Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی ویژه‌ای برای دیپلمات‌های خارجی در مسکو، ضرب‌الاجل آمریکا درباره خروج از پیمان موشکی را غیرقابل قبول نامیده و خواستار تلاش بین المللی برای حفظ این توافقنامه راهبردی شد. ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸ بین الملل آسیا-اقیانوسیه اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه این کشور روز جمعه (دیروز) در کنفرانس‌های مطبوعاتی جداگانه و غیرعلنی برای دیپلمات‌ها و کارکنان سفارت‌های کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی، کشورهای عضو گروه بریکس (شامل: برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) و همچنین دیپلمات‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا، خواستار ادامه تلاش‌ها برای حفظ پیمان مربوط به نابودی موشک‌های دارای برد کوتاه و متوسط شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر خارجه روسیه در این نشست‌ها، ضمن تشریح مواضع مسکو درباره این توافقنامه مهم دوجانبه راهبردی، ادعاهای طرف آمریکایی درباره نقض این پیمان از سوی روسیه را بی پایه و اساس نامیده و تعیین ضرب‌الاجل برای اجرای درخواست های آمریکا از سوی مسکو که در واقع تلاشی به منظور پنهان کردن موارد نقض این پیمان از سوی خود واشنگتن است را غیرقابل قبول نامید.

بر اساس اطلاعات وزارت خارجه روسیه، ریابکوف توجه دیپلمات‌های خارجی را به این مسئله جلب کرد که آمریکا پیشنهادات طرف روسی درباره شفاف سازی متقابل برای از بین رفتن نگرانی‌های دوطرف را رد کرده است.

معاون وزیر خارجه روسیه در این نشست‌ها تاکید کرد که از بین رفتن این توافقنامه مهم از سوی واشنگتن که یکی از سنگ‌های زیربنای ثبات و امنیت راهبردی در جهان به شمار می‌رود، عواقب جدی برای کل سیستم امنیت بین المللی خواهد داشت.

درخواست آلمان از روسیه برای نجات پیمان موشکیناتو خود را برای خروج آمریکا از پیمان موشکی آماده می‌کندواکنش سناتورهای روس به خروج آمریکا از پیمان موشکی

طبق اطلاعات این خبرگزاری، سفرای کشورهای عضو اتحادیه اروپا از ارائه هر نوع تفسیری درباره کنفرانس مطبوعاتی ویژه سرگئی ریابکوف درباره اوضاع پیرامون پیمان موشکی خودداری کردند. تنها کسی که نظر خود درباره این نشست را اعلام کرد، سفیر جمهوری اسلواکی در مسکو بود که این کنفرانس را جالب نامیده و تنها یادآور شد: «بحث خوبی صورت گرفت و ما به خاطر سازماندهی این نشست از مقامات مسکو قدردانی می‌کنیم.»

سفرای کشورهای هند، برزیل، چین و آفریقای جنوبی (اعضای گروه بریکس) نیز در پاسخ به سئوال خبرنگاران، از فاش کردن جزییات کنفرانس مطبوعاتی معاون وزیر خارجه روسیه خودداری کردند.

لازم به یادآوری است، "مایک پامپئو" وزیر خارجه آمریکا در اواخر سال گذشته میلادی ضرب‌الاجل 60 روزه‌ای برای روسیه تعیین کرد که اگر مسکو طی آن به درخواست‌های واشنگتن پاسخ مثبت ندهد، واشنگتن دیگر به تعهدات خویش در چارچوب این توافقنامه پایبند نخواهد بود. 

"آندریا تامپسون" معاون وزیر خارجه آمریکا در زمینه کنترل تسلیحات و امنیت بین المللی نیز روز چهارشنبه بعد از مذاکرات خود با همتای روسی خود در ژنو، اعلام کرد که آمریکا از تاریخ دوم فوریه (13 بهمن ماه)، دیگر به تعهدات خویش در قبال پیمان نابودی موشک‌های برد کوتاه و متوسط عمل نخواهد کرد، مگر آنکه طرف روسی در این فرصت دلایل محکمی برای اثبات اجرای تعهداتش ارائه دهد.

انتهای پیام/

 

R1445/P/S8,87,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار روسیه اخبار آمریکا اخبار روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (سه‌شنبه) گفت که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، وانگ ونبین سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری و در پاسخ به سوالی درباره اتهامات آمریکا و تحریم‌های احتمالی در این زمینه اظهار داشت: آمریکا همچنان اتهامات بی‌اساسی را درباره تبادلات تجاری و اقتصادی معمول چین و روسیه مطرح می‌کند و در عین حال مشغول تصویب لایحه‌ای برای ارائه کمکی بسیار زیاد به اوکراین است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تصریح کرد: ریختن نفت بر روی آتش با سرزنش دیگران و مقصر جلوه دادن آن‌ها، اقدامی ریاکارانه و بسیار غیرمسوولانه است. چین این موضوع را به هیچ عنوان نمی‌پذیرد.

وانگ ونبین گفت: موضع چین نسبت به مساله اوکراین همیشه عادلانه و عینی بوده است. چین برای پیشبرد گفت‌وگوها در زمینه صلح و توافق سیاسی تلاش کرده است. دولت چین صادرات کالاهای دوگانه را مطابق قوانین و مقررات انجام می‌دهد.

وی افزود: چین نه بوجودآورنده بحران اوکراین است و نه به آن مربوط است.

وانگ ونبین افزود: ما به هیچ عنوان این آتش را شعله‌ورتر نمی‌کنیم، به دنبال دستاوردهای خودخواهانه نیستیم و نمی‌پذیریم که قربانی این موضوع باشیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین بار دیگر تاکید کرد که بر اساس برابری و منافع متقابل، حق چین برای انجام مبادلات تجاری و اقتصادی معمول با روسیه و سایر کشورها نباید مختل شده و حقوق و منافع مشروع و قانونی چین نباید نقض شوند.

وی با بیان اینکه ریختن نفت بر روی آتش یا افترا زدن به دیگران راه درستی برای حل مساله اوکراین نیست، افزود: تنها سازش با نگرانی‌های امنیتی مشروع همه طرف‌ها و ایجاد یک ساختار امنیتی متعادل، موثر و پایدار اروپایی از طریق گفت‌وگو و مذاکره، مسیر درست پیش ‌رو است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آمریکا برای این سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • پولیتیکو : آمریکا ماه گذشته موشک‌ های دوربرد به اوکراین ارسال کرده
  • پولیتیکو: آمریکا ماه گذشته موشک‌های دوربرد به اوکراین ارسال کرده است
  • آمریکا برای سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد
  • ارتش روسیه به سامانه ضدهوایی اس-۵۰۰ مجهز می شود
  • زلنسکی: روسیه کمپین ارعاب به راه انداخته است
  • وضعیت خدمات رسانی پایانه نوردوز غیرقابل قبول است
  • لاوروف: جهان در آستانه درگیری بین قدرت‌های هسته‌ای قرار دارد
  • لاوروف: غرب در آستانه درگیری نظامی بین قدرت‌های هسته‌ای است