Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا- دولت مالزی در اقدامی کم سابقه مانع از ورود ورزشکاران رژیم صهیونیستی به این کشور برای شرکت در یک مسابقات بین المللی شد که این امر باردیگر بر استقلال سیاست خارجی دولت ماهاتیر محمد درقبال بحران فلسطین ، مبنی بر اینکه تحت فشار صهیونیست ها درجهان قرارنمی گیرد و نیز مخالفت با عادی سازی روابط با اسرائیل، تاکید داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روز شنبه ایرنا، این موضع دولت مالزی با واکنش هایی از سوی صهیونیست ها و همچنین حمایت های گسترده گروههای فلسطینی و حامیان مردم فلسطین در جهان روبه رو شده است.
«سیف الدین عبدالله» وزیر امور خارجه مالزی پس از موضع گیری ماهاتیر محمد دراین زمینه هفته گذشته اعلام کرد که کابینه دولت این کشور تایید کرده که مجوز ورود برای هیچ هیات از رژیم صهیونیستی به منظور شرکت در مسابقات ورزشی و یا رویدادهای دیگر در مالزی صادر نخواهد شد.
به گفته وی،دولت مالزی همچنین تصمیم گرفته است که براساس موضع قوی حمایت از فلسطین در آینده هیچ رویدادی را که رژیم صهیونیستی در آن شرکت داشته باشد، میزبانی نکند.
ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی در گفت وگو با رسانه ها نیز دراین زمینه گفت که این کشور در تصمیم خود قاطع است و ممکن است حتی میزبانی این مسابقات از مالزی گرفته شود و آنها می توانند این کار را انجام دهند.
وی تاکید کرد: مالزی با ورود اسرائیلی‌ها به این کشورموافق نیست و اگر کمیته برگزار کننده مسابقات بخواهد حق میزبانی را از ما بگیرد، پس این کار را بکند.
این موضع گیری محکم مالزی در واقع تاکیدی براین موضوع بود که جهت گیری ضد صهیونیستی مالزی با عقب نشینی روبه رو نخواهد شد.
قرار است مسابقات قهرمانی پاراشنای جهان 2019 با حضور ورزشکاران 70 کشور در روزهای سوم تا 14 مرداد 1398 ( 25 جولای تا 4 آگوست 2019) در شهر کوچین ایالت ساراوک مالزی برگزار شود.
این مسابقات یکی از اصلی ترین مسابقات انتخابی ورودی بازیهای پارالمپیک 2020 توکیو است.
این اقدام درحالی صورت گرفت که ورزشکاران صهیونیست در رویدادهای مشابه دربرخی کشورهای عربی شرکت کرده بودند و موضع مالزی در واقع این گونه اقدامات را کاملا زیر سوال برد.
اما یک روز پس از اعلام موضع مالزی ،رژیم صهیونیستی ماهاتیر محمد و دولت وی را هدف حملات تبلیغاتی گسترده خود قرار داد.
صهیونیست ها که پس از این موضع گیری دوباره انگشت اتهام علیه آنها در جهان نشانه رفته است، با ادبیاتی تند و سخیف ، اقدام ماهاتیر محمد را 'شرم آور' خواندند.
صهیونیست ها ممنوعیت حضور ورزشکاران اسرائیلی در یک رشته مسابقات ورزشی بین المللی در مالزی را اقدامی تحت تاثیر' اقدامات ضد یهود' نخست وزیر ماهاتیر دانستند.
رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرده که از کمیته برگزار کننده مسابقات پارالمپیک خواسته است تا یا تصمیم دولت مالزی را ملغی کند و یا اینکه میزبانی را به کشور دیگری منتقل کند.
این درحالی است که این موضع ، با استقبال گسترده فلسطینی ها و همچنین هواداران واقعی مردم فلسطین روبه رو شده است.
اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین 'حماس' در واکنش به این موضع گیری با انتشار پیامی از نخست وزیر مالزی، برای مخالفت قاطع این کشور با عادی‌ سازی روابط با رژیم صهیونیستی و ورود ورزشکاران اسرائیلی به این کشور تقدیر کرد.
هنیه موضع اصولی و قاطع مالزی در مخالفت با صدور روادید برای ورزشکاران رژیم صهیونیستی برای شرکت در مسابقات جهانی شنا در این کشور را مایه فخر و مباهات دانست و گفت:این حرکت بیانگر موضع حقیقی و تاریخی مالزی در حمایت از ملت فلسطین است که روزانه در معرض انواع و اقسام جنایات رژیم صهیونیستی قرار دارد.
هنیه تصریح کرد که موضع ارزشمند مالزی، بیانگر موضع حقیقی و تاریخی این کشور در حمایت از ملت فلسطین است که روزانه در معرض انواع و اقسام جنایات رژیم صهیونیستی قرار دارد.
روزنامه رای الیوم در تحلیلی دراین زمینه نوشت: تاثیر موضع اخیر ماهاتیر محمد از آن روست که نخست‌وزیر مالزی سیلی محکمی به تلاش های کشورهای عربی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی وارد کرد.
سیف الدین عبدالله وزیر امورخارجه مالزی با صدور بیانیه ای روز جمعه اعلام کرد که 'بیش از نیم قرن است که اسرائیل همچنان به نقض حقوق غیرقابل قبول مردم فلسطین ادامه می دهد و سیاست های غیر انسانی و شیوه هایی که نقض قوانین بین المللی هستند، ادامه می دهد.
وی تاکید کرد : اسرائیل حق ندارد در مورد ارزش های اخلاقی صحبت کند وقتی که خودش دقیقا مخالف آن است.
دراین بیانیه تاکید شده که اقدام مالزی با انگیزه های 'بشردوستانه' و مقابله با ستمگران بوده است.
ماهاتیر محمد در سخنرانی امسال خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت این یک واقعیت است که بحران فلسطین با ایجاد اسرائیل ، بروز کرد.
دولت مالزی به هدایت ماهاتیر تاکنون همچنین علیه تصمیم آمریکا واسترالیا برای انتقال سفارت خود در اراضی اشغالی موضع گیری کاملا محکمی داشته است.
ماهاتیر پیشتر نیز با تصمیم دولت اسکات موریسون مبنی بر انتقال سفارت استرالیا در اراضی اشغالی به بیت المقدس به شدت مخالفت کرده بود.
وی در اظهاراتی با انتقاد از اقدام استرالیا در به رسمیت شناختن قدس غربی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی گفت، دولت‌ها هیچ حقی ندارند که چنین کاری را انجام دهند. قدس باید همانطور که هست باقی بماند، نه اینکه پایتخت رژیم صهیونیستی شود. قدس همواره برای فلسطینیان بوده است، بنابراین چرا آنها قدسی را که به آنان تعلق ندارد، تقسیم می کنند؟ آنها چنین حقی ندارند.
دولت و مردم مالزی همواره یکی از حامیان مردم فلسطین در جهان بوده اند و تاکنون تظاهرات مختلفی در حمایت از مظلومان فلسطینی برگزار کرده اند.
در ماه دسامبر 2018 ( آخرین ماه سال) پس از آنکه دولت استرالیا در پیروی کورکورانه موضعش را در اراضی اشغالی تغییر داد ، هزار ان نفر از مردم در مالزی و اندونزی با شرکت در تظاهرات گسترده ای مخالفت خود را با تغییر مکان سفارت خانه های واشنگتن و کانبرا در مناطق اشغالی ابراز کردند.
آساق**1599**1600

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مالزي رژيم صهيونيستي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح+ تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و یکمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح

آسوشیتدپرس تصاویر ماهواره‌ای را منتشر کرد که حاکی از ایجاد یک اردوگاه بزرگ در رفح است، جایی که ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد تا قبل از عملیات برنامه ریزی شده، آوارگان را از آنجا تخلیه کند.

 طبق گزارش این خبرگزاری، به نظر می‌رسد یک مجتمع چادری جدید در نزدیکی خان یونس در جنوب نوار غزه ساخته شده است.

این تصاویر پس از انتشار گزارشی مبنی بر آماده شدن ارتش اشغالگر برای تکمیل مقدمات و آماده سازی عملیات زمینی در رفح و یک روز پس از تهدید بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل مبنی بر اینکه «در روزهای آینده فشار نظامی بر حماس را افزایش خواهیم داد» منتشر شد.

این در حالی است که «ضیاء رشوان» رئیس سرویس اطلاع‌رسانی مصر خبر منتشر شده در یکی از روزنامه‌های مهم آمریکایی را مبنی بر اینکه مصر با طرف اسرائیلی درباره طرح‌هایی برای یورش احتمالی به رفح گفت‌وگو کرده، قاطعانه رد کرد.

رشوان تاکید کرد: در موضعگیری ثابت مصر که بارها از سوی سران سیاسی اعلام شده، این یورش که به کشتارها و تلفات انسانی بزرگ و ویرانی گسترده منجر خواهد شد و بر رنج و مشکلات ملت فلسطین در نوار غزه طی ۲۰۰ روز حملات خونبار اسرائیل افزوده خواهد شد، کاملا رد است.

همچنین منابعی اعلام کردند ارتش خیلی زود عملیات زمینی در رفح را آغاز می‌کند و این عملیات شامل خارج کردن تعداد زیادی از ساکنان است.

براساس گزارش کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی ارتش این رژیم ۲ تیپ را که تاکنون در مرزهای شمالی خدمت می‌کردند در هفته‌های اخیر برای مأموریت در نوار غزه آماده کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی رزمایش‌هایی را در چارچوب آمادگی برای جنگ غزه برگزار کرد. این رزمایش درباره روش‌های جنگ و درس گرفتن از نتایج جنگ کنونی غزه بود.

رسانه‌های عبری همچنین گزارش دادند ارتش رژیم صهیونیستی تیپ‌های ذخیره را قبل از اینکه وارد غزه کند بعد از آموزش و تمرین به منطقه الکرمل منتقل می‌کند.

ادعای پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست

پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای با طرح این ادعا که در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از آغاز هرگونه عملیات زمینی بزرگ رژیم صهیونیستی در شهر رفح وجود ندارد، مدعی شد: از طرح حمله (رژیم) اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست.

 سخنگوی پنتاگون در این بیانیه ادعا کرد: در حال حاضر از هیچ طرح قابل اجرا در رفح که با طرف آمریکایی در میان گذاشته شده باشد، اطلاعی در دست نیست.

 حماس آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت

 رسانه عرب زبان رای‌الیوم نوشت که «اسامه حمدان» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت که پیشنهاداتی را برای دستیابی به آتش بس در غزه مطرح کرده اند.

به گزارش رای الیوم، منابع عالی رتبه فاش کردند که حماس طی هفته های اخیر پیشنهادهای زیادی برای تسهیل در روند دستیابی به آتش بس در غزه دریافت کرده است.

این منابع به رای الیوم اعلام کردند: از بارزترین این پیشنهادها که از سوی کشورهای عربی صاحب نفوذ در منطقه به حماس ارائه شده، خلع سلاح کامل و آماده سازی آن برای وارد شدن به یک فرآیند سیاسی بزرگ است.

منابع یادشده بیان کردند که پیشنهاد خلع سلاح جنبش حماس موضوع جدیدی نیست، اما در برهه اخیر به شکل گسترده در میز مذکرات مطرح شده که این جنبش در ازای آن، به امتیازهای سیاسی در زمینه اوضاع داخلی فلسطین دست یابد و حمایت گسترده ای از حماس از سوی کشورهای عربی دریافت کند.

این منابع تاکید کردند که حماس همه این پیشنهادهای را به شکل قاطع رد و آن را به مثابه عبور از خطوط قرمز خود عنوان کرده است.

منابع مذکور افزودند که آنچه حماس را نگران می‌کند، میزان همسویی کشورهای عربی برای برچیدن سلاح آن است. روند این تحولات در زمینه پرونده فلسطین خطرناک و بی سابقه و مطابق با شروط بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ ۲۰۰ روزه غزه است.

رای الیوم نوشت: این در حالی است که «اسامه حمدان» از رهبران حماس آب پاکی را روی دست مطرح کنندگان این پیشنهادات ریخت و گفت که ایده خلع سلاح مقاومت ساده لوحانه و نه منطبق بر واقعیت هاست و از عرصه به در کردن مقاومت، توهمی بیش نیست.

در همین حال، «ابراهیم المدهون» تحلیلگر امور سیاسی در این زمینه گفت: بحث خلع سلاح دقیق نیست. سعی حماس همواره تشکیل دولت فلسطین بود است. درست است که حماس به دنبال این هدف یعنی تشکیل دولت فلسطین است، اما نمی خواهد راهی را برود که دیگر گروههای فلسطینی رفتند و هرگز امتیازدهی بزرگ را نخواهد پذیرفت. حماس تاکنون درباره موضوع خلع سلاح بحثی نکرده است.

 

دیگر خبرها

  • هراس صهیونیست‌ها از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • «طوفان الاقصی» توطئه عادی سازی روابط با اسراییل را شکست داد
  • واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح+ تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل
  • مهمترین دستاورد طوفان الاقصی توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل است
  • توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل، مهمترین دستاورد طوفان الاقصی
  • موضع‌گیری جدید عمار حکیم درباره غزه