Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزانه جوادی، معاون توسعه پیشگیری و درمان بهزیستی استان تهران از فعالیت شش مرکز درمان و نگهداری از زنان معتاد در سطح استان تهران خبر داد.

اخبار اجتماعی ایران/ فرزانه جوادی با بیان اینکه ظرفیت مراکز نگهداری از زنان معتاد اغلب بین 40 تا 60 نفر است، گفت: تعداد افرادی که در هر مرکز نگهداری می‌شوند براساس دستورالعمل به متراژ ساختمان بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود شش مرکز نگهداری در استان تهران ویژه نگهداری و درمان زنان معتاد موجود است، افزود: درمورد تاسیس این مراکز و صدور پروانه از سوی بهزیستی -در صورت رعایت شرایط و دستور العمل‌ها- مانعی وجود ندارد. افراد متقاضی تاسیس مرکز نگهداری از زنان معتاد برای گرفتن مجوز باید به سازمان بهزیستی مراجعه کنند.

معاون توسعه پیشگیری و درمان بهزیستی استان تهران اظهار کرد: به این ترتیب افرادی که مکانی را در اختیار دارند و متقاضی تاسیس مرکز درمان اعتیاد هستند، می‌توانند با مراجعه به سازمان بهزیستی درباره پروتکل‌ها و شرایط مورد نیاز مراکز مطلع شوند و سپس برای این موضوع اقدام کنند. این افراد گاهی هم می‌توانند براساس تفاهم نامه‌ها مکانی را از شهرداری بگیرند. البته این موارد خیلی کم است و شهرداری تا کنون مکانی را برای نگهداری از زنان معتاد اختصاص نداده است.

جوادی در ادامه تاکید کرد: البته شهرداری تهران خودش دو "سامان‌سرا" ویژه زنان معتاد دارد که یکی از آنها در لویزان واقع شده است. کسانیکه معمولا در این مراکز  کار می‌کنند، NGO هایی هستند که از سازمان بهزیستی مجوز دارند.

به گفته وی در حال حاضر یک مرکز درمان زنان معتاد در شهر تهران و در منطقه «چیتگر» مشغول فعالیت است و مابقی این مراکز در شهرستان‌های اطراف تهران هستند./ ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۸۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاه بوچو چیست و چه فوایدی دارد؟

به‌گزارش همشهری آنلاین به نقل از عصرایران، مثانه‌ای بیش‌فعال می‌تواند موجبات خجالت و شرمساری فرد را فراهم کند، به‌ویژه با در نظر گرفتن این نکته که نشت ادرار می‌تواند با یک سرفه، عطسه، خنده، یا حرکتی ناگهانی رخ دهد.

اگر در نگه‌داشتن ادرار خود با مشکل مواجه هستید، ممکن است به بی‌اختیاری ادرار مبتلا باشید. خبر خوب این است که برخی کمک‌های طبیعی برای مقابله با مثانه بیش فعال وجود دارند.

دنبال کردن میزان مایعات مصرفی

همانند زمانی‌که برای کاهش وزن خود رژیم می‌گیرید و از یک دفتر برای ثبت غذاهای مصرفی خود در طول روز استفاده می‌کنید، اگر مثانه‌ای بیش فعال دارید می‌توانید از روشی مشابه برای ثبت نوع، زمان، میزان مایعات مصرفی و شناسایی نوشیدنی‌های مشکل‌ساز استفاده کنید.

تمرین‌دادن مثانه

تمرین‌دادن مثانه یکی از رایج‌ترین درمان‌های غیردارویی تجویزی برای بهبود شرایط مثانه بیش‌فعال است. این شامل تنظیم یک برنامه دقیق برای دفع ادرار می‌شود.

گیاه بوچو

گیاه بوچو از خواص ضدالتهاب، ضدباکتری و ادرارآور برخوردار است که دستگاه ادراری را پاکسازی و شرایط آن را بهبود می‌بخشد. این یکی از درمان‌های گیاهی پر استفاده برای عفونت‌های مثانه و کلیه در آفریقای جنوبی است.

پدهای جاذب

تا زمانی‌ که چگونگی کنترل دفع ادرار خود را فرا بگیرید، پدهای جاذب که زیر لباس استفاده می‌شوند می‌توانند نشت‌های تصادفی را از دید دیگران پنهان کنند.

نخل اره‌ای

مطالعات نشان داده‌اند که خواص ضدالتهاب نخل‌اره‌ای (Saw Palmetto) با کاهش فوریت دفع ادرار، به‌ویژه در مردان دارای غده پروستات بزرگ شده پیوند خورده است.

تمرینات عضلات کف لگن

تمرینات عضلات کف لگن که به‌نام کگل نیز شناخته می‌شوند به تقویت عضلات کنترل‌کننده دفع ادرار و جریان آن کمک می‌کنند.

ویتامین C

مصرف مکمل‌های ویتامین C به‌واسطه توانایی آنها در مبارزه با استرس اکسیداتیو توصیه می شوند. استرس اکسیداتیو می‌تواند اعصاب اطراف مثانه را تحریک کرده و به از دست دادن کنترل ادرار منجر شود.

کاهش وزن

حمل وزن اضافه برای مفاصل انسان مضر است، و همچنین می‌تواند موجب کاهش انعطاف‌پذیری در عضلات پشتیبان مثانه شود که بی‌اختیاری ادراری یکی از عوارض آن است.

کوئرستین

کوئرستین، نوعی فلاونوئید و یک درمان ضدالتهاب طبیعی است که به کاهش فوریت دفع ادرار مرتبط با مثانه بیش‌فعال کمک می‌کند.

گوشا جینکی‌گان

برخی مطالعات در ژاپن نشان داده‌اند که گوشا جینکی‌گان (Gosha-jinki-gan)، دارویی که از ترکیب چند گیاه دارویی تهیه می‌شود، با کاهش تکرر ادرار، انقباض‌های مثانه، و دفع ادرار شبانه برای مردان و زنان پیوند خورده است.

کد خبر 845326 برچسب‌ها خبر مهم کلیه

دیگر خبرها

  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • اردوی تفریحی جامعه هدف بهزیستی ( زنان سرپرست خانوار) بهزیستی شاهین دژ
  • وجود ۴۱۵ پرونده در انجمن اتیسم همدان
  • بررسی عملکرد مراکز مهر خانواده در سلماس
  • قتل مادر در اثر بدگویی‌های پدر معتاد
  • گیاه بوچو چیست و چه فوایدی دارد؟
  • هزینه نگهداری یک اوتیسمی در ماه چقدر است؟/ کلینیک‌های توانبخشی قصد تعطیلی این مراکز را دارند
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»
  • پیامدهای بیست سال ممنوعیت حجاب در فرانسه و اسلام‌هراسی بی حد و حصر
  • بهزیستی دیلم بر اشتغال افراد درمان‌شده از اعتیاد نظارت داشته باشد