Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@22:16:46 GMT

صادرات پرتقال باید متوقف شود

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۸۹۸۴

صادرات پرتقال باید متوقف شود

نایب رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار اصفهان با تاکید بر ضرورت ممنوعیت صادرات پرتقال با نزدیک شدن به ایام نوروز، گفت: صادرات مانع ترغیب کشاورزان برای فروش محصولات کشاورزی در میادین میوه و تره‌بار می‌شود.

علی مهرکش در گفت‎وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص دلایل افزایش نرخ میوه و میوه و تره‌بار، اظهار کرد: صادرات محصولات کشاورزی و شرایط جوی در گرانی سبزی و صیفی‌جات دخیل است، همچنین صادرات گوجه‌فرنگی از هفته گذشته شروع شد و تا پایان دی ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صادرات تاثیر مثبتی در اقتصاد کشور دارد، افزود: در واقع تفاوت قیمت ریالی با کشور همجوار زیاد است، در نتیجه کشاورز نرخ خرید محصول را دریافت می‌کند، همچنین افزایش تقاضا و عرضه ثابت محصولات کشاورزی، قیمت‌ها را دچار نوسان کرده است.

نایب رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار اصفهان با اشاره به اینکه میوه، سبزی و صیفی‌جات نسبت به سایر اقلام خوراکی ارزان‌تر است، ادامه داد: صادرات برخی محصولات ممنوع است، اما بعضاً در جابجایی دیگر محصولات کشاورزی در زیر بارها، محصول را چیده و اقدام به صادر می‌کنند.

وی با اشاره به صادرات پرتقال تامسون شمال و کیوی، تأکید کرد: در حال حاضر باید ممنوعیت صادرات پرتقال برای مصرف شب عید در نظر گرفته شود، چراکه صادرات این محصول، موجب ۲ برابر شدن قیمت آن بعد از عید خواهد شد. در واقع استان اصفهان در زمستان، محصولی تولید نمی‌کند و سیب سمیرم موجود در سردخانه‌ها نیز به عراق و افغانستان صادر می‌شود.

مهرکش با بیان اینکه هر ساله قیمت محصولات کشاورزی با نزدیک شدن به ایام نوروز بین ۱۰ تا ۲۰ درصد گران می‌شود، ادامه داد: سبزی و صیفی‌جات مورد نیاز اصفهان از خوزستان، و میوه از شهرهای شمالی و جنوب کشور وارد استان می‌شود، درحالی‌که پیاز قهدریجان تنها محصول تولیدی استان اصفهان در این فصل است.

وی با بیان اینکه صادرات پیاز موجب رشد ۱۰ تا ۲۰ درصد قیمت آن میادین میوه و تره‌بار می‌شود، تصریح کرد: محصولات باکیفیت کشاورزی باقیمت بالاتر خرید و صادر می‌شود، بنابراین صادرات مانعی برای ترغیب کشاورزان نسبت به فروش محصولات در بازار داخل می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات پرتقال منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با اشاره به صادرات ۱۶ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۱ گفت: با توجه به اینکه قیمت جهانی در سال گذشته کاهش چشمگیری داشت ولی صادرات محصولات پتروشیمی ایران یک میلیون تن افزایش یافت. - اخبار استانها -

مرتضی شاهمیرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه با بیان اینکه صنایع پتروشیمی به‌طور کلی صنعت اول کشور است اظهار داشت: در سال 1401 افزون بر 16 میلیارد دلار ارزآوری این صنعت در صادرات محصولات پتروشیمی به کشورهای مختلف بود.

معاون وزیر نفت اضافه کرد: میزان صادرات محصولات پتروشیمی سال 1402 در حال جمع‌بندی است ولی با اینکه قیمت‌های جهانی محصولات پتروشیمی در این سال کاهش چشمگیری داشت ولی خوشبختانه سال قبل بیش از یک میلیون تن صادرات محصولات پتروشیمی ایران بیشتر از سال ماقبل آن بود.

وی با اشاره به توزیع محصولات پتروشیمی به صنایع پایین دست کشور افزایش یافته است گفت: در سال قبل توزیع و عرضه داخلی محصولات پتروشیمی به صنایع پایین دست بیشتر از سال ماقبل آن بود و چون ارز اعتباری به واحدهای پایین دست صنایع پتروشیمی کمک کرد نقدینگی و سرمایه در گردش این واحدها از محل ارز اعتباری تأمین شد و محصولات بیشتری از مجتمع‌های بالادست صنایع پتروشیمی به پایین دست عرضه شد و صنعتگران این حوزه آن را یک انقلاب اعلام کردند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های در دست اجرا در منطقه پارس جنوبی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: خوشبختانه تلاش و فعالیت سرمایه‌گذاران عرصه صنایع پتروشیمی به‌صورت منظم است.

معاون وزیر نفت بخشی از موانع صنایع پتروشیمی را تأمین منابع مالی دانست و اضافه کرد: بخش دیگری از موانع این صنایع، رفتارهای آمریکا و تحریم‌ها است ولی خوشبختانه طرح‌های پتروشیمی ایران با سرعت در حال اجرا است و صنعت‌گران این حوزه فعالیت خودشان را انجام می‌دهند هر چند زحمت ما را زیاد می‌کند ولی صنعتگر ایرانی مسیر خودشان را برای توسعه پیدا می‌کند.

بازدید از توسعه صنعت لاوان پتروشیمی مهر پترو کیمیا بازدید از سایت شیرین‌سازی پتروشیمی بوشهر، به‌عنوان یکی از پاکترین پالایشگاه‌های کشور از دیگر برنامه‌های معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بود.

ابر پروژه فاز دوم پتروشیمی بوشهر با مساحت 40 هکتار، شامل واحدهای الفین، اتیلن گلایکول‌ها، پلی اتیلن سنگین، سرویس‌های جانبی و آفسایت در حال اجرا است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ جدول