Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - فرماندار سنندج گفت: توسعه آموزش عالي از مهمترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي ايران است که باعث افزايش سطح آگاهي علمي مردم بويژه جوانان در عرصه هاي مختلف سياسي، اجتماعي و فرهنگي شده است.

محمدابراهيم زارعي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: انقلاب اسلامي دستاورهاي مختلفي دارد که مهمترين آن آگاهي بخشي جامعه است و نمونه آن توسعه مراکز دانشگاهي و آموزش عالي در استان ها و حتي شهرستان ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: توسعه آموزش عالي در استان کردستان که قبل از انقلاب تنها يک دانشکده زير نظر دانشگاه رازي کرمانشاه داشت در سالذ هاي اخير اين استان را به يکي از مراکز مهم دانشگاهي تبديل کرده و اکنون فقط در دانشگاه کردستان 11 هزار دانشجو مشغول تحصيل هستند و اين دانشگاه 350 عضو هيات علمي مستقل دارد.
زارعي با اشاره به اينکه واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي، پيام نور و علمي کاربردي نيز علاوه بر مرکز استان در ديگر شهرستان ها نيز راه اندازي شده است، افزود: اين امکانات يک توسعه بي نظير در بخش آموزش عالي کردستان رقم زده که منجر به اعتلاي علمي و فرهنگي و تخصصي شدن فعاليت ها و خدمات شده است.
** گاز رساني خدمتي بي سابقه در کشور است
فرماندار سنندج يادآور شد: انقلاب اسلامي در حوزه زيرساخت هاي خدماتي از جمله آب، برق، تلفن و گاز خدمات مطلوب و ارزنده اي به جامعه ارائه کرده که در بين آنها گاز رساني به دليل اينکه خدمتي نوآور بود، بي سابقه است.
زارعي تاکيد کرد: کردستان که يک استان مرزي است در برخي از خدمات از جمله گاز رساني پيشتاز بوده بطوريکه مردم ساکن در روستاهاي نقطه صفر مرزي اين استان نيز اکنون از اين خدمت بهره مند هستد و شاخص اين برخورداري در روستاهاي شهرستان سنندج نيز از ميانگين کشوري بالاتر است.
وي با اشاره به اينکه روستاهاي اين استان جزء مناطق صعب العبور کشور هستند، گفت: گازرساني به اين مناطق سه برابر ميانگين کشوري هزينه دارد اما برخورداري 95.6 درصدي مردم اين استان از اين نعمت، نشان از توجه ويژه مسئولان نظام و دولتمردان به مردم کردستان است.
** توسعه اقتصادي کارنامه اي براي انقلاب در سنندج است
فرماندار سنندج با اشاره به اينکه هم اکنون در اين شهرستان سه شهرک صنعتي ايجاد شده است، افزود: اين شهرک ها گام مهمي در تحقق شعار توسعه و فعاليت هاي صنعتي و اقتصادي اين منطقه است.
زارعي اظهار داشت: ايجاد صنايع بزرگ و مادري همچون پتروشيمي در سنندج به عنوان پيشران توسعه از خدماتي است که توانسته در چهار دهه پس از پيروزي نقش مهمي در رسيدن به شاخص هاي بالاي توسعه استان کردستان بردارد.
فرماندار سنندج يادآور شد: اکنون با حمايت هاي دولت و دستگاه ها در حال ايجاد صنايع پايين دستي پتروشيمي در سنندج هستيم که اميد مي رود سرمايه گذاران با حضور پررنگ تر خود رونق بخش اين صنعت در استان ياشند.
زارعي اضافه کرد: توسعه فعاليت هاي کشاورزي با تکيه بر فعاليت علمي و تحقيقاتي از ديگر خدمات انقلاب اسلامي در اين استان است که با توجه به کمبود زمين هاي زراعي قابل کشت، در صدد توسعه فعاليت هاي باغباني براي افزايش قدرت توليد و توان کشاورزان هستيم.
وي گفت: در اين راستا 2 هزار هکتار از اراضي ديم شهرستان به باغ تبديل شده و با توجه به پتانسيل هاي منطقه در بخش کشاورزي با طرح هاي مختلفي از جمله ساماندهي رودخانه هاي غرب کشور و تامين آب بدنبال توسعه باغات ديم هستيم.
** 90 درصد فاضلاب هاي روستايي سنندج دفع مي شود
فرماندار سنندج افزود: با توجه به محروميت هاي موجود در روستاها، انقلاب اسلامي فعاليت هاي خود را به سمت توسعه اين مناطق معطوف کرد و در اين راستا جمع آوري فاضلاب هاي روستايي در اولويت قرار گرفت و اجرايي شد.
زارعي يادآور شد: با خدمات انجام يافته علاوه بر اينکه تمام روستاهاي سنندج از خدمات آب شرب بهداشتي بهره مند هستند 90 درصد فاضلاب هاي اين مناطق نيز به صورت کاملا بهداشتي دفع مي شود و اينک بدنبال ايجاد تصفيه خانه هايي با روش SBR هستيم.
** مقايسه خدمات بهداشتي قياس مع الفارق است
فرماندار سنندج با بيان اينکه خدمات بهداشتي بي نظيري در اين شهرستان طي 40 سال عمر با برکت انقلاب شکوهمند اسلامي ارائه شده است، يادآور شد: مقايسه شاخص هاي اين خدمت در نظام اسلامي با دوران رژيم طاغوت قياس مع الفارق (مقايسه نادرست) است.
زارعي تاکيد کرد: در سايه برنامه هاي نظام اسلامي در حوزه بهداشت اکنون بزرگترين و تخصصي ترين بيمارستان غرب کشور در سنندج خدمات خود را به مردم و بيماران بخش هاي مختلف با کادر فوق تخصصي مجرب و امکانات و تجهيزات به روز ارائه مي کند.
12 بهمن سالروز ورود تاريخي امام خميني (ره) به ميهن اسلامي تا 22 اين ماه سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي به عنوان دهه فکر نامگذاري شده است.
استان کردستان با 29 هزار و 137 کيلومتر مربع طبق سرشماري سال 1395 داراي يک ميليون و 603 هزار نفر جمعيت است.
3034/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۸۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استانها، شهرام دبیری، در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، با بیان اینکه اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد، تاکید کرد: ضمن تلاش برای رفع نیازهای جامعه، باید مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسلهای آینده نرسد.

دبیری تأکید کرد: مجموعه شوراهای کشور و شورای عالی استانها با بیش از 126 هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارند.

وی اهمیت فرهنگ سازی و آموزش در حوزه محیط زیست را یادآور شد و افزود: آموزش و پرورش، شوراها و سازمان محیط زیست می توانند قدم های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ و حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استانها اظهار داشت: کارها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کارهای اجرایی صورت گیرد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی‌های پاک ظرفیت خوبی دارد و می توان با برنامه‌ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می شود، شهرداری ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودروها و آلایندگی آنها نیز، گفت: در برخی شهرها تعداد خودروها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهرها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می توانیم به سازمان حفاظت محیط‌زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم.

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد /بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • برای آگاهی‌بخشی و انعکاس خواست مردم
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج