Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-16@18:56:58 GMT

درخواست آلمان از روسیه برای نجات پیمان موشکی

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۵۲۸۷

درخواست آلمان از روسیه برای نجات پیمان موشکی

وزیر امور خارجه آلمان در سفر به مسکو از این کشور خواست که در مناقشات با آمریکا بر سر پیمان منع موشک های میان برد هسته ای کوتاه آمده و این پیمان را نجات دهد. ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۴:۴۵ بین الملل اروپا آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس شاو" آلمان، "هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان در سفری که امروز به مسکو داشت از این کشور خواست که در مناقشات با آمریکا بر سر ممنوعیت موشک های میان برد هسته ای کوتاه بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد که قرارداد منع موشک های میان برد هسته ای موسوم به INF اروپا را امن تر کرده است.

 دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا چندی پیش روسیه را متهم به نقض این پیمان کرده و تهدید کرد که از این توافق خارج می شود. وی دلیل این تصمیم خود را عدم پایبندی روسیه به این پیمان موشکی عنوان کرد.

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان برد در زمان ریاست جمهوری رونالد ریگان با میخائیل گورباچوف، رهبر اتحاد جماهیر شوروی سابق مذاکره شد. این پیمان در سال 1998 به تصویب مجلس سنای آمریکا رسید. هدف این پیمان ممانعت از تولید و نیز نابودی موشک های هسته ای کوتاه برد و میان برد و همچنین موشک های متعارف هر دو کشور بود.

"هایکو ماس" که در یک کنفرانس مطبوعاتی با "سرگئی لاوروف"، وزیر امور خارجه روسیه سخن می گفت همچنین تصریح کرد که این قراداد منافع امنیتی ما را به شیوه های بنیادین به هم نزدیک می کند. ما بر این باوریم که روسیه می تواند این توافق را نجات دهد.

ناتو نیز روسیه را متهم می کند که با موشک های میان برد جدید با برد 500 تا 5500 کیلومتر قرارداد "ای ان اف" را نقض می کند. آمریکا به روسیه یک اولتیماتوم 60 روزه داده تا دوباره به این توافق پایبند شود و از روسیه درخواست کرده که سلاح های نوع9M729 خود را نابود کند. این اولتیماتوم آمریکا طی روزهای آینده به تاریخ پایانی خود نزدیک می شود. واشنگتن اعلام کرده که اگر روسیه در این دوره زمانی به این توافق پایبند نشود آمریکا خروج خود را از آن اعلام می کند.

ناتو خود را برای خروج آمریکا از پیمان موشکی آماده می‌کندواکنش سناتورهای روس به خروج آمریکا از پیمان موشکیریابکوف: اکنون آمریکا مسئول سرنوشت پیمان موشکی استازسرگیری مذاکرات روسیه-آمریکا درباره پیمان موشکی، امروز در ژنو

لاوروف در این کنفرانس خبری همه این انتقادها را رد کرده و اعلام کرد که روسیه به این توافق بسیار شفاف پایبند است. با این وجود ما یک اولتیماتوم دریافت کرده ایم. مسکو همچنین پیشنهاد داده است که کارشناسان آمریکایی این سلاح ها را بتوانند بررسی و کنترل کنند.

لاوروف همچنین گفت که "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا در ماه اکتبر این مسئله را شفاف کرده است که ایالات متحده می خواهد قطعا و به صورت غیر قابل برگشت از این پیمان موشکی خارج شود.

وزیر امور خارجه آلمان پیش از پرواز به روسیه نیز گفت که در رابطه با پیمان یادشده مجموعه مقرراتی را که برای حفظ امنیت اروپا وضع شده در خطر می‌بیند. ماس گفت که بارها نسبت به خطر گسترش تسلیحات اتمی هشدار داده و اعلام کرده که در برابر استقرار موشک‌های هسته‌ای میان‌برد جدید در اروپا مقاومت خواهد کرد.

ماس پس از دیدار با سرگئی لاوروف در مسکو از برگزاری کنفرانسی در برلین در ماه مارس آینده خبر داد که محور آن را محدودسازی و کنترل تسلیحات جدید تشکیل می‌دهد. سلاح‌های هوشمند و خودکار، روبات‌های کشنده و سلاح‌های سایبری از جمله این گونه سلاح‌ها به شمار می‌روند.

ماس همچنین گفت معتقد است که با توجه به عضویت آلمان در شورای امنیت سازمان ملل متحد در دو سال آینده، نیاز فزاینده‌ای به ایجاد هماهنگی با روسیه وجود دارد و آلمان با مسئولیت‌های بیشتری روبرو خواهد بود.

ماس و لاوروف در این دیدار همچنین خواستار همکاری های تنگاتنگ بین المللی بین دو کشور شدند. ماس در این باره گفت که ما در ماه های اخیر بسیاری مذاکرات دوجانبه را هدایت کرده و همچنین بسیاری ابتکار عمل ها را مشترکا آغاز کرده ایم. وی مذاکرات اخیر در این زمینه با روسیه را سازنده خواند.

  وزیر امور خارجه آلمان پیش از آغاز سفرش همچنین به پروژه خط لوله انتقال گاز نورد استریم 2 پرداخته و تصریح کرد که متوقف کردن این پروژه، حتی اگر تهدیدهای آمریکا هم عملی شود، امکان‌پذیر نیست. ماس گفت اقدامات تنبیهی آمریکا ممکن است موجب انصراف برخی شرکت‌ها، از جمله شرکت‌های آلمانی، از اجرای پروژه شود، «اما باعث نخواهد شد که پروژه اجرا نشود».

   به گفته ماس، در این صورت روسیه این پروژه را به تنهایی محقق خواهد کرد و در نتیجه دیگر نمی‌توان تاثیری بر ادامه ترانزیت گاز از میان اوکراین گذاشت.

منتقدان به پروژه نورد استریم 2 نگران‌اند که روسیه پس از ساخت خط لوله نورد استریم 2 دیگر گاز خود را از طریق اوکراین انتقال ندهد و در نتیجه مالیاتی بابت ترانزیت به کشور همسایه‌اش نپردازد. بحث درباره تضمین ترانزیت هم‌اکنون با شرکت اتحادیه اروپا در جریان است.

ماس در سفر خود به مسکو همچنین به مسئله بحران اوکراین پرداخت. کشمکش میان روسیه و اوکراین آخرین بار زمانی شدت گرفت که نگهبانان ساحلی روسیه در پایان ماه نوامبر در نزدیکی شبه جزیره کریمه یک کشتی اوکراینی را متوقف و چندین ملوان را بازداشت کردند. ماس اعلام کرد که برای میانجی گری برای حل این بحران با همکاری فرانسه هم آماده است.

انتهای پیام/

 

 

R31356/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان" اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار روسیه اخبار آلمان اخبار روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آلمان برای افزایش خویشتن داری در منطقه غرب آسیا

مقامات آلمان در پی حمله نظامی قانونی جمهوری اسلامی ایران به اراضی اشغالی رژیم صهیونیستی خواستار خویشتن‌داری شدند.

به گزارش مشرق، مقامات آلمان پس از حمله تنبیهی ایران به اراضی اشغالی رژیم صهیونیستی خواستار کاهش تنش‌ها شده و بر خویشتن‌داری تاکید کردند.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان در جریان سفر به چین نسبت به تشدید بیشتر تنش‌ها در خاورمیانه هشدار داده و عنوان کرد وضعیت نباید به همین ترتیب ادامه پیدا کند. ما تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها انجام خواهیم داد.

شولز در اظهاراتی در حالی از اقدام جمهوری‌اسلامی ایران علیه رژیم اسرائیل انتقاد کرد که از ابتدای جنگ غزه در تاریخ ۷ اکتبر تاکنون بر حق دفاع رژیم صهیونیستی از خود در برابر حماس تاکید می‌کند.

آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان نیز در جریان برگزاری جلسه‌ای از تمام بازیگران منطقه خاورمیانه خواست تا محتاطانه‌تر رفار کنند. وی در این رابطه عنوان کرد: باید با یکدیگر به خشونت‌ها پایان دهیم.

بربوک نیز ضمن حمایت کامل از رژیم صهیونیستی از همبستگی کامل دولت آلمان با این رژیم خبر داد و ادعا کرد: ایران باید از انجام حملات بیشتر از جانب متحدانش اجتناب کند.

حتی فرانک والتراشتاین مایر، رئیس‌جمهور آلمان نیز با همتای صهیونیست خود اسحاق هرتزوگ تماس گرقت تا به او از همبستگی آلمان با مواضع رژیم صهیونیستی اطمینان دهد.

او نیز در اظهاراتی جداگانه حملات نظامی قانونی ایران علیه رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

اقدام ایران برای انجام اولین حمله مستقیم به اراضی اشغالی رژیم صهیونیسی تحت عنوان «عملیات صادق» در واکنش به حمله پیشین این رژیم به ساختمان کنسولگری سفارت کشورمان در خاک سوریه انجام گرفت.

در مقابل بنی گانتز، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی نیز در صفحه اجتماعی خودش با انتشار پستی از موضع روشن دولت آلمان و بواضع بربوک در حمایت از این رژیم و محکومیت جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • آغاز رزمایش نیروهای مسلح تاجیکستان و روسیه در ختلان
  • درخواست آلمان از چین برای کمک به پایان جنگ اوکراین
  • درخواست آلمان برای افزایش خویشتن داری در منطقه غرب آسیا
  • اختلاف شدید میان اعضای کابینه نتانیاهو درباره حمله ایران/ هشدار مهم آمریکا به اسرائیل درباره پاسخ به ایران/ گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا انگلیس و آلمان درباره اوضاع خاورمیانه/ احضار سفیر و کاردار ایران از سوی وزارت خارجه فرانسه و انگلیس
  • اختلاف شدید میان اعضای کابینه نتانیاهو درباره حمله ایران/ هشدار مهم آمریکا به اسرائیل درباره پاسخ به ایران/ گفتگوی وزرای خارجه آمریکا انگلیس و آلمان درباره اوضاع خاورمیانه/ احضار سفیر و کاردار ایران از سوی وزارت خارجه فرانسه و انگلیس
  • نظام، تنش‌های سیاسی درون اصولگرایان را چگونه پایان می‌دهد؟
  • روزنامه هم میهن : نظام ، تنش های سیاسی درون اصولگرایان را چگونه پایان می‌دهد؟
  • نظام،تنش‌های سیاسی درون اصولگرایان را چگونه پایان می‌دهد؟
  • زلنسکی باز هم خواستار حمایت تسلیحاتی از اوکراین شد
  • تداوم تظاهرات ضد نتانیاهو در تل‌آویو/درخواست نجات اسرا از«بایدن»