Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا جعفری، مدیر مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین بیرجند‌ در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین افتخار دارد از ابتدای کار خویش تا هم‌اکنون در کنار خود همواره از وجود حدود ۴۰ استاد و مربی استفاده کند.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از سه هزار بانو و آقا مرتبط با فعالیت‌های مؤسسه در حال همکاری هستند، افزود: در این مؤسسه علاوه بر آموزش قرآن به آموزش موضوعات اجتماعی نیز پرداخته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این حافظ قرآن در‌خصوص مشکلات فعالان قرآنی، تصریح کرد: نداشتن جایگاه اجتماعی تعریف شده از جمله مشکلات فعالان قرآنی است.
جعفری بیان کرد: متأسفانه اساتید قرآنی برای کوچکترین کارهای خود از جمله بیمه و وام دچار مشکلات عدیده‌ای هستند که لازم است به این مشکلات آنان نیز توجه و رسیدگی شود.
وی با اشاره به پررنگ نشدن جایگاه قرآنی‌ها در جامعه، اظهار کرد: در این زمینه مانند برخی از شهرها می‌شود هر هفته به طور مثال در نماز جمعه از یک حافظ یا قاری و یا استاد قرآن تقدیر کرد تا برای بقیه الگوسازی شود.
مدیر مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین بیرجند بیان کرد: ایجاد شکاف و تفرقه و از بین بردن توان و ظرفیت بالای نیروهای قرآنی یکی دیگر از مشکلات است که گاهی متأسفانه توسط نهادهای قرآنی و فرهنگی ایجاد می‌شود.
جعفری ادامه داد: گاهی حسادت‌ها و رقابت‌های ناسالمی بین فعالان قرآنی با سوء‌مدیریت نهادها ایجاد و یا افزایش می‌یابد، به‌طوری‌که گاهاً فعالان قرآنی در دست ادارات و نهادها دست به دست می‌شوند و از آن‌ها و جایگاهشان سوء‌استفاده می‌شود.
وی با اشاره به مشکل عدم تعریف بسیاری از عناوین قرآنی مانند استاد قرآنی، قاری قرآن و حافظ قرآن در جامعه، افزود: این امر باعث شده بین استاد متخصص و باتجربه و استاد بی‌تخصص تفاوت محسوسی در جامعه دیده نشود.
این حافظ قرآن با اشاره به عدم اتحاد فعالان قرآنی، تصریح کرد: متأسفانه صنفی که خالصانه و بدون توقع بتواند مشکلات صنفی افراد قرآنی را به طور کامل حل کند وجود ندارد تا بتوانند در عرصه‌های مهم اجتماعی و سیاسی به طور صحیح تأثیرگذار باشند.
جعفری اظهار کرد: اکتفاکردن فعالان قرآنی به وضعیت موجود و محدود شدن توقع فعالان قرآنی به جلسات کوچک و کارهای محدود قرآنی از دیگر معضلات است درحالیکه قرآن کتابی جهانی است و باید دید فعال قرآنی بین‌المللی باشد.

‌مشکل اصلی مؤسسات قرآنی
وی با بیان اینکه علاوه بر این مؤسسات قرآنی نیز مشکلاتی دارند، افزود: مشکل اصلی مؤسسات قرآنی، عدم حمایت معنوی و مالی مؤسسات توسط نهادهای مسئول است.
مدیر مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین بیرجند بیان کرد: به‌عنوان مثال اگر یک مؤسسه فعال قرآنی توسط شهرداری با واگذاری تبلیغ یک ماهه یک بنر تبلیغاتی تقویت شود و یا صداوسیما یک وقت مشخص و هفتگی برای معرفی مؤسسات و فعالان قرآنی درنظر بگیرد، در معرفی این مؤسسات بسیار اثرگذار خواهد بود.
جعفری ادامه داد: موازی‌کاری‌هایی که توسط مؤسسات قرآنی انجام می‌شود، یکی دیگر از معضلات جامعه قرآنی است به طوری‌که در یک زمینه خاص مثل روخوانی، بیشتر آنها فعالیت دارند اما در یک زمینه دیگر فعالیتی درکل یک شهر دیده نمی‌شود.
وی افزود: عدم انسجام و اتحاد بین مؤسسات و نبود جلسات همفکری بین آن‌ها و نداشتن استراتژی مشخص به طوری‌که هرکاری که شد انجام می‌دهند و برای طولانی مدت برنامه‌ای ندارند، نیز از دیگر مشکلات است.

نهادها، مؤسسات قرآنی را ببینند
مدیر مؤسسه قرآن و عترت بلدالامین بیرجند تصریح کرد: مشکل مکان، یکی از مشکلات بزرگ موسسات قرآنی است که مکان بیشتر مؤسسات استیجاری است که ادارات و به خصوص سازمان اوقاف و امور خیریه، می‌توانند در این زمینه بسیار کمک کنند.
جعفری خاطرنشان کرد: متأسفانه اداراتی که کار قرآنی می‌کنند، مؤسسات قرآنی را رقیب خود می‌دانند و این امر، آفت بزرگی است و باعث تعطیلی و یا کم‌رونق شدن کار مؤسسات شده است.
وی یادآور شد: امید است با توجه بیشتر به این مشکلات و مسائل و شنیدن این مشکلات، راه‌حلی از سوی نهادها طراحی و ارائه شود.

زهرا حمیدی/ خبرنگار خراسان جنوبی
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان جنوبی فعالیت های قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۶۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم سه شنبه های شهدایی و تجلیل از فعالان قرآنی در ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه سه شنبه مراسم سه شنبه‌های شهدایی همراه با دعای توسل با حضور آحاد مردم و خانواده‌های معظم و معزز شهدا و ایثارگران، در حسینیه حضرت زینب (س) دفتر امام جمعه ایلام برگزار شد.

در این مراسم علاوه بر حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه، محمد رحیمی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و دیگر کارکنان بنیاد شهید نیز حضور داشتند.

در این مراسم «سحری» از یادگاران هشت سال دفاع مقدس بخشی از خاطرات دفاع مقدس را روایت کرد.

همچنین در این مراسم از فعالان قرآنی نیز تجلیل به عمل آمد.

این مراسم سه شنبه هر هفته ساعت ۱۹:۱۵ در حسینیه حضرت زینب (س) دفتر امام جمعه ایلام با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا و مردم خداجوی استان برگزار می‌شود.

کد خبر 6087039

دیگر خبرها

  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • برگزاری مراسم سه شنبه های شهدایی و تجلیل از فعالان قرآنی در ایلام
  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • بیست‌وچهارمین دوره حفظ تخصصی مؤسسه جامعه القرآن‌ برگزار می‌شود
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی