Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-19@09:39:59 GMT

جزييات سوددهي 9 بانک دولتي در سال 98

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۶۹۹۳

جزييات سوددهي 9 بانک دولتي در سال 98

خبرگزاري آريا - بررسي لايحه بودجه 98نشان مي‌دهد، کل سود و ماليات وصولي دولت از بانک‌هاي دولتي در سال آينده حدود 2230ميليارد تومان است.
به گزارش خبرگزاري آريا، بر اساس لايحه بودجه سال 98کل درآمد بانک هاي دولتي حدود 105هزار ميليارد تومان و کل هزينه‌ها نيز نزديک به 102هزار ميليارد تومان است. همچنين جمع کل سود (قبل از کسر ماليات) بانک هاي 9گانه دولتي حدود 3هزار ميليارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماليات وصولي پيش بيني شده از اين 9بانک حدود 745ميليارد تومان برآورد شده است. بر اساس محاسبات سازمان برنامه و بودجه، 50درصد سود ويژه متعلق به دولت نيز نزديک به 1500ميليارد تومان است. گفتني است کل درآمد دولت از محل سود بانک ها 2230ميليارد تومان بوده و مابقي سود نيز متعلق به بانک‌هاست.
به گزارش تسنيم، بيشترين سهم ماليات و 50درصد سود ويژه به بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران اختصاص دارد. سهم ماليات و 50درصد سود ويژه اين بانک از کل ماليات و 50درصد سود ويژه معادل 87درصد ( 195ميليارد تومان) است. رتبه بعدي به بانک توسعه صادرات اختصاص دارد. سهم ماليات و50درصد سود ويژه اين بانک از کل ماليات و 50درصد سود ويژه بانک ها در لايحه بودجه سال 1398معادل 6درصد( 135ميليارد تومان) است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۶۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای کارت سوخت و مالیات مهریه!

به گزارش همشهری‌آنلاین، در اقتصاد و بازار ایران چه می‌گذرد؟ چالش اول بسیاری این روزها تاخیر در دریافت کارت سوخت است اما جعفر سالاری مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی می‌گوید: با فراجا حرف زده‌ایم و قرار شده تا کارت‌های سوخت را ۱۰ روزه به دست مردم برسانیم.

شایعه گرفتن مالیات از فاکتورهای خرید جهیزیه و مبلغ مهریه هم تکذیب شده و مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: هیچ آستانه‌ای برای معافیت مهریه لحاظ نشده است و تا زمانی که قانون تغییر نکند این معافیت پابرجاست. حال که خیالمان از مالیات مهریه و کوتاه‌تر شدن زمان کارت سوخت راحت شد، بدانیم که وضعیت بازار مرغ اکنون آرام است و به گفته علی ابراهیمی، به دلیل فراوانی تولید، از اوخر بهمن ماه سال قبل شاهد کاهش قیمت مرغ زنده هستیم که باعث ضرر و زیان واحدهای مرغ گوشتی در کشور شده است. چالش مرغداران این است که قیمت جوجه یک‌روزه بالارفته و به همین دلیل، مسعود امرالهی، مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی در نامه‌ای به انجمن جوجه یکروزه خواستار تعدیل قیمت شده و گفته قیمت اعلام شده باعث تنش در بازار گوشت مرغ و دلسرد شدن مرغداران گوشتی می‌شود.

چه خبر از وام‌های خرد؟

خوب می‌دانیم که در فصل پایانی سال گذشته بسیاری از بانک‌ها به درخواست وام جواب منفی می‌دادند و بسیاری منتظر بازشدن قفل وام‌ها در سال جدید نشسته‌اند. حالا مهدی سحابی، مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی درباره زمان اعطای وام‌های قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری می‌گوید: در ابتدای سال، سهمیۀ یک‌دوازدهم ماهانه به شبکۀ بانکی ابلاغ شد پس از طی مراحل قانونی و اداری سهمیه کامل بانکها تعیین و ابلاغ می‌شود. او درباره سخت‌گیری بانک‌ها هم می‌افزاید: بانک مرکزی تاکید دارد که شبکۀ بانکی با «کمترین سخت‌گیری» و «بیشترین تسهیل‌گری» نص صریح قانون را در مطالبه وثائق از متقاضیان تسهیلات اجرا کنند.

برنج و شکر با قیمت مصوب

خبر آخر اینکه رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفته: توزیع کالاهای اساسی مانند روال سابق انجام می‌شود و در اقلامی چون برنج و شکر مشکلی وجود ندارد و عرضه آنها با قیمت مصوب است. او افزود: نظارت بر فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها نیز بر اساس آمار تراکنش آنها است تا مشخص شود دقیقا با چه قیمتی اقلام به فروش می‌رسد. اگر چه بازرسان اتحادیه نیز نظارت‌های لازم را بر بازار دارند تا قیمت‌ها بالا نرود و همچنین با گرانفروشی نیز برخورد خواهند کرد.

کد خبر 844949 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها سوخت - بنزین (کارت سوخت هوشمند) مالیات ازدواج - مهریه

دیگر خبرها

  • لیست جدید ابربدهکاران حقوقی و حقیقی بانکی اعلام شد
  • جزییات بودجه شهرداری همدان در دسترس مردم قرار گرفت
  • مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت
  • جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲
  • جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
  • سقف تراکنش‌های بانکی تغییر کرد + جزییات
  • ماجرای کارت سوخت و مالیات مهریه!
  • اطلاعیه مهم بانک مرکزی/ سقف تراکنش‌های بانکی تغییر کرد + جزییات
  • مالیات حقوق‌بگیران بیشتر از اصناف شد/ جزییات
  • جزییات یارانه‌ها در بودجه سال ۱۴۰۳