه اصابت کرده و میزان خسارت وارده چقدر بوده، نفس برخورد چند موشک به آن پایگاه حساس بسیار مهم است.  

اینکه به قولی ده کشور برای دفع حمله ایران مجبور به همکاری و همآهنگی با هم بودند نیز مهم است. با توجه به جزئیاتی که در مورد این همآهنگی‌ها و اقدامات مربوطه شنیده‌ایم، مشکل می‌توان تصور کرد که اگر در شرایطی متفاوت حمله‌ای غیر منتظره و غافلگیرانه با شمار خیلی بیشتری پهپاد و موشک از جانب ایران علیه اسرائیل انجام شود، چه اتفاقاتی ممکن است بیافتد. البته موشک‌های دارای کلاهک متعارف خسارات موجودیتی نمی‌توانند وارد کنند و تنها شدت میزان تخریب و بی ثباتی که می‌تواند برای مدتی فلج‌کننده باشد، طبعا مهم خواهد بود.

از سوی دیگر حمله‌ای که انجام شد برای هر دو طرف حاوی درس‌های فنی و تاکتیکی و عملیاتی است. این اولین بار بود که سیستم دفاعی چند لایه اسرائیل و نحوه همکاری متحدان آن به آزمایش گذاشته شد. تا پیش از این سیستم گنبد آهنین در ارتباط با نوع خاص موشک‌های کوتاه بردی که از غزه و لبنان شلیک می‌شدند، مورد استفاده قرار گرفته بود. این حمله همچنین تجربه بزرگی برای طرف ایرانی بود. سپاه نیز بی شک فرصت بی نظیری یافت تا امکانات تهاجمی خود را به آزمایش بگذارد و از نقاط ضعف سیستم مطلع شود و در جهت رفع آن‌ها بکوشد.
 
با توجه به تبلیغات رژیم اسرائیل در مورد واکنش، آیا واکنشی نظامی و تهاجمی از جانب رژیم اسرائیل محتمل است؟
 
اگر چه گفته شده که کابینه جنگ رژیم علی الاصول تصمیم به انجام واکنش نظامی گرفته اما برداشت من این است که این اعلام فعلا اهدافدیپلماتیک و جنگ روانی را دنبال می‌کند و هنوز معلوم نیست که حداقل در مورد حمله به خاک ایران به اجرا گذاشته شود. آنچه که قطعی است این است که آمریکا و اروپا با بالا گرفتن سطح تنش مخالف‌اند و مایل نیستند که جنگی تمام عیار در منطقه رخ دهد. برای اسرائیل نیز مشخص شد که حتی در حوزه نظامی نیز نیاز مبرمی به کمک متحدان غربی خود دارد و بدون همآهنگی و کمک آن‌ها شدت تخریب و بی ثباتی و تزلزل از ناحیه چنین حمله‌هایی بسیار بالا خواهد بود.

به دیگر سخن اسرائیل نمی‌توان نظر غربی‌ها و بخصوص نظر آمریکا را نادیده بگیرد و در مورد از دست دادن کمک آن‌ها ریسک کند. با این حال محتمل است که نهایتاً طرفین در مورد حداقلی از واکنش مثلاً یک حمله بیشتر نمادین به نقطه ای در خاک ایران یا حمله به گروه‌های محور مقاومت به تفاهم برسند. یک نظر سنجی امروز در تایمز اسرائیل نشان داده که 54 درصد از پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که حفظ همکاری و همآهنگی با متحدان غربی و منطقه‌ای برایشان اولویت بیشتری دارد تا حمله به خاک ایران.  
 
در پی این حمله، ظاهرا ائتلافی برای تهاجم دیپلماتیک به ایران تشکیل شده؛ نظرتان در این باره چیست؟
 
اگر چه ایران قبل از حمله فعالیت‌های دیپلماتیک گسترده‌ای داشت، اما این فعالیت‌ها نیز مشابه برخی فعالیت‌های دیگر از یک نقطه ضعف جدی در رنج است و آن اینکه در اغلب موارد از حد گفتن و شنیدن و تبادل نظر و تبادل اطلاعات فراتر نمی‌رود و به مرحله همکآری و همآهنگی وارد نمی‌شود. بطور کلی اگر همسوئی حداقلی و اشتراک حداقلی منافع وجود نداشته باشد، نتیجه‌ای غیر از این حاصل نمی‌شود.
 
برخی گزارش‌ها حاکی است که تلاش‌های دیپلماتیک ایران بعد از حمله ظاهراً نتیجه‌ای نداشت یا حتی نتیجه عکس داشت.  نه تنها برخی رسانه‌های غربی از جمله وال استریت جورنال به نقل از مقامات آمریکایی با نام و بی نام از همکاری کشور‌هایی مانند عربستان و امارات با تیم اسرائیلی و غربی گفتند، بلکه برخی منابع داخلی نیز همین را گفتند. مثلاً به گزارش سایت تابناک،  مجتبی ابطحی "مشاور وزیر کشور" اظهار داشته که «۶ ناو ضد موشک در دریای سرخ، سیستم موشکی عربستان و امارات ۶ لایه آتش‌باری در این مدت کوتاه عملیاتی شد».

وی اضافه کرده که "آواکس‌های عربستان و آواکس‌های خودشان و همچنین پهپاد‌هایی را به پرواز درآوردند تا مانع دستیابی ایران به اهداف خود شوند. " البته رسانه‌های غربی مدعی بودند که همکاری عربستان و امارات بیشتر به شکل ارائه اطلاعات و داده‌های راداری به ائتلاف غربی بوده است.

البته قضیه از جهت فعال شدن اردن به لحاظ عملیاتی و تلاش برای ساقط کردن پهپاد‌ها و احیانا موشک‌های کروز که باید از روی خاک اردن عبور می‌کردند، روشن است. از این نظر اکنون این خطر وجود دارد که تلاش‌های غرب طی سال‌های اخیر برای ایجاد یک سامانه فراگیر منطقه‌ای ضد موشکی و ضد پهپادی و یک سیستم هشدار سریع وارد مرحله جدیدی بشود.  آمریکا سال‌ها است که تلاش می‌کند نوعی از ائتلاف منطقه‌ای را که هم اسرائیل در آن باشد و هم شماری از کشور‌های عربی ایجاد کند.

پیمان‌های به اصطلاح ابراهیم و وارد کردن اسرائیل در حوزه عملیاتی سنتکام ایجاد چنین ائتلافی را تسهیل کرد و اکنون حمله ایران به خاک اسرائیل ممکن است فرصت دیگری برای آمریکا در این رابطه ایجاد کرده باشد. تبلیغ سوء غرب و اسرائیل این است که امکانات موشکی و پهپادی ایران تنها برای اسرائیل تهدید نیست بلکه برای دیگر کشور‌های منطقه هم تهدید است و اگر اخبار مربوط به همکاری اردن و عربستان و امارات درست باشد، می‌تواند به معنی پیشرفت این تبلیغات باشد.  
 
تبلیغات جدیدی نیز در ارتباط با گسترش تحریم‌ها بعد از این حمله ایران بالا گرفته. آیا غرب می‌تواند تحریم جدیدی علیه ایران اعمال کند؟ 
 
این حوزه نیز در ادامه بحث قبلی یعنی عواقب دیپلماتیک حمله ایران قرار می‌گیرد. به نظر می‌رسد که اسرائیل کوشش دارد تا از تهدید به انجام حملاتی علیه خاک ایران به عنوان حربه‌ای برای تحت فشار قرار دادن غرب برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران استفاده کند.

لذا ممکن است سخن از تصمیم کابینه جنگ اسرائیل به حمله به ایران بیشتر حربه‌ای برای ایجاد تقابل بیشتر بین ایران و غرب و کشور‌های منطقه باشد. نامه‌ای که وزیر خارجه رژیم اسرائیل به 32 کشور نوشته و خواستار انجام اقدامی از سوی آن‌ها علیه سپاه پاسداران شده، در این رابطه قابل توجه است.

البته صرفنظر از این عامل فشار، غربی‌ها نیز ابتدا به ساکن صحبت از تشدید تحریم‌ها به خاطر این حمله علیه ایران کردند. وزیر خزانه داری آمریکا صحبت از تحریم‌های جدیدی با هدف کاهش نفت صادراتی ایران کرده و مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز از همآهنگی با گروه 7 کشور صنعتی برای اعمال تحریم‌های جدیدی علیه ایران سخن گفته است.

عناصر افراطی در کنگره آمریکا نیز گفته‌اند پیش‌نویس‌هایی را در هفته آینده به رأی خواهند گذاشت. اتحادیه اروپا نیز صحبت از تحریم‌هایی علیه فعالیت‌های موشکی و پهپادی ایران کرده و نیز انجام اقدامی علیه سپاه پاسداران را تحت بررسی دارد. در میان این تحریم‌هایی که صحبت از آن‌ها شده، شاید اعمال تحریم‌هایی با هدف کاستن از نفت صادراتی ایران مهمتر باشد.

اما روشن نیست که با توجه به وضعیت بازار نفت و بی میلی آمریکا به افزایش قیمت نفت در بازار با توجه به سال انتخابات در آمریکا و نیز پالایشگاه کوچک چینی که خریدار نفت ایران هستند، تا چه حد این تلاش‌ها می‌تواند قرین موفقیت شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عکس| کاپیتان سابق استقلال تصادف کرد؟
  • دیپلمات سابق ایران: اینکه 10 کشور برای دفع حمله ایران مجبور به همکاری بودند مهم است
  • حرکت باورنکردنی کاپیتان سابق استقلال
  • کاپیتان سابق استقلال تصادف کرد + عکس
  • نخست‌وزیر سابق پاکستان: ایران شجاعت خود را نشان داد
  • ایران با حمله به اسراییل، شجاعت خود را نشان داد
  • دلتنگی کاپیتان سابق و تیم ملی والیبال به پایان رسید
  • ترامپ : بایدن مقصر حمله ایران به اسرائیل است
  • ترامپ: بایدن مقصر حمله ایران به اسرائیل است
  • استوری کاپیتان سابق استقلال برای ناصر حجازی؛ ایستاده‌تر از تو ندیده‌ام + عکس